Hétfőn viszem a mocim szervizbe,mer elbaszódott az önindító...Még jó hogy garanciális És azon gondolkottam tetessek-e bele sportlégszűrőt...Szerintetek mi csináljak? És egyáltalán mennyibe kerül? Dob vmit a sebességen,vagy szebb hangja lesz?
köc a válaszokat
Hááát ugye Szombathely a legjobb hely Nem tom hogy lehet ekkora eltérés...De ennek csak örülök Mongyuk lehet kapok ám kedvezményt,mer a motoros ruhámat se kellett kifizetnem,mer apám osztálytársa volt a góré Szal lehet hogy emiatt...De ennyit??Fasza
Nagyon vadállat gépek azok:8000nél 143.5 lovas gépek Odavág rendesen.
Cseréltem olajat,és Z3 el kell keseritselek lement az ára 2290-re Küggyek egyet postán?
Figyi kimondhatatlan nevű barátom: kösz hogy lerontod az üzletem,de egy olyan balekot keresek,aki ad ennyit érte,pedig én is tom hogy a reális ára 10-12 ezer De mégis jobb lenne,ha kétszer annyit kapnék érte,nem?
Bocs Z3 kijavitalak : a Castrol 2490Ft/liter! Legalábbis Szombathelyen Előzőleg nekem is az volt benne,onnan tom!Bocs hogy akadékoskottam
Amúgy van egy eladó Samsung SGH-E800-as mobilom ami kártyafüggetlen. Az ára 25000Ft. Nagyon jó állapotú,karcmentes készülék. Ha érdekel vkit,hivjon fel: 06302697405
Na fiúk-lányok! Sógorommal leengedtük az olajat. Nem is volt olyan nehéz mint gondoltam,egyedül is ment volna,akármilyen analfabéta vok Semmi idomot nem szedtünk le,csak az olajtartályból kijövő csövet vettük le,és azon keresztül folyt le az olaj. Szerencsére még csak olyan 1-1.5 dl-t használt el a moci...Sógim aszonta semmi gond nem lessz,majd az új olaj átmossa! Szal hnap irány a yamaha,Castrol olajért És köszönöm a segitséget,meg hogy szóltatok.
Csaó:Dave
köc a válaszokat
baszki nálunk 3990 a Castrol R2
Cseréltem olajat,és Z3 el kell keseritselek lement az ára 2290-re Küggyek egyet postán?
Beszarás nemhiszitek el mi láttam ma.Motoros mentőt itt nálunk tudjátok mert most van az F1.Naggyon szép moci Z3 tegnap kuvra jót beszélgettünk.
3,2mp majdnem dvd minőségű video carl zeiss optika anyáááám ha egy olyanom lenne...
Amúgy van egy eladó Samsung SGH-E800-as mobilom ami kártyafüggetlen. Az ára 25000Ft. Nagyon jó állapotú,karcmentes készülék. Ha érdekel vkit,hivjon fel: 06302697405
Csaó:Dave