Június 30-án kaptam meg,és azóta tettem bele 1504 km-t,legalábbis ma annyival zártam... Amúgy ma voltam kint Ausztriába, Rohoncon.Nem tom ismerősek vagytok-e arrafelé,de ez egy ilyen szerpentines, kanyargós hely. Nagyon jól meg lehet tanulni döntögetni,én is meglepőttem magamon,mennyire meg tom dönteni. Amúgy egy igazi motoros temető,majnem minden méteren van egy kerszeszt. Bnőm apja is végignézte ahogy egy GSXR-es haverját kettévágta a szalagkorlát májusban Szal vigyázni kell naon!!!
Csaó
Csaó! Beszart az önindítóm Szal most tolhatom be, ha el akarok indulni És sajnos nincs a yamahába készleten önindító,szal csak hétfőre jön meg... Mér is nincs berúgókar,mint a jó öreg simókon Szal hétfőig tologatás...pfff
Bye
Szokás szerint nem volt semmi készleten!!! De kapni fogok a kereskedőtől jó tuning tippeket. Az egyik környéki srácnak ilyen van, és kurvára megy neki. Kapásbók egykerék!!!!!! Azt mondták hogy a gyári tuninggal 115-öt a vége (egyel kisebb fogaskérek+fúvókák.). Amúgy nektek is megakad a fordulatszámmérő??? Ha igen akkor ingyen kicserélik a szervízbe. Ja és ha hullanak a csavarok az idomból??? Ne csodálkozatok ezen mert spanyol minőség!!! Ja és ha vesztek hengert akkor vegyetek hozzá főtengelyt is.
Megjöttem srácok már alig vártam, hogy újra írhassak nektek!Na látom jó sokat írtatok amíg nem voltam itt Beszarás láttam Balatonon Rossis lakóköcsit!! Z3 mien clubbod van?
én faterom egyántalán nem mérges ha gyorsan mek az utcába vagy gyorsan visznek itt a kis utcánkba mikor tesztelem a gépet én is elmek 110körül! tegnap itt a városba egy nsr el 2személlyel 140et mentünk
ahh geci haver megvette az nsr-et mentme vele nagyon jol megy de nekem kicsit instabill a tzr utan + az 125os haat megyeget ... elment az utcaba az nsr-esgyerke vagy 90-100al erre apam nagyon felkapta a vizet es rohadt merges hogyha engem igy meglat mennio vagy ha vele motorozok masnaop adja el a motoroat :( meg elejtettem a bukot es semmi baja de hogy en szetbasztam minden baja van hogy elment gyorsan egyszer na midnegy leszarom kene motorolaj de nem nagyon fog nekem elmenni erte sztem na mindegy jo motorozast
Ki is meri ennek a Tüzérnek a tulaját??!!Multkor Gödön láttam ezt a TZRt és ugye mikor még nem volt meg az enyém szorgosan gyüjtöttema TZRes képeket!!!és amit láttam kiköpött ugyan ilyen volt nem hiszem hogy lenne még egy ilyen!!!
Csaó
Bye
Megjöttem srácok már alig vártam, hogy újra írhassak nektek!Na látom jó sokat írtatok amíg nem voltam itt Beszarás láttam Balatonon Rossis lakóköcsit!! Z3 mien clubbod van?
tzr esek kivillant a motorolaj lampam az a piros kis szar ugye az ules alak ell onteni de sztetek miet vegyek???