Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazz faternak lenne motorja tök állat lenne
adjak számot?
Hívjad fel őket!
www.yamahacity.hu
Itt én nem találom kiírva
Vkinek nincs meg véletlenül a Lehel utcai(Budapest), Yamaha City motorosbolt nyitvatartási ideje?
Hétfőtől péntekig, valamint a hétvégei nyitvatartás?
Jó neked, itt mindjárt esik az eső!!
csa all miota megvna a jogsi belenyomtam tegnap ota 300 km-et :D
ma motoroztunk egy jot 4-en ... 2 chopper, egy 600-as gixer meg en :D a gixer szitne csak egyesbe ment de a 70-75-el mentunk
HY!Üdv ismét a Net rabságában
Sziasztok!

Újra itt. Jó a net, jó gyors...
Holnap megyek meglesem a mocit a YamahaCity-nél !

Na, csak köszönni akartam ...
úgyis van
Megérdemli
jol van bevagta magat parszor a tankba mert belementem a doccenokbe :D
Upsszz!!Ezer bocsánat...én tarozom bocsánat kéréssel...megsértettem sanyit mert lejocóztam...
Akkor úgy kérdem mi a helyzet sanyival?
??? en ezekre mar nem emlexek csak sanyimra
Sanyi féltékeny lesz Bécikém
Én már úgy hoztam el a szalonból, hogy nem volt benne folytás. Kb. a fúvókák meg a fogaskerék az mennibe kerülne???
Na és te drága beci??? Neked hogyan sikeredett a Találkozás Jocóval??
kivéve nekem
nem vesziti de ha kievettek a fojtast akkor a fuvokacseret is megcsinaltak ...
Azt nem tudjátok, ha szervíznél rakatok bele nagyobb fúvókákat meg fogaskereket, akkor elveszti-e garanciáját????
dicsak ki beszél
csa ... gondolom tartottatok ott egy jo kis buza partit
Hello becikém....én voltma a Z3-nál 3 hete ott msn eztünk a Jocóval
széthullik , felrobban , besül , lesül , felsül , átsül
Ezek az oktatók mind ilyenek!!!

Akinél én tanultam 2db Sandiro(Yamaha Mint álá Korea)
Csak az 1ik volt használva!
Rutin előtti nap defektet kapott!!
A másik 10 éve be se volt indítva. És ha húztad neki a gázt lefulladt és a szivatóval kellett szarakodni.És rutint végig indexel gyakoroltuk(vizsga napján verő napsütés, és a vizsgabiztos nem látta az indexet így kézzel kellett jelezni). pl: szlalomon -gáz(jobboldalt) -szivat(balról) -és még kézjelzéls ...

Ja és a motor kb 120 cm magas Kóreai néniknek volt kitalálva amire ha ráültem begörcsölt a lábam mert a nyakamba volt!! és a térdembe megakadt mindig a kormány!

Ez 1 ilyen világ!!

Ja jut eszembe, rutinon műszaki átnézés: világítás megfelelő(nem működött), a kormány nem lötyög(hanem kihullik+kicsit görbe), guminyomás megfelelő(endúrózni kb, mer arról híres hogy 10 év alatt nem enged le), peremén repedés nem látható(hullára repedt oldalfal).

De nagy buli volt!!!