hát vagy leszeded az idmot és a különoljazás fedelét leszeded és onnan veszed le a csövet vagy a tartályról...és alá teszel 1 üveget ami bele folyik és 1 határozott mozdultattl messzire hajítod.
attól megragad te szar az csak sima szintetikus a gyári meg full szintetikus és fullos olaj után nem lehet simát belerakni mert szét ég az egész cucc,mekkora birka vagy öcsém loser
Bazzzzz Többet én se veszek 900Ft-os OMW-s olajat Csak hát nem volt lóvé Castrolra...De amiko az volt benne,akko nem volt gond,de jó legalább akko nem más gond......
nem nekem most olyan a moccom mintha egy teljesen új motort kaptam volna mert bele raktuk ezt a castrolt és hát pörög mint állat!!!és jobban is megy!!!!elindulásnál is van hogy megtréfál a dolog valami trutyi olaj lehetett benne vagy nem tudom nekem üresbe dobja vissza ha nem húzom föl néha eléggé
Hát városba 50-55 de városon kívül... szerpentinen föl 60nál jobban nem ment de sík utón 75-80.kényelmesen vitte a 80at,meg visszafele 100körül volt mert hát lefelé húzz a gravitáció 6.ba 11ezret pörgött odáig követtem aztán már az utatnéztam mert hát kanyar meg minden de szerintem még túlment a 11,000ren de jó volt.mondom egyedül a csuklóm fájt picit de inkább csak már visszafele!de rahajoltam a tankra és a könyökömet megtámasztottam a térdemen és akkor elmult ezt olyan 6szor csináltam meg visszafelé
Na az szép Z3...95!! Faxa! Gratula Nem mertem eddig vele hosszabb utra menni,amig bejáratós volt,féltettem a kis tüzért Te mennyivel mentél átlagban? Szal mennnyi volt az utazód?
27kmet csak????? én egyhuzamban 95 -1óra beszélgetés nagyival 95km vissza a csuklóm fájt picit de csak azért mert még nem vagyok hozzászokva.de a szombati 120megse kottyant
Basszus az enyém is tiszta kosz,de szerintem én még nem mosom le,mert várható még eső...Holnap indulok vele Vonyarcra,ami ugye háztól-házig 100km. Szerintem egy 80-as tempóban le tudok menni. Má várom,kiváncsi vok milyen hosszabb távon mert még csak 27km-t mentem vele egyhuzamban. Majd leirom a tapasztaltakat.
Csaó
Bazz tegnap én is kiprobáltam a TZRt esőben és jobb volt mint amire számítottam Powerslid De megmutatom hogy nézz ki csak lefényképezem mint valami enduró vagy nem is tudom nem baj ma lemosom
Hogy ma mivan itt az beszarás ellepte a környéket a sok külföldi és a helikopter.Már a bicajjal s tudok átmenni az úton annyi a rohatt autó.De a mocisoknak intek és visszaintenek Már bele se merek gondolni hogy mi lesz itt a következő két napban mert ugye én H.ring mellett lakom(5 perc bicajjal) hú bazzeg mivan itt.Z3 majd szólj ha fent vagy msn-en.
Szevasztok! Itt Szombathelyen folyamatosan esik az eső,de ez sem tántorít el engem és a TZR-em a motorozástól. Aszittem jobban csúszik,de óvatos fékezéssel (első-hátsó) bármekkora sebességről meg tok állni csúszás nélkül. De azé nem azt mondom,nem mek 90-eket,olyan 70-et mek,az ilyenkor pont elég
Csaó
Ezek után gondolom csak úgy pörögtek az eladók a vásárlók körül !
Viszont én nem élek panasszal, de csak azért van ilyen nagy szerencséjük, mert csak a Yamahának van 50 ccm-es nagytestű sportmotorja (habár előfordulhat, hogy más cég is gyártott mostanság, de nekem a Yamaha a befutó)!
És akko hova folyik az olaj ha azt a csövet leengedem??Bocs a hülye kérdésekért,de full barom vok ehez a témához
Csaó
Hogy ma mivan itt az beszarás ellepte a környéket a sok külföldi és a helikopter.Már a bicajjal s tudok átmenni az úton annyi a rohatt autó.De a mocisoknak intek és visszaintenek Már bele se merek gondolni hogy mi lesz itt a következő két napban mert ugye én H.ring mellett lakom(5 perc bicajjal) hú bazzeg mivan itt.Z3 majd szólj ha fent vagy msn-en.
Csaó
Viszont én nem élek panasszal, de csak azért van ilyen nagy szerencséjük, mert csak a Yamahának van 50 ccm-es nagytestű sportmotorja (habár előfordulhat, hogy más cég is gyártott mostanság, de nekem a Yamaha a befutó)!