Mér szted nem a büdös kormány rontja el Magyarországot?A kedvedért nagy betűvel irtam,de nem igy gondolom...De sztem akko is legjobb megoldás,ha elhúzol innen vhova külföldre!!!
apropó AEROX 1-ik ismerősöm gödöllőn dolgozik motorszerelő meg robogó tuningoló és azt mondta h az AEROX-ból 160-at ki lehet hoznni 70-es hengerrel meg persze mindenfajta full tuninggal....na ez a nem mind1
enyem is kapott mar puszit de msot koszos es nem kap majd nyaralas utan megmosom :P szerdan megyunk egyebkent aszonta ram egy et masfel evvel idosebb gyerke hogy ilyen ovodasnak fos talicska ... ybr125-ose lesz es ezt akor modnt a a tzr re amikor egy honda dion ult
Anyám kössz jól van!!!Csak temég a fránya kis agyaddal nem fogtad föl mi a szarról pofáztam!!!!!!!Mit gondolsz én nem rühellem ezt buzi komunista kormányt???!!!!
Hááát hétfőn végre kicserélik az öninditót...Utálom betologatni Az én kicsi drága TZR-ecském Basszus lehet télleg nagyon hülyének néztek,de mielőtt lefexem,kap jóéjtpuszit
bazz zoli ez a nyalas szoveg :P monnyuk en is ma megsajnaltam a mopcit hidegen odahuzztam neki 1-2-3-ba 10.000 ig de az enyem nagyon kapos ra :P
egyebkent azert megy zoli neked meg nekem is 80-at egyenesbe mert kciserelik az elso fogaskereket nagyobra amivel ugyanugy gyorsul de nagyobb a vege en nem csereltettem ki mert ... nem volt naluk :D de egyebkenbt nekem is onindito hibas mert oninditoval magaba nem indul kell neki gaz is
jovore kap 80as MHR henger+MHR kipuff+MHR 26-os karbi + 26-os karbihoz valo sportlegszuro
apammal lekell ebszelni mert "mashogfy nem birom veluk a tempot es hat nagyon normalisn vazaetek(lakott teruleten 60alatt csak akkorvan ha fekezni kell:P)"
Ja szegény rendőrök nem tehetnek mást ha kiosztják nekikakkor kiosztják egyébbkéntmegnekem csak pozitív tapasztalataim vannak rendőrökkel kapcs általába mindig rendesek voltak meg nem balhéztak!!!csak hát egyértelműelvárják a tiszteletet és a normális hangnemet de azt hisze ez alapvető
Ki ez a gángi?a te neved is csupa kis betűvel irom...akinek van esze el is megy,mert amig ez a kommunista szar kormány van hatalmon,addig itt senkinek nem lesz nyugta!gángi:neked meg ANYÁD!
Hogy a faszba jössz te ahoz, hogy csupa kis betűvel, lemered írni MAGYARORSZÁGOT!!??Te senkiházi seggét kínyalt kis buzi !!!Amúgy meg a rendőr csak a munkáját végezte!!És remélem jól messzire elmész ebből a gyönyörű országból, nem kellenek ilyen söpredékek ide mint amilyen te vagy!!!!A többiektől meg elnézést kérek a durva hangnemért!!!
de nem igazán tom hogy milyen meg h néznek ki...mindjárt utána járok
egyebkent azert megy zoli neked meg nekem is 80-at egyenesbe mert kciserelik az elso fogaskereket nagyobra amivel ugyanugy gyorsul de nagyobb a vege en nem csereltettem ki mert ... nem volt naluk :D de egyebkenbt nekem is onindito hibas mert oninditoval magaba nem indul kell neki gaz is
jovore kap 80as MHR henger+MHR kipuff+MHR 26-os karbi + 26-os karbihoz valo sportlegszuro
apammal lekell ebszelni mert "mashogfy nem birom veluk a tempot es hat nagyon normalisn vazaetek(lakott teruleten 60alatt csak akkorvan ha fekezni kell:P)"
maga mé ilyen ideges???
Ducati?? V2 nem birom:S:S