Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is mt 75öm van de az viszont nekem naon megcsúszik! sport demon-t szeretnék előre!
nekem pirreli mt75-ös volt, azzal jókat lehet. És nem csúszik.
6000esen voltal? en a 6000es utan sztem apammal megbeszelem a 80as henger +21-24es karbit meg ami kell meg hozza :D
A pirelli sport demon csúszik! haver MX 50jén is az van de az kibaszottúl tapad és meg se kell rántani a motort egyböl feljön stoppira!
de a hatso jol nyikorog ha behuzod :D
nekem meg 5000km van a 12000kmes szervízhez
szentem is ^^
Én tudtam az előző motorommal. de ennek szerintem kurvára csuszik a gumija!
sztetek a tzrel lehet jol stoppiezni??meg nem probaltam de sztem a tzren az elsofek akkor kicsit elorecsuszna es huuzna feket vagy hogy lehet???
Nekem 90 km-re van!!!
ezt birom vazz ki gondotla hogy a boltok bevannak zarva vasarnap??? miert nem mentel tegnap delelott nembaj menj honlap is :D en is meek szervizbe es kap honlap nagyobb kipuffot es remelem fuvokat is ha csak 85-os van :D 72 kmre van a szerviz :D
Hi!
Ma voltam a Lehel úton, a Yamaha Citynél, de sajna nem voltak nyitva, viszont az ablakon keresztül láttam a Tzr-t...Hát mit mondjak...Gyönyörűűűű .

Információ:
Yamaha City nyitvatartás:
Hétfő - Péntek 10-18
Szombat 10-13
Vasárnap Zárva
csáztok gondoltam beköszönök ha már otthon vokk,de megint nem leszek péntekig
Huzzátok csak a gázkart , további jót monden motorosnak,vagyvolt esetleg leendő motorosnak.
byez
Helló!

Most indulok nyaralni Horvátországba gondoltam feljövök és szólok.
Július 30tól augusztus 6.-áig oda vok. Majd képeket csinálok és majd beszámolok róla.
Remélem jó lesz az idő mert most itt a házunknál nem úgy látszik. Motorom is most kap 1 hét szabit. :)
Majd gondolok rátok. Na nektek is jó időt és motorra fel.

Helló!
alszunk,alszunk
és milyenekkel speed, cross...

Jó is lenne, de sajna még nincs munkám. Viszont idővel lesz, és akkor majd megmondom, hogy mivel kereskedem !
mivel kereskedsz te? csak nem Yamahát árúlsz
És ezt nekem mondod, egy kereskedőnek?
Egyébként nem minden kereskedő van így nyitva, de részben igazad van.
Viszont megnéztem a Yamaha Kovács-ot, és gondolom aszerint lehet nyitva a többi Yamahás is (kissebb eltérésekkel ). Na ezt jól kiokoskodtam !
Azé" kössz a válaszokat!
2900
Ja akit érdekel a GO!!!!!!!!!!!!!!!! feliratazt tudom hol lehet ilyen venni. Annyi matricát tartalmazz (kicsitől a nagy feliratig.), hogy egy trz be lehetne vele matricázni. Az ára több 7.000 Ft!!!!!!!!!!!
Kb. minden kereskedő 10-12-ig 13-18 tart nyitva
Mi? Motor? Milyen? Nekem egyenlőre csak álom a motor. Pillanatnyilag nincs melóm. de ha lesz is, csak idővel lesz keretem egy kétkerekűre (nem bicikli )...
Ma el akartam menni, mert már itt vok Bp-n és időm is lenne, de ilyen gonosz időben megy a ....
Na de majd hétfőn, csak nyitva vannak vmikor, azért én nem telefonálgatok ....
akkor tőle kérdem
Nem nekem kell, hanem Tom &Yamahanak