ezt birom vazz ki gondotla hogy a boltok bevannak zarva vasarnap??? miert nem mentel tegnap delelott nembaj menj honlap is :D en is meek szervizbe es kap honlap nagyobb kipuffot es remelem fuvokat is ha csak 85-os van :D 72 kmre van a szerviz :D
Hi!
Ma voltam a Lehel úton, a Yamaha Citynél, de sajna nem voltak nyitva, viszont az ablakon keresztül láttam a Tzr-t...Hát mit mondjak...Gyönyörűűűű .
csáztok gondoltam beköszönök ha már otthon vokk,de megint nem leszek péntekig
Huzzátok csak a gázkart , további jót monden motorosnak,vagyvolt esetleg leendő motorosnak.
byez
Most indulok nyaralni Horvátországba gondoltam feljövök és szólok.
Július 30tól augusztus 6.-áig oda vok. Majd képeket csinálok és majd beszámolok róla.
Remélem jó lesz az idő mert most itt a házunknál nem úgy látszik. Motorom is most kap 1 hét szabit. :)
Majd gondolok rátok. Na nektek is jó időt és motorra fel.
És ezt nekem mondod, egy kereskedőnek?
Egyébként nem minden kereskedő van így nyitva, de részben igazad van.
Viszont megnéztem a Yamaha Kovács-ot, és gondolom aszerint lehet nyitva a többi Yamahás is (kissebb eltérésekkel ). Na ezt jól kiokoskodtam !
Azé" kössz a válaszokat!
Ja akit érdekel a GO!!!!!!!!!!!!!!!! feliratazt tudom hol lehet ilyen venni. Annyi matricát tartalmazz (kicsitől a nagy feliratig.), hogy egy trz be lehetne vele matricázni. Az ára több 7.000 Ft!!!!!!!!!!!
Mi? Motor? Milyen? Nekem egyenlőre csak álom a motor. Pillanatnyilag nincs melóm. de ha lesz is, csak idővel lesz keretem egy kétkerekűre (nem bicikli )...
Ma el akartam menni, mert már itt vok Bp-n és időm is lenne, de ilyen gonosz időben megy a ....
Na de majd hétfőn, csak nyitva vannak vmikor, azért én nem telefonálgatok ....
Ma voltam a Lehel úton, a Yamaha Citynél, de sajna nem voltak nyitva, viszont az ablakon keresztül láttam a Tzr-t...Hát mit mondjak...Gyönyörűűűű .
Információ:
Yamaha City nyitvatartás:
Hétfő - Péntek 10-18
Szombat 10-13
Vasárnap Zárva
Huzzátok csak a gázkart , további jót monden motorosnak,vagyvolt esetleg leendő motorosnak.
byez
Most indulok nyaralni Horvátországba gondoltam feljövök és szólok.
Július 30tól augusztus 6.-áig oda vok. Majd képeket csinálok és majd beszámolok róla.
Remélem jó lesz az idő mert most itt a házunknál nem úgy látszik. Motorom is most kap 1 hét szabit. :)
Majd gondolok rátok. Na nektek is jó időt és motorra fel.
Helló!
Jó is lenne, de sajna még nincs munkám. Viszont idővel lesz, és akkor majd megmondom, hogy mivel kereskedem !
Egyébként nem minden kereskedő van így nyitva, de részben igazad van.
Viszont megnéztem a Yamaha Kovács-ot, és gondolom aszerint lehet nyitva a többi Yamahás is (kissebb eltérésekkel ). Na ezt jól kiokoskodtam !
Azé" kössz a válaszokat!
Ma el akartam menni, mert már itt vok Bp-n és időm is lenne, de ilyen gonosz időben megy a ....
Na de majd hétfőn, csak nyitva vannak vmikor, azért én nem telefonálgatok ....