Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy Srácok! azt szeretném megkérdezni h a tzrnek az első fogaskereke mekkora???
és 80nál mennyit pörög?
Jameg a fojtás kivételnél a fúvókát negyobbra cserélik csak nekem ezt elfeljtették megcsinálni
85.sík úton.de nem mér 80nál többet nekem szal irány a szervíz
amúgy hogy szuperál a kis tzr nem azt mondtátok h 103 a végsebessége most akkor hogy van ez még mindig 80?80nál mennyit pörög?
Már működik?NEM TUDOM.
Z3 mikor oldódik meg a 6600sector problélmája(nincsen ékezet)
aahhh nem :D
Nézd meg!!

Nem fogsz megilyedni

Inkább 1 jót nevetni

De a lényeg a hangon van(ami halk!!!)
Sajna

De nem fogsz beszarni
felek szal nem komolyan egy szellem?? sztem szgepes baromsag :D
Na megnézted a videót Beci ???

Nem olyan rossz

Nem kell parázni
500kmenként fujom be láncsprayvel (motullal) kb 3000ft azsem, és nézzed mindig a lánc feszességet is, türés határ 4cm körül van a tzrnél
ya z3 rajottem tod ami eri a muanyagot az csak lanc futtato emeld meg es nezd meg a muanyagot .. direkt ugy van kialakitva:D milyen okos .. apa :D
Halljatok milyen gyakran pontosan mivel erdemes a lancot karbantartani?
www.sportbikerider.us
geci ide felrakjak a kepeinket amit a bikepicsre raktunk bazz mekota kibaszas oda nem is raknem fel sose :(
kissé hasonlítanak az idomzatukban
az 1ik Győrfi Alen -é a másik pedig az enyém...
egyszerü a megoldás maragy kussba , séa mikor kérdezik miért vagy ilyen csöndes mond azt hogy a motortn kivül nemn tudsz msárol beszélni
A szuleimnek mar elege van hogy allandoan a motorrol beszelek meg hopgy elso heten a jogsimmal mar turazni akarok es elakarjak venni de nem fogjak mert rohadtul izel eszek hozzajuk ... remelem nem veszik el
Nekem is kiesnek a csavaro k!!! Csak nekem meg Tigernek hullanak ki a csavarok az első sárvédőből???
U.F.O
Egy kép van az adatlapomban, meg mindjá keresek pill.
ja rakhatsz be képet jó sokat
Nekem volt neonom a robogomon 23cm-es és kibaszottul jól nézett ki , bevilágította az egész aszfaltot, nagyon fasza, ha kell kép szóljatok.