Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nálunk a KTM a crosspályán szokott nyíltnapot csinálni, ott van 80ccm, 125ccm, 250ccm 2t, 4t, 400ccm, 525ccm és mind odaadják személyiért cserébe...semmi jogsi semmi se kell, de 250nél mégis megálltam, nem normálisak, odaadják a 15 éves gyerekeknek az 525öst de kurvajó szokott lenni
elkezdi egy másik r6-os hogy vegyük meg neki a gyári idomját, mert neki pont a másik fele törött 600.000 ft inkább le lesz festve meg am iolyan lett ki lesz cserélve benne (kb 100.000 ft )
Az nem nagy gond,de mégis
nyugi csak karcos lett meg a kipufogóján apróbb horpadások lettek.. inkább ütések
Szegény!Együttérzek vele
Ja, össze is törte (pancsi ring)... amúgy ő is jön a pancsi ringre
Kinek van R6-ja?apudnak?
lent kaposváron (yamaha tesztnap volt) szerintem csak azért mehetem vele mert ott vettük az R6-ost. a gyereknek meg volt egy szakadt dt-je
Hol van ez a hely???oda én is mek
én meg mehettem vele, pedig akkor még nem is volt jogsim... sőt még a 250-esel is
pffff
valahol ez nem így van... persze 125-ös motorral, de volt már olyen hogy A1-es jogsival ment a gyerek és nem mehetett a 125-ös quad
én is akartam,de mondták A-s jogsi kell
én mennék próbálni, de..
Nyilott egy KTM bolt Szombathelyen,és ma lehetett tesztelni őket...De nagymotor jogsival
Nem tom jön-e!
50 ccm jön???
Gyertek minél többen!!!!
Várom már a csütörtök-pénteki pancsi ringet!!!david91-en kivül,ki lecc még ott??
király lehetett....
Szerintem is jól lehet vele dönteni!!!Nagyon yoo
Képzeljétek el,ma voltam moccozni és hét darab Derbi Sendával találkoztam,6 narancssárga egy meg kék volt.Nekünk is kéne csapatni legalább ennyien tzr-esek
a pirelli sport demon iszonyat jó gumi! haver mxén is az van és 2személlyel 80nál is feljön stoppira nem csúszik meg egyántalán és nagyon jól lehet dönteni is!
Pfffú,az esőről ne is beszéljünk!Ugye má egy hete szakad itt,de én folyamatosan mociztam,és még csak meg se csúsztam!Szal ne fikázzátok a pirellit!!
Én még nem stoppieztam vele csak egyszer nagyon erősen meghúztam és fölemelkedett a hátsó kerék körübelűl 1cmre a talajtól de hát az véletlen volt szerintem nagyon jól fogja a moccot,kanyarba,esőbe mindenhol
Egyetértek a pirelli sport demon,jó előre stoppizni! Mikor uncsitesómat viszem ketten is tudunk!!! Az elején tök félt mögöttem,mer aszonta egy állat vagyok,de miután látta hogy jól vezetek ,most má megbizik bennem...