Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leégetted a motorját vagy a kuplungját!!!
max megsűl,de semmi komoly a gumit meg a szerpentinen bazd szét ottmutasd meg milyenfasza gyerek vagy!
mert miert lesz baja?
Ez kurvára nem tesz jót a motorodnak. valami komolyabb baja lesz!!!!!
nyugi szegeny kerke va meg belole minek kopni :D
Már szétbaszod a gumit?ügyes vagy
Én is akival vizsgáztam így bukott meg
Azt tudod ha tolnod kell a motort megbuktal!! nekem a vizsgan a tarsam igy jart lefulladt es nem indutl be a dio :D egyebkent en ahovva 125re meek ott ybr van :D majd ... ja mosma huztam a tzr-nek 7 ezerig meg neha tovabb mert nagyon nem birt lassan menni :D + 500kmet meghaladrta szal mehet tartosan 7000ig :D es egettem a fociapalyara kerekkel egy szmájli fejet :D faxa mi? ha ottmarad akkor holnap lefenykepezem :D
előbb :D
vazz az ekőbb írtan hogy 50 es .
amúgy + robogó
Váltós?CCM?
nem akartam a Benelliket bántani de az vmi nagyon lelakott
nemtom milyen típus csak azt láttam hogy Benelli és úgy 93 -95 körüli...
Benelliből melyik tipus?Mert nekem is benellim van egy 2004-es de nincs baja
Ahova majd én megyek, meg ahol 50-esen is voltam ott LEAD-dal van a 125-ös oktatás.Meg SR 125-el.
fene szádat akkor csak erre felén ilyen trógerek az emberkék ???
amúgynem az oktatómmal van bajom , neki + er6n je van
ott Kalocsán 50 re : simson sb51 , vmi ritkaszar régi összetákolt Benelli , 04 Aerox +vadiújj sr 50
125 re : 4 MZ ( fekete , kék , piros , vörös ) a kék döglömm ma meg alattam :D
a korlátosra : Mz , meg régi Yamaha seed 4t , Honda cbr 400 , kawa 550 nemtommi
korlátlanra : régi banit , + vmi chopper ...
ahova én megyek majd 125re (oda ahol 50esen is voltam ) ott Honda 4T-s nakeddal van a gyakorlat.250re cbf 250,Ara meg cbf 500 az oktatónak meg CBR 600Fje van
de bazz nem tom miért nem tudnak vmi elfogatható mocit adni ???
mert szentem ez az mz már rég nem alkalmas oktatásra ( lásd műszaki állapota és megbízhatósága )
igaz így olcsóbb nekem is meg nekik is 1szerűbb de nemtom mit szolna az autósiskolám vezetője ha pl neki kellene fél Kalocsán keresztültolnia azt a szutykot...
akkor nekem mákom volt.azon a robogón amin én tanultam csak nem működött a kmóra,a stender és össze vissza volt karcolva ütve vágva
ez kérlekszépen egy 82 es gyártású mz 125 ös volt
mert én a1 et akarnám lerakni , deh ha holnap nem lesz mivel gyakoroljak csúszik 1 hetet a vizsga
Milyen motor volt?
Amikor én 50-esre tettem le akkor is a dion nem fogott a fék, meg a kormány se ált jól.
áhh inkább nem pofázok vissza mert + a végén nem visz haza :D
de holnap ismét mz vel megyek városba de másikkkal , remélem tovább bírja mint ez a mai kékvillám :D
Tolja haza ő.mondtam volna neki
kössz szépen
deh ez a mai nap ez nem volt 1szerű motorozás szempontból:D az a qua mz amin tanulok nem épp szalonállapotú ( pl : a fék az csak dísz rajta allig fog , 1esből kidobja magát nagy fordulaton +sok egyéb finomság ) nah szal gyakorolgattunk + rutin vizsga előtt , ott + aránylag tűrhető volt +még a rutin vizsgán sem volt vele különösebb gond . nah szal vizsga után kimentünk városba hogy szokjuk a Kalocsai utakat :D és már úgy 10 perce motorozgatunk egyszer csak húznám a gázt kigyorsításhoz, semmi nem történt csak hörgött mintha kifogyna belőle a benzin aztán még szépen elgurultam a lámpákig , az volt a szerncsém hogy pirosat kaptam ott alig állok meg a motorral , alapjárat eltűnt és lefullat igen érdekes hangok kíséretében :D újraindítani nem lehetett és nem is fogyot ki a benzin , oktatóm is rugdossa, sziggya csak szörkés füstöt nyomott de azt is elég érdekesen ... szal fél 12 kor a lehető legmelegebbe tóljam vissza azt a szart ... persze bukó , kesztyű , kabát , kukásmellény + cb -t elvitte oktatóm... néztem a km óráját mennyit toltam 3.7 km szép táv nem ? szal jól leizzatam ebben a nyári melegben és + rendeset motorozni sem tuttam ... remélem majd városi vizsgán is ez lesz :D első 10 perc motoron , 30 perc ig meg még tolom visszafele a járdán
grat neked is
nah én is gratulálok Béci
amúgy + nekem tegnap lett+ az elsősegélyem és ma + a rutin vizsgám a1 ből