Az én TZr-em nincs tuningolva motorikusan!!! Pár optikai tuning van rajta: matricák, yamaha markolat, chomos yamaha szelepsapka, ledes indexek, vágott sárvédő. Amúgy ha gyorsulsz 1-4. sebességi fokozatban pörgesd ki 10.000-ig. Az 5-et én elváltom 9.700-nál. Nem érdemes 12-13.000 vagy annál is tovább pörgetni, mert csak a motornak lesz roszabb, meg az időd se lesz jobb, csak roszabb.
lehet va na varosunkba egy kek tzr ugyanolyan mitn az enyem :( de lehet apa csak szopatot de aszonta hogy latta ... hafekte lenne orulnek neki de keket latot :(
savid te a tzr-el jarsz versenyekre? mivan a tzrbe kicserelve? menyinel valtasz mert z3 szetint huyleseg 10ezer fel menni mert nem tesz jot ... az leeht de menyinel valtazs amikro gyorsulsz vkivel?
Még nem de majd nyár vége felé lehet h veszek 1et! De nem tom milyet! Most a giannelliket nézegettem! Nekem azt mondták h vagy Leo Vince vagy Giannellit érdemes venni!! De nem tom h melyik a jobb!?
Nekem azt mondták, hogy nem baj ha több kilométer van benne. én most fogom vinni a 1000-es szervízre és van benne 1409 km. Előszőr 500-nál, másodszor 1000-nél, harmadszorra kell 6000-esre vinni. Asszem.
Sziasztok lenne 1 kerdesem!!!
Nekem elvileg bekene vinni a motort 500-as km szervizre olaj cserere es kovetkezonek mar csak 6000-sre de en uygtom nektek 1000 volt midnnekinek a szervizbe es haat nektek csak olajat cserelte?, vagy mit?? mert megszeretnem beszelni hogy en is 1000nel vigyem mert nem ernek ra faterek hogy elkiserjenek 70 kmre uj josival nem mehetek es mar benen van az 500 mit tegyek??? addig nem uloo ak seggemen!! felhivom es megerdeklodom :) de mondjatok mit segitettek!! ja es gergo neked hany fuvookat es hanyasra csereltek ki? es mennyiert? en is kiakarm amikr kipuuff kilesz cserelve :)
Szevasztok sportmocisok!!!Kivették a fojtást végre valahára,nem kis kinlódások árán Most elkeztem pörgetni, de csak 9-ezerig,mer nem akarom szétvágni,igy az elején...De igy má 93-at mentem vele.Persze cseréltek benne fogaskereket,meg a karbiban két fúvókát!A hangja gyönyörű,szép hangos lett,most má jobban odafigyelnek rá Jó motorozást,le ne szálljatok róla soha Kék fénymentes mocizást mindenkinek!
Nekem elvileg bekene vinni a motort 500-as km szervizre olaj cserere es kovetkezonek mar csak 6000-sre de en uygtom nektek 1000 volt midnnekinek a szervizbe es haat nektek csak olajat cserelte?, vagy mit?? mert megszeretnem beszelni hogy en is 1000nel vigyem mert nem ernek ra faterek hogy elkiserjenek 70 kmre uj josival nem mehetek es mar benen van az 500 mit tegyek??? addig nem uloo ak seggemen!! felhivom es megerdeklodom :) de mondjatok mit segitettek!! ja es gergo neked hany fuvookat es hanyasra csereltek ki? es mennyiert? en is kiakarm amikr kipuuff kilesz cserelve :)