Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem a csavarokkal nem volt baj eddig?
akkor csak te jársz jól
ez így van... előszőr a fordulatszámmérő... hullanak ki a csavarok mindenhonnan... most meg önínditója... mi lesz a következő??? Az egész motort kicseréli a szervíz???-mert típushibás???
ez a 2006os széria nem a legjobb
neked 50-es???
Hát ha a Yamaha így akar plusz piacot szerezni az R6nak és az R1nek akkor rosszulj csinálja bár én úgy vagyok vele hogy ha a TZR beválik 4éven keresztül (be fog ) akkor maradok a márkánál a gixi viszont akkor is gyönyörű
az elején télleg jó volt,de baszogatott má 500km után!
de szerencsére ezek nem nagy bajok...de a sok kicsi......
nekem is az elején pöccre, most meg már gázt kell húzni neki hogy menjen. egyre több baj van a tzr-kel
ha meleg a moci akkor kell is adni gázt úgy a szakszerű
Nekem 1500 km-nél monta fel a szolgálatot,de addig is úgy indult hogy gázt kellett adnom hozzá
Ja amúgy neked Mivvan hányadik km után kezdet el szarakodni az önínditó???? Mostanában az enyémis nehezen indul
Az a baj hogy a 125-ösökbe ami jó,az millió fölött van!(újan)
császtok ,én tuti megtartom tzr-t mert nemtunék tovább adni rajta (annyira szeretem).125-be meg talán a cagiva mito teccik ,de egy mitos srac aszonta ,hogy megy mint akit *****-n rúgtak,de nagyon gyakran kell szervízelni,ezért lhet nállunk is tzr tuning lesz,bár akkor lehet ennek is gyekran kell a szervíz
Fene se tudja majd még filózok.
Jah és beci sztem a yamahának nem fog kelleni,és 70-et sztem nem kapsz érte , de 50-et talán
Sajna ide rossz időt mondanak egész hétre. most is esik
még úgyse mociztam együtt tzr-rel
tiszta cool!csak jó idő legyen!
nekm jó lesz
szal az jó lenne neked?
kösz de már megvan
Nem nem!utvonalterv.hu-----ostffyasszonyfát ird be
Ja bocs már sacra meg van kb jánosháza körül van. mégegyszer bocs
te hülye vagy több mint 30.000 km
Duka hol van mert nem találom
Ráadásul Dukától már csak 30.493 km a pancsi ring!