Tiger én hasonló matricát csináltattam 300 ft-ért. Nézd meg a www.decalshop.hu oldalon, ott vannak hasonló matricák. Ha ez tetszik el is küldheted a cégnek, akkor megcsinálják.
Kryss üdvözöllek a Tzr-50 fórumon!Olyan Tzr-50 est amin GO!!!!!!!! felirat van még nem is láttam.2004-es modell?Na srácok holnap délelőttől nemleszek 10 napid ne írjatok sokat mert így is nemgyőzöm olvasni (lemaradok).De ha lesz internet kávézó Révfülöpön akkor majd írok bye fiúk bye
Ma voltam motorozni xlzx haverjával/cimbijével/barátjával nagyon durván nyomja a srác! dönt amíg lehet én is döntögettem de csak úgy ahogy tőlem kitelt
www.hasznaltmotorok.hu/hirdete... (falshtől van )
ezzel csak az a gáz hogy ez a kép nekem megvan ez volt még tavaly a hátterem valami Holland oldalról szedtem
Kryss üdvözöllek a Tzr-50 fórumon!Olyan Tzr-50 est amin GO!!!!!!!! felirat van még nem is láttam.2004-es modell?Na srácok holnap délelőttől nemleszek 10 napid ne írjatok sokat mert így is nemgyőzöm olvasni (lemaradok).De ha lesz internet kávézó Révfülöpön akkor majd írok bye fiúk bye
Én a képen
k.r.y.s.s@hotmail.com
ezzel csak az a gáz hogy ez a kép nekem megvan ez volt még tavaly a hátterem valami Holland oldalról szedtem