Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óóó nem mondod????? nem látjátok a smylikat a végén vagy mi????
fekete fényt nem lehet előállítani
Van kék, piros, zöld, sárga . Fekete biztos nincs . Fehér talán van
fehér
és ehér van?vagy fekete
Szerintem kurva jó, főleg a piros meg a kék világítanak jól. Csak kapcsolót nehéz csinálni motorra
Nem tom nekem nem nagyon jön be ez a neon.......
Ha neont akarsz venni, ne csővet vegyél, hanem flexibilis neon. Ezt mindenhová tudod hajlítani (nem olyan mint a sima cső és nem törik). Sokkal nagyobb fényt tud leadni mint a szokásos neonok. Előző motoromon ilyen volt fent. Ja és ne vízálló neont keresél, hanem kültérit.
hy
Na fiúk bye!Most indulunk!Majd írok ha lesz internetes es kávézó bye bye
vegulish ja :D english - vegulish :D na jovan nem viccelkedek :P
jaja a lánc nekem is olyan mintha hozzáérne valami műanyagra,mintha ráfeküdne.fönt.egyébbként a hátúljára rkhatsz a hátsó keréken van sárvédő
en meg a kerek fele az ules ala es utanna raknek ra muanyagot higy ne verje fel semmi ... erted :D amugy csinalok egy kepet majd a mocirol mert nem ertem nezzetek meg tiis minthogyha a lanc ami a motoron van erne valamit belul de nem erzodik de latszatra ugy nez ki majd ha lesz fenykepezom mert elvittek akkor lekapom
én úgy terveztem hogy tudod van az oldalidomon az a kivágás...na annak abelsejére
Ne vegyél neont!!! Egy haveromnak is volt felpattant egy kő és széttört... sztem nem éri meg...
cm nem ccm :D
de aze 90 ccmeset nem rakok fel a motorra ...
Ne vegyél neont mert:-egy olyan motorral jársz amibe még így is belekötnek
-a neont titja a törvény
egyébbként ha veszel akkor idom mögé rejtsd el ,eccerű kültérit kell venni az bírja a vizet
Hy!!!
Szeretnek a motoromra neont felrakni de sajnos nem tallaok vizalott kisebb meretekbe
vagy a belterivel mit leeht csinalni hogy vizaloo legyen??? segicsetek
milyen megható,
ügyes vagy te is fogsz hiányozni jó nyaralást!
nah holnap délelőtt már nemtalálkozunk mert nemleszek de ha találok egy netes kávézót akkor írok!!Hiányozni fogtok!!
Én állok 1 kézen
Na itt meg éppen vizsgázok Capoeira
fulladjanak meg a kmóra is hiányos se óra se benzin szintjelző