Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most mondjatok 125ös speedet ami ár/használati érték arányban jobb...
Olaszokat hagyjuk is ki, mert többször kell gyűrűzni, mint tankolni.
NSR harmat gyenge, és emelett 135kiló szárazon.
RG gamma is jó, csak a régi dobozost, inkább fejidom nélkül használnám...
Nekem sem...
Szerintem Túlterhelte a Sok TüZéR! Mindenki azt akar venni
köszi
nekem se jön be
Van egy jó, és egy rosszhír:
Találtam manualt: www.motorosok.hu/szervizkonyve...
De nem lehet letölteni, csak jelszóval, de persze feltölteni lehet ingyen is.
Sőt, olyan rendesek, hogy kiírják, hogy a fórumos felhasználónév, és jelszó nem jó. Képzelem mi lenne ha azt írnák, oda, hogy hogy juthatsz jelszóhoz...sőt, ha nem lenne jelszó, bárki letölthetné azt amire szüksége van. Borzasztó volna...
hélooo...nézétek már megn a www.hasznaltmotorok.hu nektek bejön....
Mert valaki lecserélte bene a MOL 2T szutykot repsol moto sintetico-ra, és beállítgatta a motort.
én azt tudom de baja nem lesz............meg már csak jot tud tenni annak a motornak
De akkor is gányolás.
nemszoritja meg+rongy a fogo alá birja
1valamit nembir a festés az aszfalton valo csuszást nyáron teszteltem élesben ...lásd nálam......+a nadrágomon és a térdemen
inkább kérj költsön mert csak összebaszod, biztos van valamelyik haverodnak, ez nem egy nagyon ritka dolog.
van rajta kis tekerentyü is a gátlo alján ...bordás csavar kb4cm átméröjü
szayerg Bízz bennem nem fogom mindennap kiégetni a kipuffot!!!
Gyönyörűek
Asszem csőfogó kalapács nélkül, ennek a motornak(majdnem fostalicskát írtam ) már nem az fog ártani.
kipuff........elég szar a fényviszony de látszik a képen.---gátlo téma...kocka alaku lyukak amiket tekergetni akarsz...ha igen,körmös kulcs...ha nincs csöfogo,vagy cshuzo+kalapács...de ez elég parasztos megoldás
Értettem
(De az enyémről leég, mert holnap kiégetem a dobot )
4-5ezer? Abból már egy fél teniszpályát lefestessz Na jó, annyit biztos nem, de sztem egy flakkon spray kb 1rongy.

Méga rugóstagról volna egy kérdésem: Az alját kell tekergetni, és akkor keményedik vagy puhul, de azt mivel tekerem?(Mert kézzel úgy érzem nem fog menni ) Kell hozzá valami fogaskulcs? csak megoldotta ez már valaki olcsóbban.
értsd már meg!!!NEM ÉG LE 650c ig jó nekem 2.éve raja van
srácok ne mtudtok olyan helyet, ahol vehetek matricát, de olyat ami nekem a motor oldalán van piros területek(ezek matrciák és nincsenek lelakkozva) ezeket szeretném kicserélni mert sok ütött kopott. vennék pár négyzetméter ilyet ls faxán kivágnám belőle, utána akár még egy lakkréteget is rálehetne tenni. Ötlet?
szayerg szerintem megér 4-5000 Ft-ot egy szezon!!!
Idom nélkül használod???
Ki se látszik az eleje a leömlőnek, csak ha a kerék mögé nézel sztem.
Köszi a Segítséget!!
Tényleg nem ég le....
Persze egy idő után mind1-ik leég-kopik...
Még1* köszi
És tényleg feldobja nagyon a motort...
Amúgy dob fényezésére visszatérve meddig marad rajta azon a festék? 400fokok vannak ott...
Hőállóezüst biztos, hogy jó, de feketében nemtom mi van erre. Meg a gyári fényezés se azért nincs, mert lekopott...sztem. De egy sezlonyig lehet rajtamarad.