Hogy te is megtudd, az az én régi tüzérem.
Meg egy kis plussz infó a biztosítási tippért cserébe: A benzinkutakon is vásárolhatsz már nyugtatót(tankolás után), fórumozás elött vegyél be kettőt.
(( De ne sértődj meg, csak vicc ))
Amúgy meg tényleg az van, hogyha vidéki irányítószámot írsz be, akkor kb. a fele, mivel a balesetek zöme általában városban történik. 50esre viszont lakhelytől függetlenül egységes a tarifa.
Ja a motor ügyintézéséről annyit, ogy én nem intézhetek semmit, akkor se ha minden papír nálam van. Az egész szart az előző tulajnak kell rendezni a rendőrséggel, aki előzetes megbeszélés szerint ma ment be a rendőrségre, csak épp nem érem el...
A rendszám az pedig valóban úgy néz ki, mint amit előszőr feszegettek, aztán leflexelték a csavarok fejeit, de úgy, hogy a rendszámból is leköszörültek egy keveset...
Tudjátok mit gondolok? Sztem ezzel a motorral van vmi gebasz, amit nekem nem mondtak el.
Ahhoz képest h azt kérdeztem mennyi,egy rohad konkrét választ nem adtatok!!!Nem azt kérdeztem h sok-e meg nem is azt h hol tudom megnézni hanem azt h mennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv! Most érkeztem a fogdokitól, 2 kibaszott tömésér lehúzott 5000rel! Na mindegy legalább ezt is elintéztem! Holnap meg mehetek Pénzügy vizsgára....fasza! Na mindegy még lesz négy vizsgám, majd csak kibírom valahogy! Utánna le sem szállok a motorról! Megyek tanulni , császtok!
Meg egy kis plussz infó a biztosítási tippért cserébe: A benzinkutakon is vásárolhatsz már nyugtatót(tankolás után), fórumozás elött vegyél be kettőt.
(( De ne sértődj meg, csak vicc ))
Amúgy meg tényleg az van, hogyha vidéki irányítószámot írsz be, akkor kb. a fele, mivel a balesetek zöme általában városban történik. 50esre viszont lakhelytől függetlenül egységes a tarifa.
A rendszám az pedig valóban úgy néz ki, mint amit előszőr feszegettek, aztán leflexelték a csavarok fejeit, de úgy, hogy a rendszámból is leköszörültek egy keveset...
Tudjátok mit gondolok? Sztem ezzel a motorral van vmi gebasz, amit nekem nem mondtak el.
Hpol kössek biztosítást motorra?
link
Ha minden igaz itt kell lennie!
Ha tud valaki eladó 125-ös TüZéR blokkot akkor írjon vagy dobjon egy sms-t-------06209215204
Előre is köszi!