Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudtok valamit suzuki rd/ts 250 x ről?
talán a XV.ker Mélyfuro u-ban van
Rakd fel adatlapodra.
nekem az a szin bejön ellenben az én piros ülés+kormányom ..........
Ha mondjuk dolgozol hétköznap akkor nem is tudod ezt megcsinálni, ki kell venni szbit ahhoz hogy átírjanak egy tetves motort.
A régi rg-m jelenleg rendőrségi telepen van, 1ig lehet érte menni, és hűvösvölgyből vitték át budapest másik felére, nehogymár egyszerű legyen.
Sok sikert hozzá, úndorító népség ez, meg a nyitvatartásuk is elég furcsa, nem dolgoznak semmit
Jó hogy nem ezt vetted
Ez a váz...
Ez a jó akkor
Amíg nincs a nevemre iratva a jármű, addig hogy kérhetnék én bármit is rá?
Ez a szar az egészben...adásvétel szerint enyém a gép, de nyilvántartás szerint nem sok közöm van hozzá. De tényleg az lessz, hogy az asztalra kell csapni...
szerintem amit irtam mond el bent..(adjanak másik rendszámot..)azt a régit nyugodtan körözgessék ...ez szerintem tök logikus lenne..(ezért nem jó nekik fogadok...majd mondják ááá ugy nem jó )
Ez az egész huzavona arra megy ki, hogy miné több lét húzhassanak le rólam...

pl. rá van írva az eredetvizsga határozatára, hogy 60 napig érvényes, és a közigazgatásban legfeljebb egyszer használlható fel, utána megint újat kell csináltatni. Tehát ha mondjuk megveszel egy forgalomból kivont járművet, akkor kell egy az átíráskor, és ha 2 nap múlva forgalomba is akarod helyeztetni, az még1 eredetvizsga. miért ne fizess még1szer 13 ropit...Szép mi?
nem értem ezt a huzavonnát van adásvételid,(nem loptad)átirják,kapsz forgalmit másikat(lehet hogy rendszámot)bazz........ mit kell ezeknek szarakodni max küldenek 1papirt az eladónak(ejnye-bejnye...stb miért nem szolt megvan a forgalmi)............
kurva király holnap megyünk többen(ma nemvolt tervben csak haver befüzött 1röpke körre )csak jó idö legyen....ezt akartam megvenni www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i... stender van rajta .... már nem értem, barátom WR250je(legalább is ugy néz ki) motorkod szerint YZ (mondjuk ugy is árulták...)lehet ez is piac függö
Voltaképp igen, de nem bízom rá a dologot, hétfőn bemegyek én is az itteni kapitányságra, és megkérdezem, hogy mégis mi a fax van...
bár kicsit tartok a dologtól, azon se csodálkoznék, ha ott kivennék a kezemből a rendszámtáblát vagy vmi.
azért ez 1vicc mondjuk ezt tudtuk már régen..............és most tenálad mi van vársz hogy megoldja a régi tulaj
Na, hogy szuperál az YZ!??? Én tegnap előtt motoroztam, jöttem haza, beérek lakotterületre látom h kint áll a zsaru! Ment előttem 1 Astra, jól rámentem, aztán amikor odaértünk a rendőrökhöz felnyitottam a plexit, erre azt hitte a marha h neki intek, erre visszaint! Index ki, astrát gyorsan megelőztem aztán már ott sem voltam.
Az utsó mondat végéről lemaradtak:

500cmm alatti motorkerékpár 13ropi (Most pénteken csinálták nekem)
És ha adhatok egy tippet:
www.autoeredetvizsgalat.hu/

Budapesten belül kiszálási díj nélkül, azaz egy fillérel sem fizetsz többet mint máshol, és nem kell motoroznod hidegben, meg egyáltalán foglalkozni vele.
Másik előnye, hogy olyannyira lazán veszik, hogy az én körözés alatt lévő mocim is simán átment...
13000Ft...ha nem változott,de nézd meg www.thg.hu aszthiszem
Üdv...jol beszélsz akor bevált az olaj.......voltunk dagonyázni találkoztunk okos rendörrel...500métert mentünk otthonrol(aszfalton)benézek a keresztezödésbe ott áll a skodri........okos volt megsem probált utánnunk jönni (pedig lett volna esélye...kurára csuszott az aszfalt
Érdekelne h mennyibe csinálnak eredetvizsgát ,ha tudtok árat mondani lécci mondjatok!!!Köcce!!!
Kösz.
köszi szépen!!!Ettől paráztam egész véggi hogy mi a gyász lehet, csak mindig elfelejtettem bárkitől is megkérdezni.
szar fajta olaj van a váltóban ezért a lamellák összetapadnak! Nekem is csinálta ezt! Cseréld le az olajat aztán jó lesz! Motul transoilt chevy ajánlásával, vagy Repsol Transmission 2t-t, én az utóbbit használom!
lenne egy kérdésem, még régen elfelejtettem megkérdezni: miért csinálja azt a motor(még tavasszal) hogy, mikor elsőnek indítom pl reggel simán beindul minden, szépen jár aztán betenném egyesbe és mintha úgy tenném bew mintha nem húznám a kuplungot, pedig tökig húzom. Aztán ugye lefullad , de 2.jára tökéletesen veszi az 1est. miől lehet ez?