Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt!!
Hát nem is tudom honnan lehet ismerős....
Talán mert "Hajdanán" Te ülted meg a vasat!
olyan mint 1- 2személyes pályaidom....mondjuk a váz is más..a 250-re hasonlit
Hali nekem 6324Ft volt a biztosítás amit kicsit sokallok("88-as a mocim), de a tavalyinál 36Ft-al olcsóbb.
Nekem a hátsó idom nem nyúlik be a tank alá, meg ha jól látom akkor neki az ülés oda van rögzítva ahova a tank(de ez nem tuti)!
ne baztasd már rájött nem kell a feszko.....nekem is furcsa volt az a hátsó idom,sejtettem te jobban vágod
Bazzeg, itt próbálunk segíteni, te meg egyből besértődsz mint 1 útszéli kurva aki nem kapta meg az adagját! Először is: A biztosítása a motorodnak több dologból áll össze(mikori, hol laksz, évjárat, stb). Szóval biztos nem ugyanannyit fogsz fizetni mint mi! Hova is menjünk? Azért nem kell ennyire játszani a tökös gyereket!!! Azt nem tom h az idomjaid gyáriak-e(az enyémen nem ilyen), de az biztos hogy a matricákat elhagytad róla! Na ennyi!
mert igy érdeklödnek olvass vissza......2282 hozzászolásom és nem1volt ilyen és hasonlo..ha engem érdekel valami felhivom és ha kell info kép megadom az emailomat...ha nemveszi fel a telcsit 2-3alkalom után irok neki.De ugy kezdem telefonon nem érlek el bla...bla..bla...
Ha normálisan érdeklődik e-mailban akkor mi a baj?
Pl: Megvan még a moci? Mikor mehetek érte?
hidd el biztos mentek emailban az okosabbnál okosabb kérdések..(lásd nálam is..)persze nem hivná fel mert az 50Ft a nett pedig a suliban/melohelyen ingyen van.....akkora ütödött barmok vannak............
És gondolom terepen sose használt.
Na persze
ezt találtam biztos televan a f......a sok okos érdeklödövel (de jó duma ) Suzuki Rm 125 crossmotor szép állapotban {nyugdijas orvos házaspártól} eladó. Csak komoly vevők jelentkezzenek! !
Az biztos is
jaj lemaradt 1r TZRrr ebböl balhé lehetett volna
Holnap tudom meg a pontos dátumot, lehet hogy holnap, lehet hogy egy hét, ez nem rajtam múlik, de megpróbálom kicsit megrúgdosni az embert
És igenis megsértődöm
Ha annyiszor ugrottam volna ahányszor beszóltak már, akkor sokkal többször vittek volna be a zsaruk
nemtom nekem régen volt már(+fa....se nézegette)furcsa a formája..de jó ..majd jön a TZRr és megmondja a frankot...
Elméletileg 1 évre annyi és sztem gyári a hátsó idom!!!
persze mert eddig nem voltál itt na mivan megvan már az a s...s....suzuki ...(tessék megsértödni )..........tényleg mikor lesz a tied
Mit nem tűrnénk?
A kérdésedre Chevy nél jobban egyszerűen nem lehetett válaszolni.
És máskor itt békesség van.
De sztem ti se türnétek a helyemben!!!!De tök mind1 jobb a béke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt még azért általában normális a hangulat.
mert nem látszik a képen 3300Ft az jó feltéve ha 1év annyi...az a hátso idom gyári... ....szerintem használd a gombot mert kavarodás lesz
wazze abban igazatok van h jobb a békesség,de sztem nem kéne mindjárt lehurrogni az embert,vagy tévedek???
rendszámos a vasam
vagy hülyevagyok 8at egész évre