Bazzeg, itt próbálunk segíteni, te meg egyből besértődsz mint 1 útszéli kurva aki nem kapta meg az adagját! Először is: A biztosítása a motorodnak több dologból áll össze(mikori, hol laksz, évjárat, stb). Szóval biztos nem ugyanannyit fogsz fizetni mint mi! Hova is menjünk? Azért nem kell ennyire játszani a tökös gyereket!!! Azt nem tom h az idomjaid gyáriak-e(az enyémen nem ilyen), de az biztos hogy a matricákat elhagytad róla! Na ennyi!
mert igy érdeklödnek olvass vissza......2282 hozzászolásom és nem1volt ilyen és hasonlo..ha engem érdekel valami felhivom és ha kell info kép megadom az emailomat...ha nemveszi fel a telcsit 2-3alkalom után irok neki.De ugy kezdem telefonon nem érlek el bla...bla..bla...
hidd el biztos mentek emailban az okosabbnál okosabb kérdések..(lásd nálam is..)persze nem hivná fel mert az 50Ft a nett pedig a suliban/melohelyen ingyen van.....akkora ütödött barmok vannak............
ezt találtam biztos televan a f......a sok okos érdeklödövel (de jó duma ) Suzuki Rm 125 crossmotor szép állapotban {nyugdijas orvos házaspártól} eladó. Csak komoly vevők jelentkezzenek! !
Holnap tudom meg a pontos dátumot, lehet hogy holnap, lehet hogy egy hét, ez nem rajtam múlik, de megpróbálom kicsit megrúgdosni az embert
És igenis megsértődöm
Ha annyiszor ugrottam volna ahányszor beszóltak már, akkor sokkal többször vittek volna be a zsaruk
Hát nem is tudom honnan lehet ismerős....
Talán mert "Hajdanán" Te ülted meg a vasat!