Én anno pályázáshoz alakitgattam gyakran oda-vissza, meglett a rutin
Amúgy gyertyacsere: hűtő alsó 2csavar ki, utána meg ügyesen 21-es hosszú csillagkulcsal... Na de előbb idomok le
elöször kerülgettem majd a hütö elött bepasziroztam a kezem,itt basztam el száz apro sebböl vérzett a kezem....ugyhogy hütö le(vagy a tank,de az sem sima ügy )..a kipufogo levétel az a másik feladat
jó hogy érthetö legyen enyémben log a blokk....a 125 a lengökanál+alul+a hengerfejnél van befogatva nem emléxem régen volt+rövid ideig volt 125ccm-em..
Fasza az Április festése! Én nem festetném át a motoromat! Szerintem akármilyen szép is lesz, kevesebbet fog érni! Legalábbis én nem vennék újramázolt vasat!
Nem mondom h nem szép a gyári minta de az apriliámat 40 ropiért fújták és abba benne volt minden,és inkább akkor az airbrus igaz kicsit húzósabb de sztem szép a kis gép!!!
jut eszembe biztos csak hasonlit...a 250-es nek nincs bölcsöje(a felülcsövesnek 100% az XV-t nemtom...)a régi 1990-ig volt de az keskeny deltabox vázas.
Az eredeti minták matricák! Én kérdeztem dekorostól hogy meg tudna-e csinálni egy ilyen dekort! Azt mondta hogy szinte lehetetlen pontosan megcsinálni! Még régebben hallottam hogy a 2 oldal borkulat 25ezerbe került kb. 3 éve!
Amúgy gyertyacsere: hűtő alsó 2csavar ki, utána meg ügyesen 21-es hosszú csillagkulcsal... Na de előbb idomok le