Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én anno pályázáshoz alakitgattam gyakran oda-vissza, meglett a rutin
Amúgy gyertyacsere: hűtő alsó 2csavar ki, utána meg ügyesen 21-es hosszú csillagkulcsal... Na de előbb idomok le
elöször kerülgettem majd a hütö elött bepasziroztam a kezem,itt basztam el száz apro sebböl vérzett a kezem....ugyhogy hütö le(vagy a tank,de az sem sima ügy )..a kipufogo levétel az a másik feladat
"tudom miről beszélsz"
én már 1 x ü gyertyacserére rákészültem 1-2napot
Ja, kisjapán kitalálta De nem vészes, a régi tényleg katasztrófális ehhez képest. De ez meg az NSR MC21-hez képest katasztrófális
na ja...de azért akad ott káosz elmélet
Hát, az NSR-hez képest tényleg, de a felülcsöveshez képest sokkal egyszerűbb Na meg most a felesleges cumókat leszedem
ez is jokis zsufolt blokk
Na, akkor igy egy kép a 250 3XV-ről is, a váz témához (meg az adatlapomon is, igaz egyenlőre utcai de már festem a pályaidomot )
értem miről beszélsz! Igen a lengőkarnál és a hengerfejnél van rögzítve!
az öreg motoroknál már(föleg ha csuszott,repedezett..)mind1.......szerintem..
jó hogy érthetö legyen enyémben log a blokk....a 125 a lengökanál+alul+a hengerfejnél van befogatva nem emléxem régen volt+rövid ideig volt 125ccm-em..
Fasza az Április festése! Én nem festetném át a motoromat! Szerintem akármilyen szép is lesz, kevesebbet fog érni! Legalábbis én nem vennék újramázolt vasat!
Nem mondom h nem szép a gyári minta de az apriliámat 40 ropiért fújták és abba benne volt minden,és inkább akkor az airbrus igaz kicsit húzósabb de sztem szép a kis gép!!!
A 125ös sem bölcsővázas! Csak segédváz van amin rajta van a gyújtótrafó, a víznek a kiegyenlítő tartálya, stb.
bekell menni pl:homasitába ,autokra van krix-krax+minden,kinézed ami tetszik kivágod aztán felragasztod és lakk neki (egyedi lesz )
jut eszembe biztos csak hasonlit...a 250-es nek nincs bölcsöje(a felülcsövesnek 100% az XV-t nemtom...)a régi 1990-ig volt de az keskeny deltabox vázas.
Az eredeti minták matricák! Én kérdeztem dekorostól hogy meg tudna-e csinálni egy ilyen dekort! Azt mondta hogy szinte lehetetlen pontosan megcsinálni! Még régebben hallottam hogy a 2 oldal borkulat 25ezerbe került kb. 3 éve!
Alvázszámból kiderül nem?
nagyon hasonlit nem tudom pontosan meg1ezik -e..........
Ha jól tudom akkor nem csak hasonlít hanem tényleg 250-es TZR-nek a váza!!!De lehet h tévedek!!!
Nézz körül www.bikepics.com on.
Jah és ha vki tud vmi fasza mintát ami alapján lefujattathatnám a vasam és hajlandó megosztani velem az lécci küldjön!!!
Jah az ülés és a tank 1 helyre van rögzítve!