Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30 körül
A yamaha rd-t mégse veszem meg.
Helyette lesz egy suzuki rh 250 , már le van zsírozva, rendszámmal, műszakival, és most nézi át egy szerelő, mert ismerőstől vesszük és nem akar szart eladni
Mennyi lenne az átírása?
Nekem is itt csinálták, csak sárga furgonnal jöttek, a tankot meg nem kelett leszedni, mert 3. próbálkozásra, sikerült oldalról szépen befotózni...

Még egy apróság, akinek hasonló tüzérje van mint nekem(2RJ) van itt olyan?
Az fotózza már be ahány oldalról csak tudja a központi teló felső berögzítését. Vagy egy robbantott ábrának is örülni tudnék.
Dejó nektek h ilyenekről tudtok beszélni.Olvasom és aztkivánom lenne nekem is ilyen hibám.
:D:D:D
Röhely hogy milyen olcso egy 600 as enduró ahoz képest hogy az enyém mennyit ér.Csak találjak egy rendszámost.Nemérdeke nicns jogsim első hogy kipufogo nélkül szét szaggatom a városiak fülét
nekem a pénzemért mondtam jöjjenek házhoz baszki kijöttek egy fehér furgonnal 1en és kb 3/4 óráig itt nézegették, tankot lekelett vennem hogy feférjen a hülye a kamerával mert az alvázszámott van bent és azt is fényképezte meg mindent...csinált vagy 20 fényképet Megkérdeztem úgy nem csinálunk hogy én ülöks esetleg rajta?mondom tuti jól mutatna az adatbázisban lefényképezett mindent meg stb adtam nekik egy pohár kólát azt mennyenek világgá
És ezért 13 ropit fizetünk...
Látod szayerg amikor még /50esed volt, akkor nem kellett ennyit gecizned.... Én amikor vittem eredetiségvizsgára akkor a csávó megnézte a motor/váz számot, aztán monda h toljam be valami garázsba mert ő vizsgálódik még 1 kicsit! Addig visszaküldött az irodába! Az iroda 1ik ablaka el volt takarva 1 sötét függönnyel! Odamentem látom ott a gépem, ez a fasz meg 1 madarat kerget a garázsban! Amikor kikergette a madarat, visszajött! Én meg megkérdeztem h milyen volt a vizsgálódás?
hát néha megy az üzlet néha nem...nem maszekként csinálja, van egy cégük, jópár autóval, mellette meg filmezésnél csinálják a háttérteknikát...meg ilyesmi
Csak vicceltem , de azért köszi.
Egy osztálytáras RTF-re ment, remélem elvégzi, hogy könyebben menjenek az ilyen ügyeim.
halkan megsugom...nekem átirják+müszakiztatják bizti nélkül is ....
intézkednék de sajna szivességet kellene kérnem (amit nem szeretnék.....bocsi..)biztositáshoz papiron kérdezik a jogsit de nem kell.
Vazz, nekem sincs jogsim, és átíráshoz kell a kötelező
Attól, hogy nicns jogsid, birtokolhatod a járművet, de akkor minek a kötelező biztosítás az átíráshoz.
Akkor valamelyikötök intézkedjen: UBG-002 a frsz.
én is autómentöztem (nem saját )megy még a buli(mert mindenki mást mond...sir )
Chevy nekem is van rendőr ismerősöm ahol boxolok jó dolog azért ha van imserős akármi van aztán nemárt, meg faterom autómentőzik aztán jópár kerületben van imserőse, de hát muszály.
hát ez jó vicc...nekem rendben ment minden, kivétel...kötném a biztosítást a nevemre, erre mondja a csávó hogy ez ne mfog menni, mondom uram mi az akadálya(este 7 órakor) mondja nincs jogosítványom, mondom és az kit érdekel?? ráültetek egy embert azt majd vezeti...autót is vehetsz ha nincs jogsid és irathatsz rá biztosítást, másnem sofőr vezeti ennyi...telefonálgatott ő is én is, erre mondja na jó legyen...hát mondom még szép hogy legyen
na ezt én már megoldottam van ismerös aki némi kis pénzért elintézi az átirást,kiküldi a bevizsgálot,megnézi nincs e gepasz a papirokkal,elviszi az összes papirt,és küldi vissza az uj forgalmit nem vagyok gazdag de nemvagyok kiváncsi a magyar bürökrácia utvesztöire,már sokat szoptam az idioták miatt....(+nemfogom felidegesiteni magamat )
Itt szerintem nem olyan ciki a helyzet, mert jelenleg a rendőrség elveszett rendszámként körözi.
Namost a rendszám megvan, méghozzá a megfelelő motoron, tehát le lehetne lőni a körözést a p.csába. Már csak az a kérdés, hogy képes-e a magyar rendőrség egy ilyen bonyolult adminisztrációs feladatra...
A faszikám akitöl én vettem, akkora bulldog maffiózó volt, na mindegy robeszokkal foglalkozott, és valaki becserélte az én tzr-emet egy 50-es nemtudommire. pont nem telt le a 14 nap amikor megvettük, ezért a szalonvezetönek nem kellett megvennie a vasat, neki kifizettem a zsét aztán gyia-gyia. jah csak ilyenkor kell kérni valami lapot a cégtöl akinél ideiglenesen volt a bringa. és ö ilyet frankón nem adott, merthogy robeszokhoz nem kell ilyen, de engem meg lincseltek az okmányirodában hogy ez is kellene, enélkül nem lehet átírni. Az szalon 60 km-re volt ahol vettem. beszéltem vele, persze-persze faxon átküldi. na azóta is küldi.
Amíg nincs a nevemen el se adhatom...jó ez, sztem bemegyek holnap a rendőrkapitányságra, csak ide a Lőrincire(Nyitva vannak szombaton? ), és rákérdezek, hogy miafaszvan.
Add inkább el a körözött vasat valakinek, és vegyél egy másikat, és csináld ezt addig amég elfogadják elsöre az átiratást
Amúgy én is sokat szívtam a bürokráciával, komolyan kételkedek abban hogy az átíratás motornál mehet zökkenömentesen
Veszek egy elektromos pöcsköszörű görhokedlit ha ez így megy tovább...
Felhívtam végre a volt tulajt, hogy mivan.
Kiderült, hogy ő nem is a rendszámot, hanem a forgalmit hagyta el, de megtalálta, és be is jelentette, hogy megtalálta. Ennek ellenére a rendőrség máig körözi a rendszámot, hogy elveszett.
Ez egy vicc bazdmeg...már be se merem fizetni a többi csekket, nehogy kidobott pénz legyen. Inkább várok míg rendeződik ez a rendszámkörözés probléma.
Mindenre
Mennyire megbízható? Hogy megy? Futómű, fékek? Kényelem?
stb. ami csak eszedbe jut, mennyit eszik? Mennyit megy?
Mire vagy kiváncsi?
De ha már így szóba hoztad írhatnál róla egy pár dolgot.