Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg azthiszem 4et negyedévente...jól beszélsz Chevy...
te szerintem ha használnád válasz erre/elözmény gombokat,nem lenne ennyire érthetetlen/félreérthetö...szerintem ne szivd fel magad itt mindenki normális.(még )1 jó tanács:ha balhézni szeretsz menj át valamelyik olaszos topikba,ott találsz ellenfelet magadnak....de azt megmondhatnád rendszámos-e a motorod...........én 6800-at fizetek .......de azok 250esek..
Tetudod megmondtam
vicces vagy!!!!!!!!!!!!!!!
Nah mind 1 ezt még vmikor megbeszéljük!!!!!jó8
Jah és a másik, nem 1.re nem figyeltél...basszki tárgyalunk egy témát pont arról amit Te megkérdezel...Nah mind1 nekem AKÁRHOL találkozhatunk...de miért is?!ha szeretnél akármit is gyere fel Csepelre(21.ker) aztán elbeszélgethetünk. részemről ennyi.
Öreg nemtom kik kostolgatnak!!!
most Te komolyan minket kóstoltál fel?! Tetudod , ahogy érzed...
Semmi gond !!! nincs sértődés!!!, de a nyáron megbeszélünk 1 motoros talit valahol ahol jó neked is meg TZRr-nek is, és kiváncsi leszek rá h ott is ilyen bátran beszólogattok-e azért mert 1szer nem figyeltem eléggé, nah mind1 kül nemtom h mit pofáztok bele mikor a szayerggel beszéltem,mind1 remélem jöttök a nyáron lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEm Szayerg... , viccel kívül srác igazuk van asrácoknak, máskor figyelj oda mielőtt kérdezel, aztán ha nem tetszik valami sztem arébb lehet tolni a biciklit...na de smemi sértődés! poénnak meg poén volt! nah jóéjt!
Neee szenszej ne ölj meg kérlek hagyd meg az életem!!!!Most ugye nem fogsz bántani mert én félek ám
Szerintem is...
De most már tényleg mentem bunnyadni a differeciálegyenletek fölé.
Basszus, meddig tart megnézni a neten hogy mennyi a kibaszott motornak a biztosítása? Főleg úgy h chevy még linket is adott! Ja, meg mi a fasznak rakták oda az előzmény gombot? Szerintem.....
ez rohadtul poénos volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt ugye nem nekem mondod...
Na de most megyek, mert holnap matek szigorlat...
Elöbb a tanulás, mert nem jön ösztöndíj benzinre
srácok javaslom mindenki olvassa el az üziket mielőtt válaszol rájuk!!!
Ezért kérdeztem mert én fúróra tippeltem!!!
Az nem befolyásolja a km számlálót, hogy himbálódzik. Annak csak annyi az oka, hogy van benne egy filckorongos súrlódó dob, és az a dob már nem a régi, és nem egyneletesen súrlódik minden szögállásban egy km-spirálfordulaton keresztül. Ez a remegés sebességfüggő, mert ha a körfrekvencia eltalálja a kmóra mutatója(meg ami ahhoz van kötve és egy tengelyen forog vele) tehetetlenségi nyomatékához tartozó sajátfrenkvenciát, akkor beleng.

Ezt a kopást viszont állítólag eredményezheti az is, hogy fúrógéppel egy 2000es fordulaton megpörgették az órát visszafelé, és ilyenkor felszálkásodik a ficlkorong felszíne(mint amikor visszafelé símogatják a macskát ), és nem lessz mindenütt egyenletes a súrlódás. ( De ezt én még nem tapasztaltam, mert nem tekertem vissza órát )
mai érdeklödés emailon a TZR-re...mennyit megy,mi az hogy gyujtás kapcsolo nincs,volt-e szétszedve a blokkja,milyen a hangja....na ez amit utálok miért nem hiv fel?Ha nincs 50Ft 1 telefonra ne akarjon motort venni(ha fingja nincs abszolut rola informálodjon..Pl:netten)gondolja kisregényt irok,videot küldök+elviszem neki megmutatni-ja és gondolom a forgalmiban 10KW legyen ......komolyan mondom tele a tököm az ilyen csakunatkozomésirokmailt emberekkel most öszintén igazam van vagy igazam
Köcc a tippet!!!állítólag 19000 van benne,de a kilóméteróra kicsit himbálózik menet közben!!!
Figy, 1-2 tipp.
Van egy adott km a gépedben, megnézed a kopó alkatrészek állapotát, és összeveted a ketőttőt.
Megnézed a féktárcsán a váll vastagságát(első-hátsó, és összeadod), megméred a teleszkóp becsúszószárának kopását mikorméterrel.(Hány ezredet kopott...)
Láncot kompressziót nem érdemes, mert dugót, meg láncszetett sűrűbben cserélik.
A fék(és a teló is általában) jobban kopik ha városban használták, de azért lehet belőlük következtetni.

Ha pl. miliméteres váll van a féktárcsán, akkor nem 20ezer km van benne az biztos.
Ez szopás!!!pedig azt hittem kiderül mennyi van a gépemben!!!
NAh megyám a kavarás.Go benzinkut megfogadom tanácsod mielött nem késő
Nézd meg, a hozzászólásom előzményét, hogy kinek írtam.
A te mocidat én még csak a fényképeden láttam először. Stim???
Hova adtad el ha tényleg a tied volt és már mind1 úgyhogy elmondhatnád h hány kilóméter volt benne mikor eladtad!