Ez amit belinkeltél rendszámos?világitás nincs is rajta.Külseje amugy nekem bejönne.Valami ilyesmi kéne.
Már mindenképp rendszámos kéne,jólenne ha nem kéne félnem h bebukom
ne husqvarnát hanem Yamaha WR250(van200is)vegyél az legalább futo tipus,rendszámos ritka de van (200as Pl: www.hasznaltmotorok.hu/hirdete... ezt láttam külsöleg szakadt+power fixen van rajta,de elég jó az ár+rendszámos WR250 ha van rendszámos 400+++eFt kb.........rendszám nélkül is 300EFT----kapsz........
Nah most bepattant mi kell nekem.Igy éjjel
Néztem extrem tv-tláttam benne 2t kroszmocikat.Nemlehettek nagyok kb 250 esek.Azt most megkedveltem őket.Nagyobat most ugyse nagyon tudnék venni.4t volt az álom de ha nem teljesül nyugot szivvel vennék valami 250es endurot.
azt tapasztalom ninncs sok választás"azért nincs mert kevés a motor Viccet félretéve mi közül választhatok?yz az nagyon bejön.De hogy rendszámos is legyen meg 350ezer körül legyem nulla az esélyem h találjak?
hali
én most akarok venni egy yamaha tzr 125-öst és ha valaki tudna róla mondani egy pár dolgot vagy videót küldeni azt megköszönném
ja és úgy érdemes-e megvenni hogy 50-es papirokkkal van a 125-ös??
Én már azzal is megelégednék ha összejönne egy jó vétel. (Pl. az érdi.)
Valószínűlegezt is a napokban megnézem, női tulajtól van. Az motornál mit jelent?
Mert kocsit nem vennék nőtől, de mondjuk magamfajta fiatal suhanctól se mert az meg 100, hogy kinyomta a szemét.
Nem találtam aproneten...
most a fekete duplakerek TZR125 a projekt, csak most keltem fel, és nem vok még tárgyalóképes állapotban(jó buli volt ), hogy ma felhívjam, uh. küldtem mailt, és holnap telefon.
Már mindenképp rendszámos kéne,jólenne ha nem kéne félnem h bebukom