löszi a KX infot én nemkapkodom el majd csak lesz valami jó vétel....amit keresek,TDR250 de nincs hiányos hibás kintipapiros kellene(vajon miért )...lekopaszitás,cross gumi+áttétel gátlo felpumpálás aztán hadd szoljon +supermotositani tavasztol...........
még megvan, nem is hirdetem! Van valamennyi lóvém, megpróbálok venni 200-250körül valamit, de ezt meg meghagyom mert valamivel betonon is jó volna motorozni! Fater nem ad lét, de ő is motort akar, bár nem az én ízlésem szerint! A KX-szel semmi gond, az alkatrész nem túl drága, tudom mert 3 is van a közelben! Az egyikben most volt teljes motorgenerál, 40be került!
már tényleg nemtudom mit vegyek(+vegyek-e)a KX állitolag szétpotyogos+drága a cucc hozzá(125-250,...500-nem tudom )az RM-nél állitolag power a gond széthulik,CR 250-500 jó azt mondják....marad a yamaha(250 de az kevés-vagy messze van+drága nekem......)YZ/WR 500 nemtalálok itthon,kintröl meg körülményes..........marad a Quad na de komolyan majd lejebb mennek az árak(a pénztelenség nagy ur )legalábbis remélem.A TZR ed megvan még
jobb mint a blokkot matatni(válto,blokk repedés...)utángyártott dolgok kintröl fillérek(de az ebay is rohadásig van cuccal) szinte éreztem hogy nemkellene menni............na mind1 erre az évre megvolt a cumi......most találtam 1 KX500-at na hol van ...........Nyiregyháza
na én is szivtam rendesen megnéztem(bár ne tettem volna )a CR-t,gyujtáshibásnak mondták az volt a legkisebb baja közel 500km mentem 1 rakat szar miatt.Ismét 1korrekt uriembert ismertem meg az eladó személyében hogy b.....+a k.....a..... na ezért félek elmenni messze motort nézni.
Csátok
derég irtam móó ide.Mongyunk azon kivül nem tok mit irni h hányadik tekercs égett el:D:D:D:D:D
Aszittem nyáron h idén azé készlesz.TÉVETTEM
szerencsére már nem idegeslkedek.tudom a hibát megnyugottam majd jövöre nekifutok.
Szilveszterkor nem mocizik valaki?éjjel?:D:D:mekkora lenne má
Tényéeg jobbak most a motorárak. De van fent neten összesen 3 rendszámos TZR, abból az egyik a postásmotor, a másik az ami januárban lessz csak kész, és nem tudom mennyiért, a harmadik meg be volt lőve mikor feltette a hirdetését: www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
82ezer km-es idomhiányos, átbuherélt TZR 290ért Akkor az enyém fél millát ért volna...
valami vákum+elektromos gondja van,nem nagyon piszkáltam csak kitakaritottam+szintet néztem rajta.Ha gyorsulsz vele betorpan az a furcsa hogy nem mindig (nyelezed mintha kifogyna az uszoházbol a benzin)lehet hogy membrán,vákum... de az isten se tudja,nagy összevisszasság van a karbiknál....most pihen a projekt majd a következö gazdija beállitgatja .Mostanság mindenki elad(ezért veszek én motort-lehet hogy kettöt )nézdmeg max cserélni akar mindenki...majd tavasszal.....
Na erre le kell csapnom!
derég irtam móó ide.Mongyunk azon kivül nem tok mit irni h hányadik tekercs égett el:D:D:D:D:D
Aszittem nyáron h idén azé készlesz.TÉVETTEM
szerencsére már nem idegeslkedek.tudom a hibát megnyugottam majd jövöre nekifutok.
Szilveszterkor nem mocizik valaki?éjjel?:D:D:mekkora lenne má
82ezer km-es idomhiányos, átbuherélt TZR 290ért Akkor az enyém fél millát ért volna...