Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jovanmár ne fárassz amit kérdeztem arra válaszolj ADATLAP-?"kerekeid
Nem téma: dinamika vizsgára készülődve számolgattam egy kicsit dugattyú terén...
A dugattyút azt fel le kell mozgatnia a motornak a hengerbe, amikor középső állástól felfelé megy, akkor lassítani kell a felső holtpontig. Utána gyorsítania lefelé a feléig, után megint lassítania az alsó holtpontig...ez energiát-teljesítményt igényel. Minél könnyebb egy dugattyú, annál kevesebb teljesítményt veszel, annál erősebb lessz a gép. Na de mégis mennyit számít ez vajon pontosabban?

Kiszámoltam: 50mmes löketnél, 10ezres főtengely fordulaton 1grammal könnyebb vagy nehezebb dugattyú 0,0125Watt/óra azaz kb. 0,02Le-t változtat.

Tehát ha a boltban egy 5 grammal könnyebb dugót veszünk 10 rongyal többért, az egy tizedlóerőt számít.
Nekem zone alarm nélkül már rég szétesett volna a gépem, van fent rajta egy spy amit véletlen én raktam fel, letörölni nem tudom, de zonealarm nem engedi hogy akármit is csináljon.
faszt kötekedsz! nekem nem is ez van fennt, hanem a windowsos alap......
te szayerg!miért nincs fent az adatlapodon a friss szerzeményed..... te 16"-18"a kerekeid
Persze, kiírtja azt amit ő rakott fel
a vírushiradó szerint az egyik legjobb.
ez olyan mint amikor lemosom a motort és áttörölgettem hogy ne legyen foltos aztán polir ............
Kerio egy szar
akkor mondok még 1et! leformázod a vincsit, aztán újrarakod a rendszert! Felnyomsz 1 fasza tűzfalat (pl. Kerio), meg 1 vírusírtót nod32, aztán nem valószínű h lesz vírus...
na erre én is gondoltam nod32 semmit nem talált na mind1
ctrl + alt + balta
nod32
Dobd ki az ablakon
köszi az is fent van
zonealarm elég jól írt mindenfélét, de van amivel az se boldogul.
Ez egy tűzfal+vírusírtó+kémprogiírtó egyben, és elég jól müködik, még a windows biztonsági központot is blokkolja
na számitogépes guruk figyelem!! televan kémvirussal(+valami sütikéknek nevezett valamivel a gépem)már mindennel megprobáltam leirtani,valami tutti program/megoldás(1xü..)mondjatok
De speednek meg rohadt nagy a fordulóköre, én városba menekülésnél egy sm-t választanék
na ez az
jaja ma taliztam két barátommal(TDR250 )egymásmellet mentek pályán 160km/h trafiba szaladtak7]
Városban speedel sűrű forgalomban lehet jól elszlalomozni sztem, de ott is rohadt veszélyes, hogy az autósok a sziréna hallatán begolyóznak, és félrehúzódnak, meg kisorolnak a külső sávokba, és lehet, hogy pont ott kapsz telibe egyet mikor a két sor közt húzol el. A tuti az ha van egy kis átjáró gyalogosoknak, ami átvisze egy másik útra, de kocsival nem lehet átmenni.
Pl. nagykőrösi befelé jövő oldala, vagy az se rossz ha bemész egy erdei gyalogösvényre.
Meg nagyobb speedel lehet cicázni az autpályán Bár szerintem ott a rendőr a hülye, ha utánamegy.

Ha nem látok egy az egybe lelécelési lehetőséget nem kezdek el menekülni...
Jobb a békesség.
nem para csak elégsokkat kell aszfalton közlekednem,ami nemigazán tapad(föleg mostanság)ha menekülök valszeg szétpörgetem+benne van a zako is a pakliban
én nem paráznék a zsaruktól, főleg 1 250essel....
Én itt lakok egy köpésre az erdőtől , és odáig is pici utak visznek, zsarunak esélye sincs(kb félévente mostanában felnéznek, de akkor is csak egy kört mennek)