Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fejidomja nincs csak mert megfektettem egy kocsis miatt a többi idom jó karc mentes meg minden mert megcsináltattam csak fejidom nincs
Szerintem már kiderül hogy azt pont leszarom hogy hibás-e a motor .
olcsó ...még nemmondok semmit majd ha megvettem ....annyit hogy hibás motor...
És mennyi?
cross....de ha megveszem csinálok sm-szettet is hozzá
eladó honda ns1
új idomokkal minden alkatrésszel kivéve fejidom --- streetfighter motornak 1. osztályú új fejidom (30HUF) :S
a motor ára megegyezés szerint közös alku
Rendes cross?
Vagy enduro?
Vagy sm?
még nincs majd küldik..állitolag........
Kép?
tzrRR mikor leszel msnen ?
na jo akkor megveszem magamnak én is csak kiváncsiságbol kérdeztem,mind1 az évjárat megnézem aztán eldöntöm kell-e...
Nyugi nem vagyok én olyan igényes, mindegy nekem az évjáat
Egyébként sajna nem
vdani666+mindenki!!!nemtudsz oldalt/linket ahol megtudom nézni váz/szám-kod alapján a 1-CR500 évjáratát (KX500-hoz volt...gondolom CR hez is van............)
Hát cr ből lehetne 3 db is, egy sm, 1 cross, 1 enduro , köszike , mondjam a címet?
ha odadja 100ért akkor tán elviszem, ha nem akkor:
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
Hazafelé Fehérváron útba is esik!
Uhh, hát ment már pár karikát életében! De ezen látszik milyen fasza motor a TZR! Alkudj belőle, annyiért sztem sok!
Na holnap reggle megyek Almádiba megpupillázni, meg kipróbálni a vasat.
Az arc rendes volt, mert szembesített a tényekkel amik várnak:
-72ezerkm
-nyaranta megy vele kb. 10ezret
-tavasszal cserélt dugót, amit megint cserélni kell, főtengely állítólag nem hangos
-láncszett is kuka
-gumik "még jók"
-és ezstétikai hibák: törött pleko, nincs jobb tükör(ez nálam hagyomány )

És ezt 125ropiért.
Lehet alkudni kéne...
Mint az FZRes pofa... (ami kidrült, hogy csak FZ )
Jóhogynem lopott motort sóz rám, és mikor közlöm vele a tényeket: "Te felhívtad az okmányidorát?????!!!!"
-"Nem, bementem személyesen!" szegény sokkot kaphatott
már müxik a motor.hu
tudod minden vidéki mondja bunko pesti...mikor lemegyek 2-300+++km-et(csak oda..) és meglátom/hallom a hirdetett motort (aminek még a szine sem az amit mondot+az évjárat se..)mondom te nem erröl volt szo....eladó:mit vársz ennyi pénzért mondom engedj le az árbol elviszem,á nem akkor inkább el/lehasználja a szánton és különben is sok érdeklödöje volt .....birom mikor felhivom érdekel de messze van nem cigánykodásbol de mi az alsó ár amiért oda adja....10eFt enged......tudod nem a pénz miatt de mivan ha szar,inkább kihagyom az ilyen vételeket 1napot autózom és lehet hogy fos az egész...(hozzáteszem Pécsen találtam motort most vakarom a fejemet a TDR-is ott volt....)
Nekem eddig a top:
-"Jónapot kívánok Száyer géza vagyok, a motor.hu-n láttam a hirdetését, egy yamaha tzr.."
-"Bazd+ már két hónapja eladtam, nem lehet felfogni??!!"
válaszoltam rá, de azt inkább nem írom ide
imádom az ilyen hirdetöket de ha mailt küldök arra sem válaszol +már régen eladta nem venné le a hirdetését az istenért sem.............YZ-t keresek 10-8 eladta régen(persze hirdeti a mai napig a f..kalap)...ugy elküldeném
Nem veszi fel a telfont...
mivan a 140eFT TZR250-et nemveszed meg... enyémet én szoktam elvinni ...nagy a csend szerintem majd tavasszal elviszik