Vagy két hónapja, hogy eladtam a vasat, és felhív az új tulaj: Nem tudnám-e hánytekercses a....mert beraktam üresbe...kiment a gyúltás...eztcseréltük, aztcseréltük...rugdostuk elment a kompresszió...betoltuk...
Jézusom
Nekem nagyon ködös, de mondtam, hogy írja le e-mailbe részletesen, ha tok segítek...
A vezetékek amiket a tekercsre kötsz, azoknak rámértél az egymás közti ellenállására? (Ha durván alacsony, akkor azért ég le a dolog!)
Illetve rá kéne mérni egyet működés közben, egy ilyen nagyon rövid beindítással, digitális tárolós oszcilloszkóppal(szakinál tudod, mert 300e körül van egy ilyen műszer), és kicsit kiértékelni azt ami megjelenik rajta.(analóg szkóppal is lehetne, de ahhoz folyamatosan kell járatni...) Gondolok itt tranziens jelenségekre, ami az elektronika kisebb biszbasz hibái is okozhatnak, de nehéz őket másképp kimutatni.
Nah ki van cserélve tekercs
De má előre félek nem merem berakni mert tuit elégeti ezt is.Beintitom megy e ha megy egybő leállitom és mehet a kutakodás ki az aki szénné égeti szegény tekercsemet
Hát jah szopok vele
De annyiavl előrébb vagyok látom az alagút végén a fényt.Az a tudat h javítható.
Jólenne megcsinálni mert azért ha nemlehet megcsináni igy ilyen hibával inkább komolyan dunába végzi vagy a pincébe
CSÁTOK
Most volg elég a motorból.Körülbelül a 4 edik tekercs megy tönkre és má a f.szom kivan.Volt 2 szerelőnél .semmit nem csinátak.Most is beraktam az új tekercset papám egy évig tekerte.nemvolt 20 méter se és má le is állt.De most 3 volt megy a trafohoz a 14 helyett.Amiko meg elég teljesen semmi nem megy
Mi a rosseb égeti má el mindig?Lassan má többet ráköltöttem mint amit ér és nem megy
Szinte már biztos, hogy januárra, vagy az utánra halasztom a motorvételt...
Elég dúrván elszálltak az árak!
Megjegyezném, hogy tavaly is hasonló volt a helyzet, viszont tavasszal akadt jó pár ingyen vas...
Ősszel kezd beindulni az adás-vétel, és az elején mindenki többért akar tőle szabadulni, aztán ha nem viszik enged az árból...És mikor tavasszal már rohadtul meg akar szabadulni a rárohadt vastól, és olcsón adja...talán ez
Vagy nemtom mi lehet az oka, de én 2-3 éve nézek min. heti rendszerességgel motorhirdetéseket, és NEM IGAZ, hogy ősszel olcsóbbak!
mert frissitem sürün hátha kell valakinek +picit megy még lejebb is....dehogy számolok be,aztán azt nézegessem(most nemnagyon mennek az utcaik... )bokorugro szezon van....yamaháéknál van polcon....
Látom nem nagyon kelendő a TZRed! Akárhányszor nézem a használt mocikat, a te géped mindíg a frissek között van! És már az ára is lejjebb ment! Ha elcserélnéd 1 125ösre esetleg 1 "olasz" verdára akkor azt sokkal hamarabb el tudnád passzolni, SZERINTEM!
Nem tudjátok hogy a honnan tudnék Motul transoilt rendelni???
na mi ez a nagy pangás....én motoroztam qurva jót TZR+kis crossozás(csak finoman mert nemvolt felszerelés+nem enyém motor)visszajött a régi bokorugro feling.......
Vagy két hónapja, hogy eladtam a vasat, és felhív az új tulaj: Nem tudnám-e hánytekercses a....mert beraktam üresbe...kiment a gyúltás...eztcseréltük, aztcseréltük...rugdostuk elment a kompresszió...betoltuk...
Jézusom
Nekem nagyon ködös, de mondtam, hogy írja le e-mailbe részletesen, ha tok segítek...
Sztem Deviusnak lessz kivel konzultálni