Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kire gondolsz???
Remélem leesik valami rendszámos tavaszig...
Te hogy állsz a 3MA-val? Elviszi vki?
azért szerintem sokan szeretnének "szar TZR"t maguknak
Hát igen, szar kis motor ez a TZR
nemvolt az olajzora menö bowdenen állitási lehetöség...
Nem, csak a gázzal együtt felül.
Alul csak bejött egy pipával és késsz, ahol el van osztva a két bowden ott se.
én ugyanigy vagyok mennék de a hirdetést nemtudom megnézni szerinted nem pofátlanság telefonálni karácsonykor motor miatt????......a 125/50ben irod nemlehetett állitani az olajzásodon.....miért a bowdenen nemlehetett állitani
Nálam is szar a motor.hu, remélem nem azért, mert meg akarnak lepni minket valami új használhatatlan designel...
Mennék almádiba megsasolni a motort, mert holnapután épp ráérnék, de a tulaj leszedte(vagy lejárt) a hirdetést, és csak ott volt meg a telszám. Most írtam e-mailt rem megvan még a félszekér, de ha nem akkor biztos lessz még tavaszig jó vétel.
amugy most motoroztam jó volt csak hüsi van és csuszik
1-1db mind1ikböl jó lesz
Lepj meg engem is.
cr 500, ns 400, gt 750 érdekel.
Előre is köszi
Nálam is szar a motor.hu!!!Szopás!!!
most nemtudom megnézni a kinálatot pedig megakartam lepni magamat 1 motorral
Bazki, tényleg szar.
na üdv.mi ez a pangás.......mindenki bontogatja az ajándékot ...dög unalom valaki dobjon fel valami jó témát...nézzétek már meg mivan a www.motor.hu oldallal..(csak nekem nem jön be?!)
Azért köszi!!!
Konkrétan gőzöm sincs.
Szerintem bowdenbelsőből akármi jó, elég szabányos egy valami.
Radiális bowdenvég, a kuplungnál meg már nemtom, hogy volt rögzítve.
Márkakereskedésben biztos kapsz, csak nem olcsó. Szerintem nézz be akármilyen motorosboltba, és érdeklődj, de úgy, hogy a kezedben van a régi bowden, hogy ilyet akarsz.
Kössz szépen az infót!!!,és ha nem karácsony lenne akkor hol lehetne kapni???
Karácsonykor már sehol
hűtővizhez keress a vízszivattyúnál egy csavat(nálam 10es kulcsnyílású volt, az össze 125 2T vízhűtésesnél a szivattyúnál szokott lenni, az a rendszer legaló pontja.)
Az enyémbe kb. 1,5 liter ment, de totál nem érdekes, igazából töltöttem a hűtőnél, és szépen lement asszem a tartályba is.
járattam egy pár másodperet, és leesett a szint, utánatöltöttem, és eladtam a morort
na jó, csak vicc, működik a dolog...
HY all ha valaki tudja h mennyi víz fér a hűtőbe és hol lehet lenegedni(TZR125RR)!!!
Hy all!!! ha valaki tudja h hol lehet kuplungbovden kapni TZR125RR-hez az lécci szóljon,sürgős !!!
devius teker neked olyat hogy beszarsz! Amúgy ez a tekercses dolog tzr betegség....
nézd meg a motorinfo ujságban bontanak párat
sziasztok! ha tud valaki egy yamaha tzr 125ös mocihoz gyujtás tekercset,az lécci szóljon,mert nem megy nélküle a gépem! köszike!
Hát ja, megpróbálok kierőszakolni legalább 1 képet mielött elindulok világvágáére...
De aztán ki tudja hogy hogy néz ki esés után.
Egy dolog hogy azt mondja hogy majdnem így.