én ugyanigy vagyok mennék de a hirdetést nemtudom megnézni szerinted nem pofátlanság telefonálni karácsonykor motor miatt????......a 125/50ben irod nemlehetett állitani az olajzásodon.....miért a bowdenen nemlehetett állitani
Nálam is szar a motor.hu, remélem nem azért, mert meg akarnak lepni minket valami új használhatatlan designel...
Mennék almádiba megsasolni a motort, mert holnapután épp ráérnék, de a tulaj leszedte(vagy lejárt) a hirdetést, és csak ott volt meg a telszám. Most írtam e-mailt rem megvan még a félszekér, de ha nem akkor biztos lessz még tavaszig jó vétel.
na üdv.mi ez a pangás.......mindenki bontogatja az ajándékot ...dög unalom valaki dobjon fel valami jó témát...nézzétek már meg mivan a www.motor.hu oldallal..(csak nekem nem jön be?!)
Konkrétan gőzöm sincs.
Szerintem bowdenbelsőből akármi jó, elég szabányos egy valami.
Radiális bowdenvég, a kuplungnál meg már nemtom, hogy volt rögzítve.
Márkakereskedésben biztos kapsz, csak nem olcsó. Szerintem nézz be akármilyen motorosboltba, és érdeklődj, de úgy, hogy a kezedben van a régi bowden, hogy ilyet akarsz.
Karácsonykor már sehol
hűtővizhez keress a vízszivattyúnál egy csavat(nálam 10es kulcsnyílású volt, az össze 125 2T vízhűtésesnél a szivattyúnál szokott lenni, az a rendszer legaló pontja.)
Az enyémbe kb. 1,5 liter ment, de totál nem érdekes, igazából töltöttem a hűtőnél, és szépen lement asszem a tartályba is.
járattam egy pár másodperet, és leesett a szint, utánatöltöttem, és eladtam a morort
na jó, csak vicc, működik a dolog...
Remélem leesik valami rendszámos tavaszig...
Te hogy állsz a 3MA-val? Elviszi vki?