Merci jól néz ki az eggyel régebbi széria, az új nem olyan szép, és gyorsulnak mint állat, és legföképpen nagyon kényelmesek, még a régi 20éves mercik is olyan kényelmesek voltak, össze se lehet hasonlítani ezekkel a franci-olasz valamikkel.
Ha németeket és amcsikat sem nézzük akkor jó a peugeot
Vegyél peugeot boxert, az megy mint állat , nekünk a rekord 139 pomáz és budakalász között , szegény mondjuk már egy kicsit sokat pörgött, nagyon sokat, nem is értem hogy hogy a francba sikerült szerintem kurva nagy hátszél volt
mi ez a csönd ...lehet hogy szayerg-bicajozik. ..TZRrr...nem tudja mi legyen(eladjam/neadjam a 125öt? )..devius már választhat hova kerüljön a TDR miatt a sárgaházba/adósok börtönébe/emberölésért(szerelö..)sittre ....na mivan veletek..................
Hy all!!! Ha valaki tudja h aTZR 125 RR-hez milyen kipuffokat lehet kapni az lécci írjon + h hol lehet veni v honnan lehet rendelni TZR-hez kuplungbovdent !!!Ehez a vashoz kellene!!!
Most éjjel fél 1kor, hogy befejeztem a gépelemek leadandót, pont meg tudnám mondani...
A nulla közeli az nem jó, ha tippelnem kell akkor párszáz Ohm.
De én a helyedben nem ellenállásra mennék, mert a tekercsnek az csak 1 paramétere.
A drót vastgságát, és anyagát tudod, mert a kezedben van a tekercs, ha letekered, akkor tudod a menetszámát, és abból lehet ellenállástszámolni.
Mivel te gondolom nem kaarod a meneteket megszámolni, vagy esetleg nicns is olyan állapotban, hogy letekerhető egyben, akkor meg lehet becsülni a menetszámot a keresztmetszetből, vannak rá képletek.
Ha németeket és amcsikat sem nézzük akkor jó a peugeot