Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Merci jól néz ki az eggyel régebbi széria, az új nem olyan szép, és gyorsulnak mint állat, és legföképpen nagyon kényelmesek, még a régi 20éves mercik is olyan kényelmesek voltak, össze se lehet hasonlítani ezekkel a franci-olasz valamikkel.
Ha németeket és amcsikat sem nézzük akkor jó a peugeot
a tipus/ok már megvan/nak(csak német) csak a össztömegnél+árnál kell döntenem...
Vegyél peugeot boxert, az megy mint állat , nekünk a rekord 139 pomáz és budakalász között , szegény mondjuk már egy kicsit sokat pörgött, nagyon sokat, nem is értem hogy hogy a francba sikerült szerintem kurva nagy hátszél volt
tudod hideg van +van amit csak autóval tudok intézni./vinni...(amugy nem szgk-t az van...tgk-n gondokozom )
autót akarsz venni????......ekkora marhaságot
szia,nehéz ez nagyon(én most autót nemtudom mit és vegyek-e)...nézni kell a hirdetéseket hátha kifogsz valami jó vételt
Én még most sem tudom.........de valszeg a következő szezont még ezzel kezdem! Tudod, biztos jó műsor van a Tv-ben....
mi ez a csönd ...lehet hogy szayerg-bicajozik. ..TZRrr...nem tudja mi legyen(eladjam/neadjam a 125öt? )..devius már választhat hova kerüljön a TDR miatt a sárgaházba/adósok börtönébe/emberölésért(szerelö..)sittre ....na mivan veletek..................
Hy all!!! Ha valaki tudja h aTZR 125 RR-hez milyen kipuffokat lehet kapni az lécci írjon + h hol lehet veni v honnan lehet rendelni TZR-hez kuplungbovdent !!!Ehez a vashoz kellene!!!
Ezt nem tudom hogy vizes-e de szerintem nem az, mert rendesen veszi a lapot és hallanám ha nem lenne jó a kenés
hengertalptömités,hengerfejtömités ...blokkban nem vizes az olajad?
Van egy 125ccm-es TZR-em és a viz kiegyenlítő tartályban összekeveredett a viz az olajal mi lehet ennek az oka?
Most éjjel fél 1kor, hogy befejeztem a gépelemek leadandót, pont meg tudnám mondani...
A nulla közeli az nem jó, ha tippelnem kell akkor párszáz Ohm.
De én a helyedben nem ellenállásra mennék, mert a tekercsnek az csak 1 paramétere.
A drót vastgságát, és anyagát tudod, mert a kezedben van a tekercs, ha letekered, akkor tudod a menetszámát, és abból lehet ellenállástszámolni.
Mivel te gondolom nem kaarod a meneteket megszámolni, vagy esetleg nicns is olyan állapotban, hogy letekerhető egyben, akkor meg lehet becsülni a menetszámot a keresztmetszetből, vannak rá képletek.
Hát nem tom lehet maga alá folyatok egy két csepp benzint azt fegyujtom.
Nah de igy ellenállást senki nem tudná nékem megmondani?
99ig gyártották!
köcce szépen!!!
hali! google-ba beírod, vagy épp megnézed enyémet vagy TZRrr-ét vagy valamelyikőkünkét, ez csak pár ötlet...
arrol nincs képed?
Tzr125öt csak asszem 98ig gyártottak
olyan nincs
2006,2005,2004 de árat is lécci
Évjáratot addj már meg vagy vmi.
ja meg 1 árat
csá tudnátok küldeni a tzr125 ösröl képet havernak kéne
katalogus szerint 18/51