hát persze inkább ezt kerülgettem mint 1robogot +az pont semmire nem jó....majd elmegy csak sokan 1böl alkudoznak,már a telefonban is gusztustalanul +szakértök is...valamikor felhivtak ez sor4 4t...na erre mit mondjak
hát ez van most robogosok támadnak hogy számitsam be és alkatrészek miatt maileznek.lenne yz de nemszeretnék lovét belerakni+sok lenne itthon a motor......
Szevasztok
Pszihiátriáról írok,ide kerültem a sok gond miatt
Készlett tekerés 3 órás szenvedés után mire beraktam mondom rámérek.Kis tekercs ok nagy tekercs 0 ohm,megszakatt.Ismét egy világ tört össze
Most megin megtekerik vissza alaplapra kábeleket forasztani és mehet motorba ÉS AKKOR SE BIZTOS H JÓ.
Mert ellenállást még mindig nem tom.Nem emléxik valaki??
HELP ME!
Megkaptam a jövő évi kötelező biztosításról a tájékoztatót! Eddig 5500ft-ot fizettem, ezután meg 7906Ft-ot, de úgy hogy magasabb besorolásba kerültem! Na hogy is van ez???
Ha használtak akkor drága 40ért ,ha új akkor nem de nekem használt kellene!!!mivel az olcsóbb sztem.Ezért mondtam h jó a használt pályagarnitúra is!!!!
Pszihiátriáról írok,ide kerültem a sok gond miatt
Készlett tekerés 3 órás szenvedés után mire beraktam mondom rámérek.Kis tekercs ok nagy tekercs 0 ohm,megszakatt.Ismét egy világ tört össze
Most megin megtekerik vissza alaplapra kábeleket forasztani és mehet motorba ÉS AKKOR SE BIZTOS H JÓ.
Mert ellenállást még mindig nem tom.Nem emléxik valaki??
HELP ME!
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
legalább reccámos!
oldalak 40e Ft körül nem drága....szvsz