Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát persze inkább ezt kerülgettem mint 1robogot +az pont semmire nem jó....majd elmegy csak sokan 1böl alkudoznak,már a telefonban is gusztustalanul +szakértök is...valamikor felhivtak ez sor4 4t...na erre mit mondjak
brembo keres meg msnen
odaadhatnád 1 robogóért aztán azt könnyebben/hamarabb el tudnád adni mint a 250est!!! Szerintem!
hát ez van most robogosok támadnak hogy számitsam be és alkatrészek miatt maileznek.lenne yz de nemszeretnék lovét belerakni+sok lenne itthon a motor......
van 2 dugós brembo féknyergem ha kell vkinek....fix 15ezer....
chevy: Látom már megint frissítetted a hirdetést! Nem valami kelendő a gép!!!??? Mi lesz így az YZvel!
Miért melyik a szutyok?????
Rendszámos moci, 2008 novemberig érvényes a műszakija.
brembo rakj be képeket róla
Szevasztok
Pszihiátriáról írok,ide kerültem a sok gond miatt
Készlett tekerés 3 órás szenvedés után mire beraktam mondom rámérek.Kis tekercs ok nagy tekercs 0 ohm,megszakatt.Ismét egy világ tört össze
Most megin megtekerik vissza alaplapra kábeleket forasztani és mehet motorba ÉS AKKOR SE BIZTOS H JÓ.
Mert ellenállást még mindig nem tom.Nem emléxik valaki??
HELP ME!
Tuning : De, van eladó. Ez nem szutyok.
nincs vkinek eladó tzr125je ???
jo az legalább ezt a tipust ismered már...
de ez legalább egyben van!
Lehet megláttam életem 2. korhadék motorját :
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

legalább reccámos!
az lesz! Nehogy már rajtam gazdagodjanak meg...
válts biztositot...nekem 1fillért sem emeltek az autóra ...motorokét még nem tudom...
Megkaptam a jövő évi kötelező biztosításról a tájékoztatót! Eddig 5500ft-ot fizettem, ezután meg 7906Ft-ot, de úgy hogy magasabb besorolásba kerültem! Na hogy is van ez???
ezek utángyártott idomok(uj neked kell fényezned-ha kéred még a lámpa helyét sem vágják ki )szerintem pályát nem találsz...............
Ha használtak akkor drága 40ért ,ha új akkor nem de nekem használt kellene!!!mivel az olcsóbb sztem.Ezért mondtam h jó a használt pályagarnitúra is!!!!
nem akarlak elkeseriteni de fej
oldalak 40e Ft körül nem drága....szvsz
Köcc de ez nekem kicsit drága De ha még tudtok lécci írjatok!!!
itt van utángyártott www.auto-tuning.hu/
De direktszűrő is érdekelne!!!!!Ha valaki tud szóljon pls!!!
Hy all ha valaki tud használt pálya vagy utcai idomot lécci szóljon!!!