RM 400 kicsit cetkás http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=821 217&command=ugras&screenwidth=1024 CR500 te kint 2-3000+++euro csak a motor,regado vagy 200e körül.....hát nemtom megéri e
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
A picsába hogy még ennyi pénzem sincs.
Asszem elmegyek a bankba és veszek ki egy kis pénzt, csak elötte elkérem mutter harisnyáját
Na voltam Almádiban, fölöslegesen
A motornak nem sok köze volt ahhoz, ami a fényképen volt. Az arcal, mikor beszéltem, hogy pontosan hol fussunk össze, mondta, hogy egy plébuszmegállóban lessz postásruhában. Na mondom basszameg ez egy széthajtott postásmotor.
De azért nézzük meg, hát csalódás: 2mm-es váll a féktárcsákon, nagyon leleakott kinézet. elől 90es gumi helyezz 80as, hátul 100as helyett 110-vagy 120as-, és úgy volt beállítva a hátsó kerék, ohgy a gumi épp elférjen a villában, és nem egyenesben az osztás szerint... De azért kipróbálom, ha már idáig jöttem...
Beindítja, fekete korom ömlik ki a sufnituning lemezből hajtogatot "kipufogódobon", nagyon beteg hangja volt...után kékes olajfüst, de brutális...
"Na jó, inkább nem pazarlom az idődet, viszlát..."
Felhívtam a veszprémit: "most nem jó mert megyek debrecenbe, és a motor szervízben vagy mert scerélik az leektronikát, és majd januárban lessz kész vmikor." ( Akkor mi a f--nak hirdeti... )
www.suzukicycles.org/photos/vi...
www.suzukicycles.org/ photos/vi...
www.suzukicycles.org/photos/RM...
www.suzukicy cles.org/photos/RM...
www .suzukicycles.org/photos/RM...
www.suzukicycles.org/photos/R M...
www.suzukicycles.org/photo s/Ca...
www.suzukicycles.org/photos/Ca...
Mennyi is lenne rá a regadó?
Bár mindegy úgyis cr 500 kell, mást nem veszek elöbb.
Csak rendszámos kéne , hogy lehetne egy ilyet rendszámoztatni?
Ezzel legalább lehet este is menni.
A picsába hogy még ennyi pénzem sincs.
Asszem elmegyek a bankba és veszek ki egy kis pénzt, csak elötte elkérem mutter harisnyáját
Útálom az ilyen idiótákat, mért nem azt hirdetik amilyük van? Ez elég nagy parasztság.
A motornak nem sok köze volt ahhoz, ami a fényképen volt. Az arcal, mikor beszéltem, hogy pontosan hol fussunk össze, mondta, hogy egy plébuszmegállóban lessz postásruhában. Na mondom basszameg ez egy széthajtott postásmotor.
De azért nézzük meg, hát csalódás: 2mm-es váll a féktárcsákon, nagyon leleakott kinézet. elől 90es gumi helyezz 80as, hátul 100as helyett 110-vagy 120as-, és úgy volt beállítva a hátsó kerék, ohgy a gumi épp elférjen a villában, és nem egyenesben az osztás szerint... De azért kipróbálom, ha már idáig jöttem...
Beindítja, fekete korom ömlik ki a sufnituning lemezből hajtogatot "kipufogódobon", nagyon beteg hangja volt...után kékes olajfüst, de brutális...
"Na jó, inkább nem pazarlom az idődet, viszlát..."
Felhívtam a veszprémit: "most nem jó mert megyek debrecenbe, és a motor szervízben vagy mert scerélik az leektronikát, és majd januárban lessz kész vmikor." ( Akkor mi a f--nak hirdeti... )
Szal ma is motor nélkül jöttem haza...