Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát tényleg nem...

De szeretem is megam megcsinálgatni a vasat, csak egy telóhiányos, meg elsőkerék nélkülit már kérdéses, hogy egyáltalán megcsinálsz-e annyiból, hogy végén áránál maradjon.

Pl. árulnak egy fzr400ast rommátörve 150ért, és a gazdája a hirdetés szövegében bizonygatja, hogy max 150ből össze is lehet rakni...na bocsánat, de akkor 300ért megveszem összerakva!

Nem mindíg az olcsóbb az olcsó...
volt pár havernak 2évig csak használtuk majd kapott dugot,ü-óra akkor számitana ha nyélen vér profin motoroznánk...
Persze kinek mi megy a pénztárcájához, v.színű h Szayerg se hobbiból nézi az idő motorokat
nem azzal van bajom hogy túl öreg, hanem azzal hogy ezek a motorok üzemórásak! Namármost 1 89es motorban van pár üzemóra! Hány dugót meg hengert (rosszabb estben perselyt) fogyasztott el ennyi idő alatt???-25-30 dugót?? Főtengelyről nem is beszélve!
Van 1 barátom aki versenyzik, most cserélte le a KX-et 1 zsír új SX-re! A KX eladó ha valakit érdekel! 2001es és 450ezer az ára!
tul maximalista vagy nemtom te hogy vagy vele de én(+szerintem sokan)azt sem tudnám kimotorozni+a f.szom se öljön bele 1bokorugroba sok pénzt(annyival nemtud többet az ujjabb szerintem)
én is csak nem 89est
nekem bejön ez az YZ, ha krosszt vennék ilyet vennék
de néztem de nem szimpi(föleg nem 220-ért).....CR lenne 130-200között de attol félek(nem ismerem+honda+piros ) levettem a bakrol a TDR-t,qurva jót motoroztam a haverokkal ..hétfön müszakira viszem a TZR-t........
A francnak van rá idelye...

Chevy, ezt nem láttad??
www.motor.hu/hasznaltmotor/meg...
hagyd már ha szeret bütykölni had csinálja..(lehet hogy olcsobban kijön mint 1 egyben lévö...)
.....meg hát!
casper az eltünt......szayerg na megveszed a sérültet.....
Szerintem lefeküdt és telibevert valami fát, és kettéválasztotta a gépet...
A gyerekkel mivan azóta?
az nem csak csuszott az elakadhatott valamibe(patka,fa....)haveromé (500as-84évjbo-200kgl)betonon csuszott vagy 30métert idom nem volt fent(mázlista)dekli+kormánycsutka+kipuff+tankot megütötte a kormány..az valoszinü hogy ha meg/elakad valamiben heggesztésnél szakad a váz ...de nézd+hány autoval ütközött van,még ott is inkább a telo megy el....
.....sokat......nézd meg casper TZR-jét! -alig sérült
na ne mond ..ha a váz,futómü 1ben van nálam már esélyes befuto(de különben sokat birnak ám a vázak..nem a hátso ségédvázra gondolok)
.....ha valami idomhiányos az valószínű hogy már csúszott/esett!
Vásárhelyen van 1 fószer, jól dolgozik sok krosszmocihoz csinált már: 06303413404 aaszem ez a száma! 20 ezerért csináltak 1 hónapja KX-hez!
én már belefáradtam a törött dolgok rendberakásába....ha motorhibás,idomhiányos az nem gond....
sziasztok.Valaki tudja hol perselyeznek hengert meg mennyiér?125-ös hengert,sűrős lenne,ha tudtok akkor telszámot is írjatok.köszi
mindenáron trágyadombot akarsz venni? ......látom sok szabadidőd van
Felhívtam, se villák se elsőkerék, se elsőlámpa...mind szarrátörtek...

Körül kell nézni, hogy miért lenne bontottan kerék vila lámpa stb. azt alkudni...
én motul transoilt használok(kifejezetten 2t-be valo 10w40vagy 10w30-kb 2200Ft a yamahanal )régota ezt használom.............lemaradtam 1 yz-röl ....lenne cr125/250 olcson de azt nem szeretném....
Milyen olajat vegyek a váltóba? Eddig Castrolt használtam. Van valami jobb? chevy?
Vannak akik "gyártanak" hozzá! Régebbi Superbike-ban találsz címet! 60 ezer körül van 1 garnitúra! Ha sokallod akkor szólj szayergnak majd ő csinál neked olcssóbban!