De szeretem is megam megcsinálgatni a vasat, csak egy telóhiányos, meg elsőkerék nélkülit már kérdéses, hogy egyáltalán megcsinálsz-e annyiból, hogy végén áránál maradjon.
Pl. árulnak egy fzr400ast rommátörve 150ért, és a gazdája a hirdetés szövegében bizonygatja, hogy max 150ből össze is lehet rakni...na bocsánat, de akkor 300ért megveszem összerakva!
nem azzal van bajom hogy túl öreg, hanem azzal hogy ezek a motorok üzemórásak! Namármost 1 89es motorban van pár üzemóra! Hány dugót meg hengert (rosszabb estben perselyt) fogyasztott el ennyi idő alatt???-25-30 dugót?? Főtengelyről nem is beszélve!
Van 1 barátom aki versenyzik, most cserélte le a KX-et 1 zsír új SX-re! A KX eladó ha valakit érdekel! 2001es és 450ezer az ára!
tul maximalista vagy nemtom te hogy vagy vele de én(+szerintem sokan)azt sem tudnám kimotorozni+a f.szom se öljön bele 1bokorugroba sok pénzt(annyival nemtud többet az ujjabb szerintem)
de néztem de nem szimpi(föleg nem 220-ért).....CR lenne 130-200között de attol félek(nem ismerem+honda+piros ) levettem a bakrol a TDR-t,qurva jót motoroztam a haverokkal ..hétfön müszakira viszem a TZR-t........
az nem csak csuszott az elakadhatott valamibe(patka,fa....)haveromé (500as-84évjbo-200kgl)betonon csuszott vagy 30métert idom nem volt fent(mázlista)dekli+kormánycsutka+kipuff+tankot megütötte a kormány..az valoszinü hogy ha meg/elakad valamiben heggesztésnél szakad a váz ...de nézd+hány autoval ütközött van,még ott is inkább a telo megy el....
én motul transoilt használok(kifejezetten 2t-be valo 10w40vagy 10w30-kb 2200Ft a yamahanal )régota ezt használom.............lemaradtam 1 yz-röl ....lenne cr125/250 olcson de azt nem szeretném....
Vannak akik "gyártanak" hozzá! Régebbi Superbike-ban találsz címet! 60 ezer körül van 1 garnitúra! Ha sokallod akkor szólj szayergnak majd ő csinál neked olcssóbban!
De szeretem is megam megcsinálgatni a vasat, csak egy telóhiányos, meg elsőkerék nélkülit már kérdéses, hogy egyáltalán megcsinálsz-e annyiból, hogy végén áránál maradjon.
Pl. árulnak egy fzr400ast rommátörve 150ért, és a gazdája a hirdetés szövegében bizonygatja, hogy max 150ből össze is lehet rakni...na bocsánat, de akkor 300ért megveszem összerakva!
Nem mindíg az olcsóbb az olcsó...