Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen... de 1 250est nemforgatod szét hogy menjen... már nem azért mondom mert én a kicsit kimotorozom de szerintem tartosabb.........én a KX-töl tartok a powerje miatt(széthullos állitolag...)+elégé yamaha párti vagyok
Na látod ez nagy dilemma! Beszéltem sok emberrel, többek között olyanokkal akik versenyeznek is , és ők a 125öst ajánlották! Szerintük 1 2T 250est nem bírnék kimotorozni.... Úgyhogy sztem 25ös lesz, azok is odabasznak rendesen! Múltkor kimentem a haverokkal, ők edzettek én meg néztem őket, aztán elkértem az SXet 1 körre! Hát nagyon durva pályán menni, az ugratórol orral érkeztem a földre. sztem röhögött mindenki.
ááá nemtom vennék is meg nem is(amig megvan a TZR nemigazán)mint mondtam van itt nálam 1 cross+haverok is odaadják,és te KX/YZ 125-250
Na mi van chevy hogy áll a bokorugró project? Lehet én is átülök krosszra! Erre felénk sok pálya van + sok haverom nyomja, csak én vagyok ilyen marha...... KX vagy YZ lesz, ha lesz......
De most komolyan...miért akartad kiszedni????
Rakd össze ceruzaelemekből
na erre voltam kíváncsi ...
kösz . . .
Leszek másvalaki
Akkumlátor tömege a motor ösztömegéhez viszonyítva elhanyagolhatóan hangyafasznyi kicsi, szal súlycsökkentést inkább máshol kezd.
TZR125 motorok 2T vízhűtéses powerszelepes....elektronika vezérli, indításkor a szervóvezérlő elektronika állítja be a blokk hőmérsékletének függvényében a powerszelepet....
Akksi nélkül kidobhatod belőle a technikát, és van egy vízhtéses ETZd...felejtsd el, meg lehet csinálni, de semmi előny nem származik belőle.
Csak kiváncsi vagyok mért akarsz akksi nélkül járni?
ezzel nem válaszoltál...
másvalaki ???
Szerintem ne akard aksi nélkül járatni, nincs értelme.
kösz a válaszokat ...

És átalakíthatóak , úgy hogy aksi nélkül induljon ????
az enyémen csak önindító van, 27-30le-sek
illetve ...
hány lóerősek ezek a gépek ?

előre bis kösz minden tudós ember válaszáért ...
hi ...

lenne pár kérdésem a tzr-125-ösökről ,
ezeken van önindító ?
vagy csak sima berúgós ?

illetve át lehet úgy alakítani hogy akkumlátor nélkül is beinduljon ???
mert mindig játszol ....a tzr250 majd a 2ütem vs 4ütemben volt kis mozgás,összejött a diszes társaság(anyázás nélkül )
Ismét kihalt a topic.....
én is 6,2őt találtam!
Valaki nemtud tzr125 sportkiput olyan mint a rabóé havernak kéne
nekem azt mondták 7 körül van a jó, nekem 6,5
a francia a 4JB-re 6.2ir...a furat/löket után szokták a kompressiot irni---
van, de nem találom benne, nem vágom a németet+a franciát sem.....
a service manualba benne van (nekem már nincs a gépen)neked van nem
Mennyi kompressziónak kell lenni a hengerben (pontos adat kellene)! Holnap megmérem h nekem mennyi van...
Aztmondod újabb áldozat?
Mond nekik bele se fogjanak:D
Részvétem nekik