hát igen... de 1 250est nemforgatod szét hogy menjen... már nem azért mondom mert én a kicsit kimotorozom de szerintem tartosabb.........én a KX-töl tartok a powerje miatt(széthullos állitolag...)+elégé yamaha párti vagyok
Na látod ez nagy dilemma! Beszéltem sok emberrel, többek között olyanokkal akik versenyeznek is , és ők a 125öst ajánlották! Szerintük 1 2T 250est nem bírnék kimotorozni.... Úgyhogy sztem 25ös lesz, azok is odabasznak rendesen! Múltkor kimentem a haverokkal, ők edzettek én meg néztem őket, aztán elkértem az SXet 1 körre! Hát nagyon durva pályán menni, az ugratórol orral érkeztem a földre. sztem röhögött mindenki.
Na mi van chevy hogy áll a bokorugró project? Lehet én is átülök krosszra! Erre felénk sok pálya van + sok haverom nyomja, csak én vagyok ilyen marha...... KX vagy YZ lesz, ha lesz......
Leszek másvalaki
Akkumlátor tömege a motor ösztömegéhez viszonyítva elhanyagolhatóan hangyafasznyi kicsi, szal súlycsökkentést inkább máshol kezd.
TZR125 motorok 2T vízhűtéses powerszelepes....elektronika vezérli, indításkor a szervóvezérlő elektronika állítja be a blokk hőmérsékletének függvényében a powerszelepet....
Akksi nélkül kidobhatod belőle a technikát, és van egy vízhtéses ETZd...felejtsd el, meg lehet csinálni, de semmi előny nem származik belőle.
Rakd össze ceruzaelemekből
kösz . . .
Akkumlátor tömege a motor ösztömegéhez viszonyítva elhanyagolhatóan hangyafasznyi kicsi, szal súlycsökkentést inkább máshol kezd.
TZR125 motorok 2T vízhűtéses powerszelepes....elektronika vezérli, indításkor a szervóvezérlő elektronika állítja be a blokk hőmérsékletének függvényében a powerszelepet....
Akksi nélkül kidobhatod belőle a technikát, és van egy vízhtéses ETZd...felejtsd el, meg lehet csinálni, de semmi előny nem származik belőle.
másvalaki ???
És átalakíthatóak , úgy hogy aksi nélkül induljon ????
hány lóerősek ezek a gépek ?
előre bis kösz minden tudós ember válaszáért ...
lenne pár kérdésem a tzr-125-ösökről ,
ezeken van önindító ?
vagy csak sima berúgós ?
illetve át lehet úgy alakítani hogy akkumlátor nélkül is beinduljon ???
Mond nekik bele se fogjanak:D
Részvétem nekik