Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy all ha valaki tud TZR 125RR hez pályaidomokat az szóljon lécci ja és ha tud akkor mennyibe!!!
lehet találni csak öreget+kis bütyi kell neki.....
de én igen...
a szayerg virus fetöz a bicajos mániával .....
háát 150ért meg sem mutatják! most néztem a legolcsóbb 300 körül van és az is eléggé le van lakva

Senki nincs ma suliban/melóban???
na már megint az a kúrva bicikli........
annyból egy jó bicót sem lehet venni
max 150...
mennyi az a "kevés"????
nem akarok sokat áldozni rá jó a 125 arra amire nekem kell ............(ha többet szánnék rá akkor már 500-ast vennék )
akkor már 250est vegyél
valszeg yz125...(de csak valami lepukantatt)igazábol csak bohockodni kell az uncsi hétvégékre .. quad lenne az igazi csak az(nekem) drága...(nem a kinai szétesek/elkopok kategoriára gondolok )
veszel motort?....milyet?
na mivan felhivtad....én most crosst (is)akarok....irány a dzsuva
Nem...
nem rossz...
De van neki elsőkereke, meg villája???
Holnap felcsörgöm
nemjo a link...de ezt láttad? www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
Nekem se kopik a vas míg nincs

motor.hu-n gixer400 170ért, de most költöttem egy valag lét téliruhákra, mert bármelyik percben kiszakadhat a rági farmerom segge, és befagyott volna a hátsóm, mert kabát nuku...

Persze, hogy aznap este látom meg a hirdetést mikor már elkúrtam a lét...
Ha előbb tudom, akkor járok csövesen, de legalább van moci
......addig se kopik!
"Nah de uyál helyzet mocival elkezték tekerni " nem bicigli az vazze......a szayerg teker nagyon mert nagy tekerö.. kérdezd öt ...devius igy nemveszik meg szeptemberben(max 2007-szept ben) .....na jó nem komolyan venni még mindig nincs kész
Szayerg most olvasom amit irtál.
Hát megszámolni nem tom hány tekerés volt nicns hozzá olyan gép,tehát marad a sacc.
A drót az ugyan olyan mitn ami rajta van mármint a vastagsága.Tehát marad a tippelés,de hátha valaki rátud mérni és megosztja eme nagy titkot velem
Chevy
Hát már kétszer megjártam sárgaházat,emberölésér még nemkaptak el szerencsére idő kérdése
Nah de uyál helyzet mocival elkezték tekerni csak az a gáz hogy nem tom hány ohm legyen
Valaki megtudná szerezni hogy aguyjtótekercsnek hány ohmosnak kell lennie?Mert enélkül nem lehet megtekerni,vagy esetleg valaki rámérne a sajátján örök hálal lenne
Üdv mindenkinek!
ezt jol megaszontad
Nem cangázok, illetve cangázok...szal:
Nézegetem a motorhirdetéseket.
A fekvő kerékpár innovációjából TDKzok egyetemen, szal biciklizek
És arra várok, hogy abban a TDK szekcióban valami előkelőbb helyezést érjek el vele jövő pénbteken, és az köv félévben havi k. sok ösztöndíj----nézegethetek egy kcisit szélesebb árkategóriában is motorok után.
De ehhez előbb meg jól kell TDK-zni, ahhoz meg sokat kell "biciklizni"

Szal én most olyan úgysincs motorozás télen, meg nincs jó vétel(amit ki is tok fizetni ), szal gyülytöm a lét...

120ért gondolkoztam egy 250-es gixeren lámpa tükör és fejidom nélkül, és vizsgáztatni kell, de 4T-250 az postásmotor...
a sprinter jó az jól megy+fogyaszt+elégé megbizhato az az 1-ik vállasztott még van az LT(nem a kocka ..)ami mint a merci csak más a doboz,vagy nagyobb MB 5-6-7-8 sorozat(MAN is jó csak nekem az huzos árban)amcsik....nem ide valok de én csipem a vasaikat...persze megfordult a fejembe de megfogattam ha megint veszek csak hobbyra....