Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van akor lécci mondja meg h mekkorák a gyári fogaskerekek!!!
Van itt valaki akinek 95 körüli TZR 125 RR-je van???
na már láblogattás van
Kösszi szépen sokat segítettél!!! Fasza az oldal!!!
Azért köcc!
nem tudom átküldeni mert nem akarja csatolni a fájlokat!!
TZRrr akkor elküldöd a cuccokat???Mert fontos lenne!Ha lehet minnél hamarabb küld,köcc.
az autómban nagyon jó a fütés (tudod elvégre a vezetés élménye )...ellenben bennem már nem annyira..
Venni kéne valami autót! Amibe jó fűtés!
ma mentem mocizni k...va hideg van,megy a bakra a motor...venni kellene valami crosst haverok most cserélik át a kerekeket...de jó nekik
Ne kérd el! Mond meg neki hogy ő menjen el a moccért!!!
A szezonnak vége
Asszem már tavasszal veszek motort, hacsak nem két utcányira van. Kizárt, hogy az öregtől elkérjem a kocsit, meg az utánfutót, hogy vettem megint egy motort, és el kéne hozni.
szia.ha nemmegy és unod adok érte 50eFT....csak nehogy aztán hirtelen felindulásbol felgyujtsd ...hát kiváncsian várjuk mi a végkifejlett....huzzál bele!!!!!
Szevasztok
Huh jó rég írtam,látom azé itt megy az élet.
Lassan 4 edik hónapba lépünk hogy nem műxik mocc (tök boldog vagyok töle)
De most végre megjött az a szar drót,átlesz tekerve a gyujtótekercs.Meg kicserélem gyujtótrafót azt ha ezek után is elégeti akko gáz lesz.Mástol má nincs tippem nektek?Nem tudja valaki mennyi a tekercs ellenállása?
Balu szégyeld magad, bezeg az mondtad te ide nem regelsz!!!
Jól van ezt megjegyeztem!!!
nekem van! dobj 1 e-mail címet!
Hy mindenkinek ha valaki tud gépkönyvet v hasonló cuccokat:robbantott rajzokat stb. az lécci küldjön.
pizzát valaki??
feltét: Trágyalégy, tojáshély, pelenka
leleményes
igy jó buell
Tulajdonképp az az értelme, hogy a kerék küllőit így el lehet vékonyítani, mert csak sugárirányban érheti őket terhelés. Azaz össz-vissz egy normálerő hat a küllőkre, még számolni is könnyű vele...
Viszont szerintem így sérüléken az a tárcsafék, mert simán le lehet járdázni a tárcsát.
buel