Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

külsöre darabra megvan papiros ez is jó....hát szerintem jobban jársz ha valami szakival megnézitek nemtom mennyi a cucc hozzá(és ki tudja mi van a hengerfej alatt)de már ha kiárulod kapsz érte annyit...szvsz...
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...

Most hívtam fel, a lényeg, az eladó elmondása szerint:
A motor 10 évet állt(aha persze elhisszük ...de mind1), rendszáma van, a forgalmija 98ban lejárt, vizsgáztatni kell.
Ami a többit illeti, ő egy szerelő barátjától vette, ment vele, öszeekedak a szelepek----teljes motorfelújítás(van róla számla, és fél és garancia a blokkra), a motor műanyag részei javítottak, és fényezés kell rá.

kb. ennyi, itt van kispesten, holnap valszeg megnézem.

Na?
www.youtube.com/watch?v=liQ0KP...
nem gyengét dönt a srác sztem,,,
biztos jó müsor van a tv-ben...én biztos nem veszek semmit mostanság(max autót cserélek)...majd jön lassan az esös idö akkor bakra teszem a motort...költök 1kis pénzt rá...
Mi ez a nagy punnyadás??? Kihalóban ez a topic, vagy mi????

Lehet hogy a télen motorváltáson esem át! Még nem biztos, de egyre jobban a felé hajlok...... Ha másikat veszek, akkor biztos 4T lesz 400ccm felett! Néztem zxr400-600at, fzr400-600at, bandit400at! Szeretem ezt a mocit, de a 4T-vel biztos nem lesz annyi baj mint a 2T-vel(nem mintha az enyémmel annyi lett volna)! A suliból még van hátra majdnem 2év és addig drága mocit nem igazán tudnék venni, esetleg ha mutterék beszálnának.... de ők meg azt mondják hogy nem akarnak kinyírni 1 ekkora motorral! Tehát egyedül maradtam.....

A jogsim még függőben, szeptember óta nem volt képes szólni az oktató...........
Addig is ameddig jó az idő, minél többet motorozzon mindenki, én is azt teszem.....na páá
kösz
hy! A Subi motors honlap címe kellene!! Tudjátok ahonnan devius rendelte a tekercset! Visszanéztem már vagy 10 oldalt de nem találom!!!
??????????????????????????????
nem hülyéskedek kell a pénz megy vizsgára a motor
Ezzel ne hülyéskedj!
Egyszer rommátörtem a cangám, de olyan komikusan szerencsétlenül, hogy a főnökömék egy hétig rajtam röhögtek, és ezek után egy darab papírt tolt elém egy tollal, és mondta, hogy írjam rá a jövő heti lottót. Mire mondtam, hogy gőzöm sincs, ő, meg mondta, hogy írjak le 5*5 számot a papírra, és majd megjátsza a sorokat, meg az oszlopokat. Felírtam, sorok+oszlopok=10 játék, én meg megjegyeztem miután feladta, hogy az átlókat is meg lehetett volna játszani. Kihúzták a számokat, nem nyert, de az egyik átló egy 3as lett volna!!!
már csak a lotto számokat kellene kitalálni (5-6-7+joker+ami még van... )
Ja, uuupsz
Jó, hogy chevy gondolatolvasó!
szerintem erre gondolt www.auto-tuning.hu/
Hol kérdezzem telefonon? ja és merrefelé lehet utángyártottat kapni?
Itt kérdezd meg telefonon, ha nincs, akkor kb. 10-13 között van szerintem az utángyártott.
Szasztok!!

Tudna nekem vki eladó fejidomot 1996os TZRre??
ezzel én is igy vagyok utálok tartozni.....majd télen valami jó csere beesik..(valami abszolut belpiacos,motorhibás,zürös papirokkal ja és hiányos+helyileg a világvége után kétsarokkal lesz....na az lesz a jó csere )
Tulképp tök fölösleges télire most áttolni, és én meg utálok tartozni. Majd egyrészletben, a közeljövőben, ha el nem viszi valaki...de mivel ez hónapok óta nem fordult elő, nem tartok tőle.
én nyugodt vagyok ne szarjál be odaadjam részletre(lusta vagyok bütyizni..pedig kéne csinálni..)
Ha én annyit keresnék 5 perc alatt, akkor nem TZR250-ről álmodoznék...

Nyugi, össze fog az jönni, most ZH-im vannak 1000el, de amúgy áll még a garázsban "pár" javításra váró canga...hétvégén beindul majd az üzem!
vedd részletre...elsö részlet 180....rá 5percre a többi
De a végén én milliomos leszek! Chevynek meg lessz egy milliót érő motorja.
Most 180at tudnék úgy adni, hogy maradjon télire, meg a karácsonyi kiadásokra. Az neked kevés lessz, nem marad TDR-re
így soha nem fogja tudni megvenni... ....neki végre lenne annyi lóvéja, de te emelsz, ez 1 véget nem érő folyamat lesz! De azért hajrá!
mennyit gyüjtöttél eddig ....mert lassan áremelés lesz