Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szayerg találtam neked motort:olcso,keveset fogyaszt,nem füstöl,lehet faragni(izlésedre lehet alakitani-már mindegy neki..) www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
11körül..
Nekem se vette fel, kb. 1 körül hívhattam, te mikor?
alig van cucc...öregebbhez ami fogy az nincs...lakihegyinél van sokminden csak éhes nagyon...a kéket hivtam,nem veszi fel...hivd te is
Csak tudnám miért van fent...
Az ország legnagyobb bontójának lehetne valami naprakész webről elérhető adatbázisa. 100hogy megdobná a forgalmát.
Még a weboldal is elég sufnituning.
nem tom csak ha látom...az régi alkatrész lista,a fele nem igaz
Majosházán:
"73582 YAMAHA TZR250"93 váz "

Ez nem felülcsöves, mert az régebbi ugyen?
pedig ez az öreg ....
Na még ez is tetszik, ami a képen van! 250es TZRből még nem láttam csúnyát....
hát 1szép állapotu 50vagy63le sem olcso +amugy is kevés van belölük.....
A többi 250-es 2T V2-esekhez képest nem drága, de ki tudja mien állapotban van a motorja
De nagyon brutál lehet egy ilyen
aszem ez a V2(69le) ..ezzel állitolag az olajpumpa(elektromos)gond van+alkatrész se nagyon van...nekem (3fajtábo ez nem volt) a TZR250-böl a külsöre neked nemtetszö osdi 50le jött be ...nem kifejezet szép de kurva igénytelen/strapabiro ja és jol megy+kezelhetö
420,000 Ft Az nem is sok érte Ez kb hány ló ~60?
Ja tényleg! ez volt....fiatalabbra emlékeztem! Ez a fajta nekem nagyon bejön.....
TZRrr......szerintem ezt kerested www.hasznaltmotorok.hu/hirdete...
Így is lehet fogalmazni
Szezononként egyszer, vagy szervíznél lehet tologatni...amúgy irány a sufni
értem körülményes...
A helyzet nem olyan egyszerű
Az a kiseb gond, hogy telefüstölném a pincét, ami viszont számottevő, hogy a garázsajtóval szemben nincs megcsinálva még a kapu(oda van heggesztve egy betonvasháló), és a kapu mellett el kell kanyarodni és a másik kapun kitolni, de ezt a mutatványt még biciklivel is csak gyakorlás után lehet megcsinálni. A motort tolva pedig észnél kell lenni, nehogy odakarcoljam valahova.
Amúgy a kapu most készül, hetek kérdése
minek tologatni....van ám abban motor is ami hajtja
Én is akarok majd külön helyet csiálni hátul egy ilyen kis faházban, ami jelenleg tele van kacattal, és nem tudtam becsukni az ajtót, ha betoltam a motort. A garázsunk az mélygarázs, és napi rendszerességgel a fene toligálja le-fel a gépet, csak akkor viszem le ha szerelni kell, vagy hosszabb ideig nem használom.
nálam is hasonlo a szitu....barátomnál lakás felujitás volt,a garázsba pakoltak mindent azért volt nálam az RD mert az kincs nehogy rádöljön valami ...(már megint nála is teltházas lesz a garázs-4motor+1autó +kurvasok alkatrész+szerszám..)nálam a TZR megy akkor jöhet más
Ha tárolási gondok vannak nálunk van hely, de az öregem még az én mocimat is ki akarta baszni vleem együtt mikor meglátta, szal azt akkor meg kell vele beszélnem.
ok, köszi
na ha jó leszel felhivom holnap puhatolozom 1 kicsit(ha nem felejtem el..barátomnál garázspakolás/helycsinálás az RD-nek)
ja...melegités...gázon vagy gázlámpa