Csak tudnám miért van fent...
Az ország legnagyobb bontójának lehetne valami naprakész webről elérhető adatbázisa. 100hogy megdobná a forgalmát.
Még a weboldal is elég sufnituning.
aszem ez a V2(69le) ..ezzel állitolag az olajpumpa(elektromos)gond van+alkatrész se nagyon van...nekem (3fajtábo ez nem volt) a TZR250-böl a külsöre neked nemtetszö osdi 50le jött be ...nem kifejezet szép de kurva igénytelen/strapabiro ja és jol megy+kezelhetö
A helyzet nem olyan egyszerű
Az a kiseb gond, hogy telefüstölném a pincét, ami viszont számottevő, hogy a garázsajtóval szemben nincs megcsinálva még a kapu(oda van heggesztve egy betonvasháló), és a kapu mellett el kell kanyarodni és a másik kapun kitolni, de ezt a mutatványt még biciklivel is csak gyakorlás után lehet megcsinálni. A motort tolva pedig észnél kell lenni, nehogy odakarcoljam valahova.
Amúgy a kapu most készül, hetek kérdése
Én is akarok majd külön helyet csiálni hátul egy ilyen kis faházban, ami jelenleg tele van kacattal, és nem tudtam becsukni az ajtót, ha betoltam a motort. A garázsunk az mélygarázs, és napi rendszerességgel a fene toligálja le-fel a gépet, csak akkor viszem le ha szerelni kell, vagy hosszabb ideig nem használom.
nálam is hasonlo a szitu....barátomnál lakás felujitás volt,a garázsba pakoltak mindent azért volt nálam az RD mert az kincs nehogy rádöljön valami ...(már megint nála is teltházas lesz a garázs-4motor+1autó +kurvasok alkatrész+szerszám..)nálam a TZR megy akkor jöhet más
Ha tárolási gondok vannak nálunk van hely, de az öregem még az én mocimat is ki akarta baszni vleem együtt mikor meglátta, szal azt akkor meg kell vele beszélnem.
Az ország legnagyobb bontójának lehetne valami naprakész webről elérhető adatbázisa. 100hogy megdobná a forgalmát.
Még a weboldal is elég sufnituning.
"73582 YAMAHA TZR250"93 váz "
Ez nem felülcsöves, mert az régebbi ugyen?
De nagyon brutál lehet egy ilyen
Szezononként egyszer, vagy szervíznél lehet tologatni...amúgy irány a sufni
Az a kiseb gond, hogy telefüstölném a pincét, ami viszont számottevő, hogy a garázsajtóval szemben nincs megcsinálva még a kapu(oda van heggesztve egy betonvasháló), és a kapu mellett el kell kanyarodni és a másik kapun kitolni, de ezt a mutatványt még biciklivel is csak gyakorlás után lehet megcsinálni. A motort tolva pedig észnél kell lenni, nehogy odakarcoljam valahova.
Amúgy a kapu most készül, hetek kérdése