Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolom mert meg edzed ...
Ak-s jogsi lessz, ha marad rá
Tőlem ok, egy próbát megér, legalább kipróbálod, mert én nem tudnám mihez viszonyítani...
Csak akkor ez már 3 emberes összejövetel, meg kell beszélni, meg legalább 200kp.-vel oda kéne állítanom.

Én a hengerfejet hermetikel teszem viszsa. Már nem lehet kapni, még anno sehszlovákiában gyártották(15-20éve), de ha jól emléxem betiltották mert brutálisan mérgező.(ciántartalmú...az erős keserűmandulaszagán is érezni, nem jó beszívni...)
Pár oldallal ezelött volt téma, hogy hengerfejet mivel. Nekem még van bőven abban a rozsdás kis dobozkában, ha valakinek kell adok kölcsön.
de attól miért lesz jó? Vastagabb lesz vagy mi? Mivel melegíted fel?
én nekem 1 barátom apuja tanitotta meglágyul majd hirtelen visszahül és az ugy jó...eddig bejött...
miért melegítetted fel......és miért raktad utána a csap alá? .......mesélj
én nem szoktam(van aki bekeni)..felmelegittem és be a csap álá...
Hengerfej tömítést be szokták kenni valamivel? FBS?
figyi lehet hogy nem adja 180(190-200) de az átirást meglehet oldani(dátumot okosat/nem irni...) ha gondolod elmehetünk...
milyen jogsid lesz/lehet....?KW-ig....
Ma láttam Ecseren egy TZR-r és egy NSR-t
Gazda erre van?
Tegyük fel kikoldulod 180ért, akkor nekem marad kb. 15 pénzem...nemtom átiratni, és ingyenkonyha
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

Ezt már nem 1szer próbáltam felhívni, és mindíg lenyomja...rájöttem mi lehet az oka: "Felszereltség:...hölgy tulajdonostól..."
hagyja ugy ahogy van...elmenjek veled megnézni,nekem van arcom
nem rábeszélés 1x probálj ki 1-et......2henger 2t miért is mondod
Ha megcsinálták, akkor nem hiszem, hogy 200ba hozzámvágja...meg ehhez azért nincs arcom

Meg át kell iratni, és kéne tavaszra jogsi, mert nincs!
ÁÁÁÁ, én nem akarok 250est! Biztos nagyon fasza, de 2henger/2ütem, Én meg tartok tőle! Meg ezek a motorok elég öregek már, kaptak hideget-meleget, alig találni olyat ami még nem sérült/csúszott! Maradok a 125ösömnél addig ameddig végzek a sulival (még majdnem 2 év ), és utánna benevezek az R6ra!
te ha odamész pénzel (megmondod a bevizsgállást te csinálod+most itt a lé amugy várjon hátha elviszik..ami nem biztos+öreg motort nehéz eladni-csak én +pár hülye szereti )szerintem oda adja max 200-ba...tudom nincs csak xxFt..
Felhívtam, az ár nemnagyon alkuképes, mert most fújták le a vasat...
nem kell van http://www.sportmotor.hu/motoros_forum/yamaha/?cmd=showtop ic&id=404
az igaz csak valszeg ott már költeni is fogsz rá...mert azért átmentek azok már pár kéz alatt....biztos van kivétel
Aztán átnevezzük a topicot TZR250re
a netten kb 5db 250-500e ig kikoptak nagyon(ezért mondom a szayergnek hivja fel a kéket..azt irja nagyon sürgös szerintem 180körül ellehetne hozni)...te is miért nem váltasz 250(2T)re aztán majd veszel nagy 4T-t....más világ ám a 250(nem kellene ennyire tartani töle hogy öreg+szétpotyog )mellesleg sokkal kezelhetöbb mint a 125....szvsz
Király...de 500ért már inkább egy korhadtabb FZR1000est veszek nem?
Nemtom már hol néztem, nem találom!
De itt van mégegy zsírkirály:250
holnap megy haza az itt vendégeskedö királykategoria,már csak a TZR m-töl kellene megszabadulnom ,aztán jön a játszo motorom(supermoto alap )