Ak-s jogsi lessz, ha marad rá
Tőlem ok, egy próbát megér, legalább kipróbálod, mert én nem tudnám mihez viszonyítani...
Csak akkor ez már 3 emberes összejövetel, meg kell beszélni, meg legalább 200kp.-vel oda kéne állítanom.
Én a hengerfejet hermetikel teszem viszsa. Már nem lehet kapni, még anno sehszlovákiában gyártották(15-20éve), de ha jól emléxem betiltották mert brutálisan mérgező.(ciántartalmú...az erős keserűmandulaszagán is érezni, nem jó beszívni...)
Pár oldallal ezelött volt téma, hogy hengerfejet mivel. Nekem még van bőven abban a rozsdás kis dobozkában, ha valakinek kell adok kölcsön.
ÁÁÁÁ, én nem akarok 250est! Biztos nagyon fasza, de 2henger/2ütem, Én meg tartok tőle! Meg ezek a motorok elég öregek már, kaptak hideget-meleget, alig találni olyat ami még nem sérült/csúszott! Maradok a 125ösömnél addig ameddig végzek a sulival (még majdnem 2 év ), és utánna benevezek az R6ra!
te ha odamész pénzel (megmondod a bevizsgállást te csinálod+most itt a lé amugy várjon hátha elviszik..ami nem biztos+öreg motort nehéz eladni-csak én +pár hülye szereti )szerintem oda adja max 200-ba...tudom nincs csak xxFt..
a netten kb 5db 250-500e ig kikoptak nagyon(ezért mondom a szayergnek hivja fel a kéket..azt irja nagyon sürgös szerintem 180körül ellehetne hozni)...te is miért nem váltasz 250(2T)re aztán majd veszel nagy 4T-t....más világ ám a 250(nem kellene ennyire tartani töle hogy öreg+szétpotyog )mellesleg sokkal kezelhetöbb mint a 125....szvsz
Tőlem ok, egy próbát megér, legalább kipróbálod, mert én nem tudnám mihez viszonyítani...
Csak akkor ez már 3 emberes összejövetel, meg kell beszélni, meg legalább 200kp.-vel oda kéne állítanom.
Én a hengerfejet hermetikel teszem viszsa. Már nem lehet kapni, még anno sehszlovákiában gyártották(15-20éve), de ha jól emléxem betiltották mert brutálisan mérgező.(ciántartalmú...az erős keserűmandulaszagán is érezni, nem jó beszívni...)
Pár oldallal ezelött volt téma, hogy hengerfejet mivel. Nekem még van bőven abban a rozsdás kis dobozkában, ha valakinek kell adok kölcsön.
Gazda erre van?
Ezt már nem 1szer próbáltam felhívni, és mindíg lenyomja...rájöttem mi lehet az oka: "Felszereltség:...hölgy tulajdonostól..."
Meg át kell iratni, és kéne tavaszra jogsi, mert nincs!
De itt van mégegy zsírkirály:250