srácok...tnap itt tőlem egy 800m-re meghalt egymotoros...van itt egy S kanyar, jött a srác krosszmotorral, szembe jött egy autó, így már nemtudta bevenni a knyart, megdobta a patka, és nekirepültegy betonkerítésnek. Bukó volt rajta de betört a feje, az egészben az a szép(ez elég hülyén hangzik...)hogy mögötte ült a barátnője és ő "csak" hála Istennek agyrázkódást szenvedett...nem láttam semmit cska mesélték nekem dde gondolom a srác nem gyök2vel ment......
"Tisztelt Vándor Róbert!
A regisztrációs adó eltörlése egy hosszabb folyamat eredménye lehet csak. Ehhez azonban a legfontosabb előfeltétel, hogy az EU Parlament ezzel - mármint az adó eltörlésével - kapcsolatban döntést hozzon. Úgy tudom, hogy ez még nem történt meg.
Az általam hallott információk alapján a regisztrációs adó eltörlése esetén az új adó a súlyadóba fog majd valamilyen módon beépülni. Az adó eltörlése és a súlyadóba történő beépülés mintegy 5-10 év alatt fog majd megtörténni. Erre vonatkozóan hozott döntést – javaslatot a Parlament felé – az EU Bizottság.
Tisztelettel,
Váradi Mihály
igazságügyi vámszakértő "
Egy csomót gondolkoztam azon, mi lenne, ha hirtelen megszűnne a regadó, meg a 10évnél öregebb verdák/vasak kizárása. Iagzából nincs neki értelme, mert be nem fizeti senki, inkább variál.
A jelenlegi rendszámos itthoni gépek ára lecsúszna, a kintipapírosoké meg talán kicsit feljebbmenne, de az 100, hogy egy éven belül kipusztulnának a 30éves trabantok, meg a korhadék wartburgok...
Legszívesebben használnám azt a 250est "50es"ként (csak valszeg nem sokáig...)
idomok nem gyári,müszerek,gykapcs hiány,hátso gumi kuka karbi állitgatás,elektromos/átnézés/szépitgetés.Elsöre vészes de 1misét megérne...müxik-kiprobálhato,van alkatrész is hozzá(blokkok,fötengelyek,membránok,váz,hengerek+fejek....)
ujabbat nem találsz jó árban(papirost bizti)...levettem mert állandóan cserélgetni akarták olasz tipusokra,én meg nem dijazom...kap gumit megy müszakira...persze drágább lesz..
jogos jogos mind a 2 nem nem arra gondolok pl: kormánysúlyok krómozása(filléres dolog(ismerős)), 1-2 új matrica(ez se egedtverő dolog) meg két apróság, szedem az idomokat letakarítom szép legyne kívül belül és tavassaz lfelülök ésmegyek
Sztem ne költs arra, hogy szép legyen, mert esetleg "lekarcolod", és annál nagyobb méreg lessz. Inkább tedd félre amit télen összekaparsz, és szezonban TANKOLD EL!
na jó én sem(+1000-1ember max) nem vágom szinte sehogy azt a tekercselés dolgot,én is megveném.Mindkét motoromhoz van pot alkatrész dögivel-ami nem kellet/kell eladtam,semmit nem vettem még hozzá /TDR/(csak olaj+fékbetét)kurva jó hogy van polcon itthon mindenem(lásd multkor trafo-ha vennem kellet volna 20-30xxxeFt)...ami elromolhat/kelhet csak számolj bontos áron: elektromos cuccok-féktárcsák-kerekek-idomok...sorolhatnám.....blokkot még nem is néztük...
totalcar.hu/tanacsok/totalvam/...
Úgy néz ki másnak is kattog azon az olcsó vámpapíros 250esen az agya.
De mit találtam:
totalcar.hu/tanacsok/totalvam/...
"Tisztelt Vándor Róbert!
A regisztrációs adó eltörlése egy hosszabb folyamat eredménye lehet csak. Ehhez azonban a legfontosabb előfeltétel, hogy az EU Parlament ezzel - mármint az adó eltörlésével - kapcsolatban döntést hozzon. Úgy tudom, hogy ez még nem történt meg.
Az általam hallott információk alapján a regisztrációs adó eltörlése esetén az új adó a súlyadóba fog majd valamilyen módon beépülni. Az adó eltörlése és a súlyadóba történő beépülés mintegy 5-10 év alatt fog majd megtörténni. Erre vonatkozóan hozott döntést – javaslatot a Parlament felé – az EU Bizottság.
Tisztelettel,
Váradi Mihály
igazságügyi vámszakértő "
Mik vannak
Költözzünk!
Egy csomót gondolkoztam azon, mi lenne, ha hirtelen megszűnne a regadó, meg a 10évnél öregebb verdák/vasak kizárása. Iagzából nincs neki értelme, mert be nem fizeti senki, inkább variál.
A jelenlegi rendszámos itthoni gépek ára lecsúszna, a kintipapírosoké meg talán kicsit feljebbmenne, de az 100, hogy egy éven belül kipusztulnának a 30éves trabantok, meg a korhadék wartburgok...
Legszívesebben használnám azt a 250est "50es"ként (csak valszeg nem sokáig...)
Én letekertem volna azt a szart, és megjavítom. Ha eredeti gyári lett volna újjonnan, és 100hogy jó bele, akkor sem adnék érte 15öt se.