te gondolkodj már nézd csak a devius szenvedését alkatrész miatt,1nap alatt összedobod van 1 rakat cuccod vagy árulhatod is az alkatrészeket.Nem rábeszélni akarlak hidd el..számolj megéri
ööö, ja az a két vas, az egyiknek rendszáma meg blokkja van, a másiknak doboza...
Valami kompakt gépet szeretnék, ahol egyben vannak ezek az extraigények
Ha megvan még az a vas(160e újdobozos), és dugóhibás+lejártműszakis, akkor gombokért lehet elvinni...
na mivan elökerültél...nembirtál elszabadulni a bicajok mellöl mi innen nézte valaki valami ár variállás volt vele aszthiszem ...vissza olvastál irtam neked(2-1 motor..)
miért mi baja a hüvelyezetnek böngézd végig a motorinfot(ujságot) sokan bontanak.. meg van dt bontos is valahol vidéken, totalcar-forumok között van dt-tzr topik ott szerintem tudnak a bontottat/bontot......(belinkelném de szaraxik a kölcsön gép )
hát igen az a 21.század! Legjobb lenne 1 krosszmoci(2T)! Mondjuk a KX! Semmi felesleges dolog, mechanikus power, csak az általános cuccok mehetnek szét rajta! Semmi fölösleges dolog! könnyű, és a teljesítmény az egekben.... 3-ban gázra 1kerék
én ezt értem csak sajna a modern teknika hátránya ha gond van márkaszerviz ami+rengeteg idö és lé....szerintem kezd hasonlitani a mai autókhoz(xx-km vagy év és hullik szét és persze mind kevés kilométer+sérülés mentes )egyre több a hiba+a márkaszervizekben dolgozo leszarom hozzánemértö "gyorstalpalot"végzett szerelök(tisztelet a kivételnek)szvsz..(.persze én is szeretnék fiatalt de kicsit drágálom+fázok töle)...de a fa...om se tudja mi a lenne jó.
Alkatrészeket én is be tudom szerezni, +van a családban +a társaságomban sok motorhoz értő ember! Meg azért énis vágom mostmár a dolgokat! Azért nem veszek többet régit, mert én motorozni akarok és nem szerelni......
nekem szerencsére jó barátaim +én is értek hozzá eddig nem volt komoly cumi motorvételnél+bármit megszereztünk ha alkatrész kellet.Nem volt még motor amibe ne leheltünk volna életet ... 2évesem soha nem lesz(max ha hibás és NAGYON jó az ár )...inkább öregebb/olcsobb majd szegelem
háát ja! beszopatósak ezek a bontott alkatrészek, meg a gagyi szerelők! Meg ezért undorítóak a használt motorok! Sok ember csak a kókányoláshoz ért! Én többet 2 évnél idősebb motort biztos nem veszek....
á a finnyásnak ugyse lenne jó ...mondaná ez 90évj vasvázasé nem kell ...kiváncs leszek mikor fog menni(+ meddig és mennyiért)....lehet hogy kicserélik a fél motort aztán csak a pánik kapcsolo a rossz ...szar lehet ha nem értesz valamihez ,ott huznak le/basznak át ahol tudnak...de nem baj én szurkolok
nálam pihen 1barátom motorja(125tdr)lemerült az akkuja,mondom megyek vele(nosztalgiázom 1et )hát elég gyalázatos a 250után...nem szidás biztos jó csak a jobbrol átülve .....nemhiába ha a jót megszokod.....
Valami kompakt gépet szeretnék, ahol egyben vannak ezek az extraigények
Ha megvan még az a vas(160e újdobozos), és dugóhibás+lejártműszakis, akkor gombokért lehet elvinni...
Ez már rég lett feladva, meg ha jól emléxem vki nézte és vmi baja volt.
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
Vajon megvan még?
chevy: szerinted mennyiért tudnék TZR-hez hengert venni (bontóban)???