Azért kérdeztem mert kellene a könyv! Régebben olvastam hogy mennyire jó, meg hogy sok mindent lehet belőle tanulni! Megnéztem a környék összes könyvesboltjában, hát basszus még nem is hallottak róla! Aztán emlékeztem hogy régebben a Superbike magazinban is hirdették, és a Motorshop1.hu oldalon meg lehetett rendelni! Na hát már nem lehet......
Valaki le tudná nekem fénymásokni v. bescannelni????
Amúgy én sem motoroznék ETZval csak azt mondom h még az is szebb mint az RD!!!
a Hayabusa ronda?? szerintem a világ legszebb mocija.. (az RSem után :) )
RD v. ETZ?? hát én meg ETZre nem ülnék fel, akkor már inkább ezzel a ronda RDvel mociznék!!
Kell rá idom, meg szerintem egy fél blokk 80-100ért sztem el lehet tolni.
Egyelőre megvárom míg a TZRre választ kapok, aztán felcsörömpölöm, ha az nem szimpi.
a kutyát nemfog érdekelni valos e a kw....(az apronetes rd350 20kw papiros-de van power nélküli is 20-30xx le)..van rd500 aminek nincs abszolut kw a forgalmiban...halogén nem a tzr-ben van(az ködlámpa...az is gyengusz)enduro fejidomom van,nem én csináltam...és mi van a 125-el hivtad ........és a KÉK 250
A halogén meg jól világít! Most voltam(más miatt) a baumaxban 12V/50W 1049HUF/pár, és 36 fokos szögben sugároz.(egyedüli gondom, hogy kcsit kicsi, de az idomban egy tölcsérszerűen kialakított mélyedéssel kompenzálni lehet, hogy jól nézzen ki.) A tiéd valószínűleg azért szar, mert 60fokos a szöge, és a cső leveszi a kisugárzott fény felét. Jól kell méretezni, és világít. Az 50Watt az 50Watt...ha 60 fokos és, leárnyékolod az idommal, akkor az 50wattból 30 hővé alakul az idom felületén.
További 5letem, hogyha már feidomot csinálok, akkor rádobni egy légbeömlőt előre, ami elviszi egy áramlástanilag jól kialakított járaton a rezoház beömlőjéhez a levegőt, és a cső végét még meg lehet fejelni egy repülőmodellezésben használt impeller hajtóművel.(6cm átmérőjű, diónyi motor hajtja, 540watt a max teljesítménye, és több mint 1kg húzóereje van)
Az egyetemen meg lehet érni a légerőáramát a hajtóműnek, le lehet mérni a rezózáz(benne a légszűrővel) ellenállását...
Egy mikrokontroller a fordszám függvényében szabályozza a hajtóművet(kis fordulaton nem kell pörögjön, és el se bírná a generátor)
Szerintem nagyon elbaszni a motort ezzel nem lehet, legalábbis kevésbé mint ha a rezóház helyére a divatos "univerzális sportlégszűrőt" teszem.
lehetne már alattam 1 olyan csúnya motor mint a hayabusa! Nem vagyok divat-motoros, vannak régi mocik amik bejönnek, de ez már túl megy minden határon......
arra gondol h mennyire ronda! én szívesebben motoroznék már akkor 1 ezt-vel mint azzal a szörnnyel! lehet hogy erős meg jól megy, de kibaszott ocsmány egy teremtés! 70es évek design!
Nincs meg valakinek a Motorozás felsőfokon című könyv???
Nekem inkább a kereklampion jön be,kicsit modrenebbnek néz ki.Hát ez az RD azé má dúrva,ez má nagyon nem megy el a forgalomba,lehet jól megy de......Halogén égő van nekem is és tökéletes 35w
miért a rd350 az mi ha nem speed(mint a tzr125ami neked volt,csak nagyobb..)....halogénes-spot megoldás-nekem is van fejidomom semmit nem villágit csak vakit....
Csak speed
Nekem is tetszik a duplakerek, de inkább kisebbe. Amúgy ha baromi olcsón akarok rá valami esztétikusabbat, akkor veszek két 12Vos halogénizzót(50watt körüli, és sztem 2rongy körül a baumaxban), és egymás fölé elhelyezem őket két besülyesztett kerek lyukba. Jól néz ki!
Tehát venni két halogént, faragni habanyagból egy fejidomot, legyártani üvegszövetből, elvinni egy fényezőhöz, és késsz az eleje.
Na sikerültek a ZH-im! Először pénzügy volt, ott elég nehezen tudtam puskázni, de megoldottam (kiraktam az asztalra a puskát) ! Üzleti kommunikáción meg egyszerűen kiírtam a füzetből!
szayerg: amit néztél tzr-t az elég fasza! nekem bejön a 2 kerek lámpa......
Szép gyári fényezés, friss műszaki.(látszólag költségmentes állapot, de ki kell próbálni) A fejidomot el lehet intézni, egy másik lámpával, és hozzá utángyártani+fényeztetni egyet.(kb. 30pénz) De nekem nincs vele nagy bajom, az előző se volt egy R6-os
És ki is tom fizetni átírással együtt, úgy, hogy a jogsi után még valszeg egy ruhára is telik majd.
A másik álmom a felülcsöves, amire volna most max 200am, de akkor az átírással várni kell, és mire abból motor lessz...
És utána kell még jogsi, a ruháról meg már le is mondhatok...
Ha arra rá tudsz beszélni...
Valaki le tudná nekem fénymásokni v. bescannelni????
Amúgy én sem motoroznék ETZval csak azt mondom h még az is szebb mint az RD!!!