Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Hello!
Nem tudtok eladó ilyen tzr-t?
A neten nincs nagyon.(rendszámos kéne)
én is 330ba vettem a motort!Lehet ismerjük egymást?
AztaQrva, mit indítottam el
Nyugivan, valaki 5000-et biciklizik egy évben, valaki annyit se megy egész életében, valaki versenyzik, valaki 15-tel elmegy a közértbe.
Én szezononként megyek 6-8ezret, és versenyen is forgolódok...indokolt a drága gép(én is kihasználom), főleg ha ingyen van.

ON

Veszek még motort is nyugi
tudod mit?! hadjuk a faszba a kurva bicikliket! Ez 1 MOTOROS FÓRUM!!!!
Nem erről beszélek hanem ha lezúzok 50nel egy kövekkel teli úton akkor nem esik darabokra és nem kell hazatolni.
ja, vágom! Láttam már 1millás bringát is a hungexpo-n!
Haver bicajában pl legalább 300van és még az sem számít drágának, de ebben azért rendes alkatrészek vannak amik bírják a zúzást.
Campinget nem kell tolni mindenhol elmegy csak a sárvédőt kell lekönyíteni
Ez a gagyi kategória
Csak nekem nem a stopi a lényeg, hanem ha elmegyek a hegyekbe egy 100km-es körre akkor ne keljen a vissza 50et tolnom.
Én nem igazán látom értelmét annak hogy 120ezret kidobjak 1 bicajért! Az én binyiglim 35volt még 5v 6 évvel ezelőtt, ja és szaküzletben vettem(biztos akkor még nem volt tesco )! De hát ha ennyi lóvétok van.... +mindenki arra költi a pénzét amire akarja!
Campingre előre v fék lehet olyan stopiet nyomni vele
Csak egy 30assal nem tudnék gyorsan menni, ami nekem alapfeltétel.
Ez kérlek többet van 1 keréken mint 2őn mindenhol használom nem mondom h nem jobb a 120ezres de nekem elég ez is megteszi.
De nem mindegy hogy hol használod a bringát, énis 3 éve használom a 120as és kapásból tudnák rá még egy 100at költeni, van már benne vagy 5ezer km.
Nekem a 30ezres bikom is megteszi már megvan 3éve nemvolt baja még ja és hát a jó öreg camping velem egy idős de bírja
tudod áruházba nem árulnak biciklit, az csak egy kupac vas, én betiltanám őket, életveszélyes szarok.
Bicikli 100 fölött kezdődik.
Aki nem ült még biciklin, az nem tudhatja, hogy milyne érzés. (Amit a tecsóban veszel 10ért az nem az...)
Menyiért vetted a tzr-t csak azért kérdem mert haver vett ugyanilyet 330ért.
hallod 5 kilóba megkapod arégi bicómat, hegesztett váz, első "teló" hátul simano duplacuccos felni és 2 peg hátul
biciklit????? ne viccelj! vegyél egyet 10ért a tescoban oszt szeva....
Én meg úgy néz ki bicklit veszek
De nyugi, marad motorra is.
150 a keró, eladom a régi cangám 60ért, meg az új cangán 1-2 alkatrészt olcsóbbra cserélve kijön a 450 rongyos gép 30-50ből
Casper akkkor süti maffiás letttél?!:D:Daz a 600kilcsi baráti:s
Végre jó, a netem! Azt hittem hogy csak a motorozástól szokott elvonási tünetem lenni.....
Baszakodnak még de nincs időm ezen is idegeskedni, minden éjjel 600kmet megyek az új workomban.
Rétest szállítók. Keményen bekerültem a "süti maffiába"