Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a lábszáramra van írva minden vagy a Zoknimban vannak a cetlik mondjuk én még csak közép suliba járok nem vizsgázok még.
Én nem nagyon puskázok már.
Egész életemben kipuskáztam mindent amihez nem volt kedvem, míg tavaly VIZSGÁN(!!!), tök lehetetlenül lebuktam. Te viszel a vizsgára lapot, x lap alá beteszel egy képletgyülyteményt, és mikor már teleírtál x-n lapot, akkor elkeverve köztük használod...
A legtöbbször a tanár aláírja az új megkezdett lapokat, de ez nem gond, mert az üresek vannak az elején, csakhogy a k. életbe valami elkeveredett. Én a lábamat lefosva magyarázkodni keztem a tanársegédnek, aki halkan szól: "Ha már puskázik, leglább ne hazudjon a pofámba" (Na mondom nekem annyi) Majd ezután a tanársegéd aláírta a puskalapot, és visszadta, ohgy irjam tovább nyugodtan.
Hát ekkorát ritkán ég az ember

Amúgy volt olyan, is hogy ugyanezzel a módszerrel vki úgy bukott le, hogy a barom, ráírta véletlen a puskalap hátuljára a ZH megoldást, és beadta

Ezt viszont holnap én felhívom:
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
Én írtam 1 zsák "puskát"! Csak nem bukok le....
ZH-t?
Én holnap írok dinamikából, és van egy 20 oldalas fénymásolat füzetem, mert órán se sűrűn voltam.
Én péntek este jöttem haza, másnap 10kor indultunk "szüreti mulatságra", este 8-tól hajnali 3ig szüretibál, ma 9re mentem összefutni a bringás népekkel, és feltekertünk dobogókőre terepen, aztán aszfalton le 60al. És most értem haza. És mit csinálok tanulás helyett? Reggelig csak összejön a 2esrevaló
Basszus holnap Pénzügy ZH-t írok! Tanulás helyett meg itt netezek meg GP-t nézek!
butaság lenne erről vitázni, de akkor legyen tiszta a lap :
igen, 100 alatt 4,5 lityit eszik, felette kb 6,1 litert. Nekem eszik 4,5 l-t is, mert én csak túrázásra használtam, és sokszor mentünk csak 80- 90 -es tempóval.

És hogy megválaszoljam az uj tipust is : még nem tudom pontosan, de 4 vagy 600-as sport-túra lesz a következő, amire cserélem, mert nekem nem gyorsulgatásokra kell. Nézegettem már Yamahát és Hondát is.
Talán mond valamit a Magda Attila neve, Ő tudna mesélni a mociról, mert Ő szokta állitgatni néhanapján.
nézd én sem fogyasztás alapján veszek motort,a 125tdr (2volt..+1 tzr)3.5-6között kajált(a 6 már sok a 250hez képest 6-7l---ha gyorsulgatás megmutatom hogy megy stilus van 5-10l)CBR....na jó hagyuk már az 1 sportos kinézetü postás motor .....nagyobbat akar... biztos 250-4t t akar........azt én soha nem vennék
szerinted 1 poweros motort hogyan hasznának/mennyit eszik? Ha meg csak tötyörögni akart akkor miért nem vett CBR-t? Meg ha jól emlékszem akkor nagyobb mocit akar......
nem tom miért akadtok ki...normál használatban (nem mindig nyélen ) annyi a fogyi....
4,5 liter?na most kolyan annyival az 50esem se éri be
4,5öt eszik a géped??? - Na ne hülyéskedj már! 4ezres fordulaton lehet, de a normálisan motorozol akkor ki van csukva!
nem vagyok babonás de ja rohadjon meg....a computer 12-én...a szivatokar ma volt(de ezt olcsobb/könyebb lesz orvosolni)..
Köszi a linkeket a lila-fekete nagyon bejön de egy hete hívom és nemveszi fel.
Majd még próbálom
beütött nálad a péntek 13! -Computer, -szívatókar
mennék motorozni nyulok le hogy kihuzzam a szivatot,nyulkálok/keresem nem találom...lenézek hát nincs meg ...vazze elveszet a müanyag kis kar
na üdv,behalt a szgépem(és halál hülye vagyok hozzá..)most kölcsöngépem van...a tzr-t levettem mert állandoan cserélni akarták olasz "okosságokra"...qurva érthetetlen emberek nem fogják fel nem kell...valszeg felgumizom megy vizsgára(csak most nincs kedvem szerelgetni+lovém se nagyon...)
a +még 1 TZR már nicns meg ha jóltudom, azt hiszem annak idején hívtam...
Melyik a tiéd?
Van pár TZR az oldalon

Chevy, a te gépeddel mi a heylzet? Nem látom a motor.hu-n az első sorban
enyém moci is eladó még

www.hasznaltauto.hu
+ még 1 tzr
itt van még 1 tzr
itt van 1tzr
Á ne idegelj pls.
Alig van tzr a neten
........az enyém olyan! De NEM eladó!