Tehát akkor jó a gyanu.
ŐŐ nincs valakinek valami elektromos rajza,gyujtás körül?Fontos lenne.
Most szenvedek mert keresem a gyujtótrafót,meg nem akarr lejönni a gyujtótekercs az alaplapról.Rávan ponhegesztővel csűrve és az istenér se akart lejönni anélkül meg nemtudják megtekerni
Ugyéreztem mintha kiahygot volna csomó üteme.7500-nál ugy lehörgött mint amikor direktszűrő volt rajta,vagy inkább olyan volt mintha elvette volna a gyujtást mintha tiltott volna.Aztán leálitottam megmozgattam a gyujtókábelt utánna ment egy ideig ki is pörgött azt megin beszart.
Gondolom ez is azmmiatt lehet hogy valami nem stimmel a kábelek között
Nah egy ábrával dobjatok meg plizzz
kösszi
Télleg
ez még eszembe jutott
A gyujtótekercsnél hogylehet az hogy ugye van a tekercse meg benne mégegy.
Ez 2+2 be és kimenet
De én tudom mérni a nem párokat is.
Tehát rárakom pl az A tekercs kimenetelére meg a B tekercsre.és van ellenállás.Elvileg a nem PÁROKNAK nemszabadna lenni ,ha csak nem érnek össze valahol
Tehát szana széjje van égve belül,mert a műanyag megolvatt rendesen és az nemvolt olyan amikor én odavittem szerelőhöz
De ugye?Jó azélrt nem hibáztatom ha szar a bontott cucc,de azért igen ha nemvette észre mni cseszi szét a bontott cuccot.Tekerés után nmlesz jó akkor szépen ő lejön és elviszi majd visszahozza.Nehogymá én szaladgájjak azért amit kifizettem és nem kaptam cserébe semmit
röhej ez
te hova hordod valami kombány szerelöhöz(A S szabvánnyal dolgozik-ahogy sikerü)lhát ott valami nagy b...meg lesz vidd vissza csinálja meg gariba...(ne keseredj el megveszem igy is-50e látatlanba )nemtudom mennyire meleg nem fogdosom...
3 kilós búvárszivattyút a szerelők seggébe!
Odavitted javításra, kicserélt egy alkatrészt, és azt mondta jó, és elkérte érte a pénzt. Hazafelé tönkrement az egész, és kiment a cserealkatrész is...hát bassza meg a szerelő. Én úgy vinném vissza, hogy akkor ezt most nézd át még1szer, és akkor szóljon, hogy megcsinálta, ha tényleg működik.
Bár én letekertem volna még az elsőt, és eszembe nem jut szerelőhöz vinni.
Tekerd már le.
Nah nagyon csecse.
Elcsesződött a második gyujtótekercs is.nagyon örülök.
De érdekes módon meglehet teklertetni szerelő meg ilyet szól lenne vagy 15 ezer,azt a nagy 3 kilós buvárszivattyú tekerése kerül 3 rongyba.
Hát nem tom ,hétfőn kiderül az e a hiba.Az lehet mert elolvadta műanyag.Csak azt nem édrtem a dekli mitől melegszik?
Ugyláccik nembírja ezt a hőt,nemértem mi a gond.
Nektek is meleg?Sőt forró?
nekem caprine highlander van,rst telóval...nem 1 nagy szám de 3 éve 120 volt ma érhet kb 30at...aluváz meg ilyen apróságok,jó kis bringa,már van benne 4ezer kilcsi
ha nagyon kellene vennem inkább áruházi,ha valami baja van veszek másikat(20eFt--150eFt)fél évente veszek már jobban jártam ...mikor sarki bolt 50méterre volt autóval áttolattam a boltig--600m az már vidék-megfordulok az autóval menetirányba ....ááá sportolok nem veszek öninditos motort
Nem ki ad 150et cangáért, hanem annyiba kerül egy valamire való bicikli.
60 ropi alatt nem is lehet biciklit kapni, ami 20ért van a tecsóban, azt mi csak úgy hívjuk, hogy makett. Kiteheted a vitrinbe, de biciklizni ne akarj vele.
Amúgy az veszi meg, akinek kifizeti a szponzora mert versenyzik, és eredményes. Vagy kúrvasok pénze van, és nem tudja mire elcseszni.
Ég és föld a különbség bicikli, és az áruházakban árult, "MTB muntain bike action" és társai csodagépek között. (kb. mint Riga és Yamaha közt )
A biciklit meg szerintem hülyeség porosodni hagyni. 600méterre van tőlünk a SPAR. He el kell húzni egy kiló kenyérért, akkor kitolom a motort, bukó fel, elfüstölök(hideg blokk miatt) a boltig, ahol bukó le, és azt még hurcolászom magammal a kosárral...ááá Felpattansz a biciklire, és ott vagy.
5km nél közelebbre SOHA nem megyek motorral, mert nem éri meg időben, és benyában se, és egyel többször kell hidegen járatni. Nameg 30éves korodra egy elkényelmesedett 120kilós kövér disznó leszel.
bazzeg...ki az a marha aki ennyi lóvét ad 1 bicajért!? Mióta megvan a jogsim azóta ott porosodik a garázsban a bringám! ha kell vkinek 150ért viheti....
qurva drágák ezek a drotszamarak(mondjuk az is nagyon bevágta a fejét aki megveszi )annyiért motort/quadot/autót veszek-igaz használtat)...nem... holnap hivd
Nem telel...vasárnap csoportos cangázás. Semmi üzlet nem lett volna neki abban, ha 300al a listaár alatt hozzámvágja azt a cangát. Volt, hogy univegát sikerült a nagykerár feléért megszerezni, mert kiállítási darab volt, az elsők amikor bejött a cég magyarországra. Kizárt, hogy ő azt 150 alatt szerezte volna, az viszont tény, hogy legalább anniyra drótszamárőrült vagyok mint motorőrült. De egyiket sem adnám fel soha csak a másikért.
persze biztoos....megy telelni bora borára....kell a lé ....hivd fel holnap(érzem jó vétel )!!!!csak hogy megnyugodj/kisördög teljesen beléd bujjon ....
Ne csesztesd, sztem csak azt akarta, hogy életben maradjak
Türelem azzal a 250essel, hétvégén meló van, meglátjuk mennyi jön, össze, meg megtudom az ösztöndíjjamat is, hogy mennyi lessz. Aztán számolunk
huzza a f...ra a drotszamarát mivan nem megy a bolt neki aztán a melosokra sozza a bicajokat...miért nem adja ingyen szolgálati/teszt gépnek +napi 2 zsirosdeszka+kulacs viz persze céges kártyával fizetve ........hivd már fel a kék 250est kiváncsi vagyok mennyit birsz alkudni telefonon
Bementem a bicikliboltba ahol dolgozgatom. A főnök megkérdezi tőlem, hogy eladtam-e már a motort. Mondom, hogy igen, 150ért elvitték. Majd mutat egy biciklit a boltban(konkrétan ezt:http://www.kellys-bicycles.com/index.php?module=catalog&c Path=1_189_190&pID=11669 ), hogy ezt oda is adja nekem a motort áráért, feltéve, hogy nem adom el, és veszek belőle motort.
Motor mellett döntöttem.
Sztetek hülye vagyok, vagy csak motoros?
HÁT SRÁCOK ROHATT IDEGES ÉS CSALODOTT VAGYOK
Ma hazahoztam motort,szerőlénl 40 et hagytam.Azzal keződik hazaérek hopp leáll magűtól.Már hoztam a fejszét aprítani meg mondom má ketté rugom a gépet .Aszittem megin gyujtótekercs mondom szép eszi a gyujtótekercseket.
Nem az volt
Kiderült 1 óra idegeskedés és csapkolozás után hogy a gyujtótrafónak a toldása lett faszán megcsinálva
Szerelő bácsi egyszerűen összecsavarta a két drotot rá a szigszalag.GRATULA
Leszettem a picsába zyugorcsővel kicsit igényesebben megtoldottam de ne,m birta sokáig.
Töbször is eljűáccota kb 1 órán belül 5 ször ezt
Megyelk hopp leál egyszer csak ugy gondol egyet nincs szikra.
De a legutolsóra nemsikerült megcsinálni ott ültem út szélén vagy 1 órát má majnem a duna felé vettem az irányt.Ismét toltam hazafelé ami vagy 3-4 km de rendes emelkedő.Pff vizes fű sötét ,rohatt jó volt.
nemkivánnom senkinek.Csak azt nem tom milesz vele már alig van türelmem .Ha holnap a toldás után se lesz szikra akkor egyszerűáen elásom ezt a motort
ŐŐ nincs valakinek valami elektromos rajza,gyujtás körül?Fontos lenne.
Most szenvedek mert keresem a gyujtótrafót,meg nem akarr lejönni a gyujtótekercs az alaplapról.Rávan ponhegesztővel csűrve és az istenér se akart lejönni anélkül meg nemtudják megtekerni
Ugyéreztem mintha kiahygot volna csomó üteme.7500-nál ugy lehörgött mint amikor direktszűrő volt rajta,vagy inkább olyan volt mintha elvette volna a gyujtást mintha tiltott volna.Aztán leálitottam megmozgattam a gyujtókábelt utánna ment egy ideig ki is pörgött azt megin beszart.
Gondolom ez is azmmiatt lehet hogy valami nem stimmel a kábelek között
Nah egy ábrával dobjatok meg plizzz
kösszi