JEEEEEEEEEEEEE
AZTARPOHATT MOST TÖK BOLDOG VAGYOK
KÉSZ A MOTOR MINDEN GOND OKÉS
JULIUS ÓTA CSAK KÉSZ LETTTTT
Már csak gomba kell,huu mien mocizás lesz este,csak jardok el ne kapjanak
Xevasztok
Most az a helyzet,egy hűtőgombát kéne találnom,Ezt is bontóba vagy lehet újonan is?
Mennyi lehet az?
2 körül?Csak azért mert kocsiba volt 4 ezer.
Vagy valakinek nincs egy feles dalab?felvásárolnám
...nem bántásbol mondtam...jut eszembe ezt a tipust ismered....Yamaha szr660 elég ritka állat hangja van(már csak a trx tetszik jobban nekem)és nem is vészes árban vannak
Most mentem negyed órája egy macskalámpás NSR-el. Kívülröl szarabb hangja van mint a TZRnek volt, de rajta ülve meg sokkal mélyebb. érdekes...
A többi...hát többet vártam tőle.
Csak 1-2esben húztam meg neki, nem tapasztaltam nagyobb csodát. A kuplungja vaj puha, és belül fog, ami végülis nem baj, csak nekem szokatlan volt. Az első fék az nagyon jól harap. A váltóval kicsit összevesztem mert nem akart az istennek se 2esből lejjebb menni. aztán nagynehezen lekattant(1esbe), és az ürest megtalálni...látva szerencsétlenkedésem, odajött a haverom, és ő se nagyon boldogult vele, de azért megoldotta.
De sztem tavaszig össze fog jönni.
Ha ez mégjobban boldogít: ha lenne 230am(+átírás), már a garázsomban javítódna a TZR-ed
AZTARPOHATT MOST TÖK BOLDOG VAGYOK
KÉSZ A MOTOR MINDEN GOND OKÉS
JULIUS ÓTA CSAK KÉSZ LETTTTT
Már csak gomba kell,huu mien mocizás lesz este,csak jardok el ne kapjanak
Remélem az is még lehuz pénzel
Most az a helyzet,egy hűtőgombát kéne találnom,Ezt is bontóba vagy lehet újonan is?
Mennyi lehet az?
2 körül?Csak azért mert kocsiba volt 4 ezer.
Vagy valakinek nincs egy feles dalab?felvásárolnám
A többi...hát többet vártam tőle.
Csak 1-2esben húztam meg neki, nem tapasztaltam nagyobb csodát. A kuplungja vaj puha, és belül fog, ami végülis nem baj, csak nekem szokatlan volt. Az első fék az nagyon jól harap. A váltóval kicsit összevesztem mert nem akart az istennek se 2esből lejjebb menni. aztán nagynehezen lekattant(1esbe), és az ürest megtalálni...látva szerencsétlenkedésem, odajött a haverom, és ő se nagyon boldogult vele, de azért megoldotta.
Nem rossz, de többet vátram.