Hát ilyen nincs
Megjött alkatrész,ugy áll hogy nemsokára készlesz a motor 1-2 nap
+ hónapja nincs kész eddig tökéletes motoros idő volt
Kész lenne erre eső minusz 70 ezer fok,valki nagyon nem akarja mocizzak
hát igen régi kasztnis motorok,ezeket a motorokat csak kompromisszumot kötni tudo emberek veszik meg.Nem desingos viszont 50le---++teljesitmény.Pl:TZR250(1986-)RD250/350/500,de más gyártoknál 80 közepétöl.....sok jó motor/vétel(számomra)olcson van ám ..
de ez sztem oltári nagy baromság....most persze én be tudom rakniaz ülés alá...de egy olyan motoros akinek nincs ilyenje az mit csinál?!felgumipókozzza? meg ahhoz h ki tudjam cserélni kéne 1-2 szerszám...eü csominak meg bent van 2 géztekercs
Milyen hangja lehet?
Eddig nemvoltam oda a 250 es TDR ért mert mind régi kasznis volt de ez belopta magát a szívembe
Az az igazság egy ilyen is kéne meg valami 1 hengeres
Csak zsé kérdése:D:D
Huu holnap/után megjön cucc és egy utolsó bucsumotorozásra elviszem megköszönöm a munkáját:)
Remélem pont akkor kapnak el mert ugye itt a városba nyár óta sasolják a 125/50
igen iegn köszi... a rendszámot eszem ágában sincs levennni, legyenek idén(vagyis ugye 2 héten belül) a motor papírjai rendben és csak ne mfognak nagyon szólni...jövőre meg ugye már bekaphatják jah és még 1 kérdés így hirtelenjében. hallottam valami olyan hogy kell bent lenni égőkészletnek meg ilyeneknek?4ez igaz?ha ige nszte mfasság mert akkor egyszerszámosládát is vihetnék magammmal...
a rendszámot tényleg ne vedd le! Lásd Tyt-et, neki sincs jogsija mégsem basztatják! Átírás kb.30ezer, azt 2 héten belül meg kell oldani, mert utána ha az eladó leadja az adásvételit akkor büntetést is kell fizetni!
így van vigyázok még óvatosan megyek...
jogsi...:idén még csak 50-es van, szóval egy héten amíg jó idő van max 1* kitolom a vasat majd...aztán télen KRESZ azután mega többi és ha minden jól megy szezon elejére meglesz a jogsi.
lehet... meg még azért óvatosan motorozok...okzos sookszor meglepetéseket...pl ma is jövök ki kanyarból húztam egy nyélgázt pont fordulaton is volt hátulja már ment is kifele...szóval még odakell nagyon figyelnem
papiron még ennyi sincs(6.2)ha nem csörög/zörög jó .Ha nem nyelezed állandoan 30eKm körül elég dugot cserélni...TDR125be 40eKm nél cseréltem(bontatlan blokk volt )
az a baj ne mtudom milyen a henger, az mind1 milyen dugót teszek bele?(mármint márkák közül) 20 környékén mozognak a jobb dugók? köszi szépen mégegyszer
na srácok lenne egy kérdés...most jöttem a szomszédom műhelyéből és a kompresszióm 7 kereken, én úgy tudom hogy eza határon van. sztem ebből télen dugócsere lesz. mit mondtok rá?
Rossz úton nagy sebességgel nem szoktam motorozni! De ki az a marha aki gyorsan megy? Jól dönthető, balra már le tudtam rakni a térdem, jobbra még csiszolni kell! Kapcsolókkal nincs semmi baj, szélvédelem rendben! Asszem ennyi...........
Megjött alkatrész,ugy áll hogy nemsokára készlesz a motor 1-2 nap
+ hónapja nincs kész eddig tökéletes motoros idő volt
Kész lenne erre eső minusz 70 ezer fok,valki nagyon nem akarja mocizzak