Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajna ez lutri..ez van bontos se vesz vissza elektromos cuccot
Szevasztok

Nah az a helyzet van alkatrész 30 ropi postán kell megrendelnem.Nincs választás(azért nincs mert elkúrtam)
Nah de viccet férretéve,mi a garanica hogy műxik?gondolom vissza nem veszik ,aztán ha potyára 30 at kiadok és nemjó akko nem lesz higgadság az biztos
nem szeretnék hitelt felvenni(két autó hitel elég...:( )de 1x beütöm a fejemet veszek valami drágát
Hogyan viselkdik rossz úton + rossz úton nagyobb sebességnél, a légterelése mien, könyen dönthető, jól kezelhetőek az indexek lámpa meg az ilyesmi(kézreisik) nagy sebességnél a fékezés mien, el lehet férni rajta rendesen vagy éppen hogy nincs diótörő?
Te már melózol nem? Miért nem veszed meg hitelre?
á drága ez nekem...csak álom (hülye haverom állandoan füz vegyek már 1 -4t-t..)
Na mivel is kezdjem..... Futómű:Elég stabil, nem jár a segge az eleje viszont nagysebességnél beremeg, ezért raktunk rá 1 kormánygátlót! Üléspoziciója sportos, főként a kezeidre támaszkodsz, ez elég fárasztó de hát ez nem 1 csopper! Az idény elején még előfordul az izomláz de utána már fasza! A hátsó ülés rendkívül kényelmetlen, az utas nagyon magasan ül, kapaszkodó nincs! Ha van még kérdésed kérdezz!

A jobboldali majrém is kezd elfogyni max 1 cm a 150es gumin!
mostani állapotába 230e az alja(te vizsgáltatod be )....
Sziasztok!
Az lenne a kérésem hogy írjátok le a tzr 125 tulajdonságait!A műszaki adatok nem kellenek csak az olyanok hogy hogyan viselkedik a kanyarban kényelmes e az első vagy hátsó ülés, futómű légterelés, minden ami eszetekbe jut akár + akár - mindegy!
Előre is köszönöm!
én is így vagyok vele...ez legyen a legkevesebb baja.
Ja múgy megnéztem a kilókat, ott az eltérés, hogy a 128kg az száraztömeg, a 150, meg feltöltve olajjal, hűtővízzel, benyával stb.
gyönyör...
És a te felülcsövesednek mennyi lenne az alkuképes vége?
(Ha esetleg rámaszakadna az ösztöndíjjam )
most
itt van tessék
jo az a 150 -128kg-nak (volt nekem...és nagyon megy )a felülcsövesröl nem tudom hány kg..(forgalmit nem érdemes nézni ott 110kg)
Utánanéztem a TZR250esnek,(az a kék-sárga a hasznaltauto.hu-n)
Az a motor nem 110kiló...Egészen pontosan 50Le, és 150kg.
A 3ma felülcsöves hány kiló? Arról semmilyen adatot nem találtam...
Faszán néz ki,csak az ára a repülő alját karcolja! Addig nem tudok mocit venni ameddig nem dolgozom, de utána........ Részletben nem gondolkodtál???
nekem ez kellene......csak kicsi/szük a pénztárcám www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
R6
Ez pont megfelelne!
Nem akarom addig eladni ameddig nem tudom megvenni az R6 ot! A netről nem tudom leszedni mert elfelejtettem a jelszómat! De már minimum 20an hívtak! Mondtam nekik hogy mi az ábra és elnézést kértem! Most meg hogy minden új benne, nagyon faszásan megy!!
Basszus! jöttem ma haza a suliból, már nagyban a körforgalom kijáratánál vagyok amikor meglátom hogy 1 fehér Niva jön velem szembe a sávomban! Már majdnem a füvön voltam, nem sokon múlt hogy belémszáljon a barom! Valószínű túl gyorsan jött az előző kanyarban és átsodródott a sávomba! Reflexből beintettem neki, csak utána figyeltem h rendőrök voltak! Basszák meg az ilyen barmok az anyukályukat....
majd akkor lesz ha vesz valami olcsó/jot magának TZRrr te már eladtad?
Nagyobb gondod se legyen!
Türelem
Hol van még a tavasz...
na megvolt az 1. hiba amotoron... gyertya kuka...bettettem az újat gurultunk este egyet 4en erre hazafele utolsó 4 kanyar előtt leesik a váltókar vége...a "hegesztés"nem bírta még jó hogy tudta mvhogy váltani...