Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na néztél már motort ..te csak speedet akarsz venni.
Miért nem tekerted le, forrasztás-szigetelés, és vissza...
Ezeken már tul vok ,rámért szerelő a hiba a tekercsben van egyik megszakadt
Nah de KÖSZ NSRR valószínű az a cucc jó bele ugyhogy most megyek neked eggyel:D
Mindjá hív vissza a szerelő valóban jó e bele,az ára viszont 30 ropi nem olcsó de nicns választás kell mert jönnek megvenni
trafot cseréltél már
Kösssz
megnézem remélem sikerrel járok
Ez már 10000 százalék sajnos
jobban örülnék egy pipa cserének ami 38 forint de nem
nem 3éve csak 2és fél...jó majd visszatérünk rá...(bár már inkább zárt pálya/parkolozást nyomom...hoby szinten supermotot probálgatom....)
jövőre majd beiktathatunk 1-2 lájtos gurulást ha lesz kedved
3éve 220e vettem,már 17"elöl-hátul(3külös TZR-é) a kép csak illusztrácio az enyém szebb
mennyibe van a gép,ha nem vagyok indiszkrét? 17es v 18as kerekekkel van?
nemvagyok nagy 1kerék bajnok de emelgeti az elejét csak nem szeretném eldobni..(+mert 1ben van nagyon )
az disznó kerék?
igen 250es...0-100km/h 5mp körül-180 as órát akasztja... ,7 liter -ha cibálom 9-----
ez most a 250es tdr? mit tud a gép,mit megy,mennyit iszik?
1988 az évjárat a gyárit vettem le rola..... most megint hibátlan 18évig
mégis cagiva legyen belőle?
tessék elkiabáltam ...trafom megadta magát 6000 ford felett elkezdett kihagyni...de hazahozott igaz max 130 birtam menni....már kicseréltem
gyere fel msn-re.. Ok?
haha

végre valaki! jaja, ott tanulok! MSN???? üdv
Hy sveNSR125! Orosházi vagy? A "burkolt NSR-t szoktam látni a Táncsics előtt!
Devius!

Ajánlom subimotort ilyen ügyben! Telefonon érdeklődj! Nekem mindent szerzett az NSR-be elég korrekt áron! Sok sikert!

www.subimotor.try.hu
0630 4881918
én is így vagyok vele...télen lehúzom ahengert megnézem és ha van baj cserélem a dugút, még mindig jobb mint ha mind2őtkénecserélni mega többi cuccot...de ha a kopresszió jó leszakkor lehet nem nyúlok hozzá...majdeldől, mert faterom is szétborítja egy motorgenerálra az FZR-t szóval lehet együttt a kettőt szétkapjuk
végül is tökmind1 de a kis tdr-ben is van olasz összerakásu---volt sok japánom soha nem szált el semmi elektronyos cuccom ...(már kiváncsi lennék a tiednek biztos az e a baja )
Hehe
Érdekes,beszélek itt olasz nem olasz inkább japán.
Nekem pont az a tapasztalat hogy volt 2 olasz moccom,és most 1 japán.
És pont a japánba szállt el a gyujtótekercs(ami a mai napig nincs LOL)

SENKI NEM LÁTOTT GYUJTÓTEKERCSET?
megfizetném ha találna