Azt nemtudom hogy a kockalámpásnál gyengébb-e de az újabbnál mindenféleképpen! Én 2 szemállyel mentem, ő meg csak 1edül nyomta és így is lemaradt mint a szar! Minden város előtt be kellett várnunk
Az annya felfogadott valami igasságügyi szakértőt hogy nézze meg a motort kedden, szerdán meg állítólag megy a KPMhez bemérésre hogy mekkora is valójában... (csak nemtudom mitállapít meg a kettészakadt vázból, meg kinek fog ártani) Pedig nemhiszem hogy folyik valami eljárás ellenem mert azt tudnom kéne. Nemtom mitakarnak.... Idegeskedek napok óta telvan a tököm az ilyen csírákkal. Aztis megtiltanám nekik hogy valaha ránézhessenek egy babettánál nagyobb motorra.
Eladtam a mocimat(tehát jelenleg nincs csak egy robi55ös kapálógépem... )
Az egy dolog, ohgy a duplakereklámpás NSR...
De ennek hol a duplakereklámpája???
Gondolom átbűvölték a dolgot, és faragtak rá idomot, meg szépen lefújták...
Amúgy tényleg gyengébb, mint egy kockalámpás TZR?(ami most volt nekem)
Ez a 2 kereklámpás NSR! Haveromnak volt ilyen ameddig 1 kocsi rá nem előzött előzés közben! Nekem annyira nem tetszik, meg a TZR erősebb is! Amúgy nagyon megbízható gép, ő 27000km-t ment vele 1 dugóval(mondjuk meg is látszott a teljesítményén)!
na mégis ma délután megyünk megnézni a motort. nagyon kiváncsi vagyok milyen élőben...meg hogy hogy megy...azért amit tudok aludok:Dde nem akarok nagyon cigánykodni...
Na ezért kéne inkább valami 125öst venni lelakva...de tényleg babetta lessz belőle
Még nem tudom...majd lesz valahogy. esténként egy negyedórás tevékenységem lesz hogy végignyálazom a motorhirdetéseket, van-e valami... Persze sózhattok nekem linkeket, ha tudok vmit, majd válogatok
ha tetszik hivd fel(irja hogy sérült)probálkoz be mennyi az alja...ha blokk jó 200e ér....az a baj a lelakott Pl: idom nincs vagy drága,blokkja szar az is drága.250-eseket pályázni használták(szarrá forgatva..)RGV,NSR-t 300alatt nem kapsz..(ha kapsz generál kell neki,,)
Igazából valami nagyon akciós "gombokért" vasra várok...hátha leesik vmi a télen
Mert egyelőre nincs jogsi, és egy akito bőrkabátot is csak kölcsön kaptam, amit jövő szezonban már nem szeretnék lizingelni...kéna valami saját kétrészes is. Ha megnézem a ruma min. 50-60, a jogsi is 60, akkor marad 50 motorra Veszek egy babettát és speedruhában Ak jogsival repesztek majd a játszótéren!
De ha közben látok pl. egy lelakott 250est mondjuk 150-180 körül,
akkor arra beruházok, és utána majd lessz valahogy a jogsi.(egy ideig sehogy )
Ha nekem lenne 250em...
Amúgy nekem bejönnek formára ezek is, én nem a kinézett miatt veszem a motort!
Inkább az a hátrányuk, hogy hátrébb van a súlypontjuk, és emiatt is ézrékenyebbek az oldalszélre mint fiatalabb utódjaik.
Az egy dolog, ohgy a duplakereklámpás NSR...
De ennek hol a duplakereklámpája???
Gondolom átbűvölték a dolgot, és faragtak rá idomot, meg szépen lefújták...
Amúgy tényleg gyengébb, mint egy kockalámpás TZR?(ami most volt nekem)
max utána
Ez milyen NSR????
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
Még nem láttam ilyen orral
Még nem tudom...majd lesz valahogy. esténként egy negyedórás tevékenységem lesz hogy végignyálazom a motorhirdetéseket, van-e valami... Persze sózhattok nekem linkeket, ha tudok vmit, majd válogatok
Mert egyelőre nincs jogsi, és egy akito bőrkabátot is csak kölcsön kaptam, amit jövő szezonban már nem szeretnék lizingelni...kéna valami saját kétrészes is. Ha megnézem a ruma min. 50-60, a jogsi is 60, akkor marad 50 motorra Veszek egy babettát és speedruhában Ak jogsival repesztek majd a játszótéren!
De ha közben látok pl. egy lelakott 250est mondjuk 150-180 körül,
akkor arra beruházok, és utána majd lessz valahogy a jogsi.(egy ideig sehogy )
Amúgy nekem bejönnek formára ezek is, én nem a kinézett miatt veszem a motort!
Inkább az a hátrányuk, hogy hátrébb van a súlypontjuk, és emiatt is ézrékenyebbek az oldalszélre mint fiatalabb utódjaik.