Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vedd+amit a Rabonak belinkeltem(250-es már csak a szine miatt is )
A én meg holnap valszeg eladom a vasamat.
Ketten is kipróbálták, nagyon tetszett nekik.
Úgy néz ki 150be viszik, de még rá kell bólintani a családfőnek is...
A srác 16 és most csinálja a jogsit. Remélem nem nyírja ki magát hétfőn...
etz hivtad már...http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=44146 vagy inkább ne vegyél játékot www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
szal lehet télen dobcsere lesz
nekem is nem igazán tetszik az adob, de a váz sztem eredeti, de meg kell nézni...így képről tudod...persze én is alkudni akarok nagyon!
Te Rabó engem az a REMUS dob inkább egy házikészítésű vásári matricával ellátott végre emlékeztet.
(a "törékeny deltabox" meg valami hőálló ezüstre) Menjetek le nézd meg próbáld ki mondjrá kettő ötvenet azt hali. Ha kpt viszel odadja 260ba... 3.5ért már TZRt veszel
igen ez az...:D:Dvalami rémlik h már láttam ezt a képet denem tom h hol
simán
ennyi erövel a gixer 400at is lehet akkor 50esként használni
Ez a TZR? egyébként mellette a régi GSX-R 400, ami semmivelsem nagyobb mint a "kis" TüZéR
Nekem ez nem jön be annyira!
ez én isazt hiszem kicsit más állapútó mint amit előzőleg néztünk meg...360 az ára de már telcsin lement 330ra vasárnap megyünk elvileg megnézni/megvennni. új fékbetétek, új akksi, jó gumik, és annak a remus sportdobnak állítólag nagyon tuti hangja van. majd ha meglesz csinálok lehet videót és felteszem.
Rabó szép!
Csáó! vasárnap megyek megnézni ezt a TZR----- mit szóltok hozzá?
és mondtad neki h 22-ezer km-es a lánc? meg h cserélni kell mert el fog szakadni?
Persze motor még mindig nó
Sikerült elcsesződnie a VILÁG LEGRITKÁB ALKATRÉSZÉNEK.KOMOLYAN MONDOM AKI TALÁL EGGYET ADOK NEKI VALAMI
Pfuu bazzeg pörögnek ám itt a dolgok,kimaradtam aztán most van mit olvasgatnom:D
Hát ez hülye!!!
Én jóval 100 felett elszálltam kanyarban, két kerékkel úgy nekicsúsztam a szegélynek, hogy a motor átvágódott a másik oldalára, és én üléssel a seggemben lerepültem róla. Kár? Elhajlott az első villa, amit 15ért Bélabánál kigolyóztak. Ezen kívül csak a szokásos.(index, tükör, idomkarcok stb.)

Ez a gyerek 140el is ment, és nem csúszott sokat, hanem direktbe kapott valamit. A lánc meg feltehetően(99,9%) azután szakadt el, hogy leszakadt az egész lengővilla. Ezek hülyék. Én a következőt csinálnám: Szépen megkéred őket, hogy üljetek le megbeszélni. Elmondod nekik, hogy a gyerek nem 40el ment, hanem 140el, mert ezt igazolják a nyomok. Aztán rátérsz arra, hogy mivan ha perelnek: nekik kapásból egy halom pénz, és 2év mire kapnak belőle valamit.(ezek szerintem csórók, ha ilyen hülyeségekből akarnak párszázezret kisajtolni, és nincs pénzük illetékekre, meg ügyvédre hosszú távon) Aztán szépen közlöd velük, hogy mik szólnak ellenük, és mi ellened. Ha ezután nem jut eszükbe, hogy nem kéne pattogni, akkor szerintem pereljenek nyugodtan.
Szerintem eszükben sincs perelni, csak bepróbálkoznak. El kell küldeni őket szépen diplomatikusan a picsába.
Casper

most őszintén, te tényleg elhiszed azokat a számokat, amiket leirtál?
Basszameg ez az a fekete motor amit én vettem volna meg ah rendszámos!!!EZT A F.SZ EMBERT!!!így szétbaszni eg y deltabox vázat...tehetség kell hozzá!
hátez durva igy nemszakad széd tuti:P nemtom h ment a gyerek de leglaább 100 felett hihetetlen igy szétszakadni vázat még nemláttam
Ezeket a képeket a "volt" mocimról, nem egy lezárt rendőrségi telepen készítettem. Hanem bebaszták egy sufniba úgyhogy nekem nejöjjenek azzal hogy valaki ezen nekem kártfog szakérteni mer nekimegyek lábbal! A tanulság? ez a motor negyvennel közlekedett a csávó szerint kicsúszott repült és csúszott 30 métert és nekiment egy villanyoszlopnak gondolom már nem negyvennel hanem 20al és brutálisan széttépte a motort ez a 20kmes becsapódás. Ez nem nevetséges, ez abszurdum.
Figyelem Az összes TZR nemet mond a fizikai szabályokra! A DELTABOX meg annyit ér ezek szerint mint egy zacskó spagetti. mulattató....
Ne parázzz már, semmi bajod nem lehet!Amúgy is, pályamotornak adtad el és kész...ne vekengj már ezen!
Azért bukott, mert elszakadt a lánc?????????

Bazzeg, ezt a gyereket lehet ismerem

A cangaboltban ahol melózok, egy 15 körüli hülyegyereknek vett anyuci, meg apuci 100felett asszem egy mongoose fireball-t( lapos triál váz, vastag gumik, szal terepre. ) Egy hét múlva jön vissza a szüleivel. És a bolt elött szinte jóhogynem nekem ugrik az anyja, hogy nézzem meg a fiát, hogy néz ki.(elől 4 foga hiányzik, szétrepedve pár helyen az arca...) Én meg értetlenül kérdezem, hogy mi történt. Mire a gyerek elkezdi fogak nélkül elköpködni, hogy leszakadt a váltó és ezért elesett. (A biciklivel el szoktak esni ha leszakad a váltó???) Na mondom, jobb ha szólok a főnöknek, mert én ezekkel nem vitatkozom.
Némi kérdezősködés és a biciklin lévő egyéb nyomokból(felütött felni, szerkezeti sérülések) mindjárt kiderítettük, hogy anyuci drága fiacskája a János hegyen járt DH-zni, minden védőfelszerelés, és tapasztalat nélkül. Az első kanyarban elesett a hülye, és nyilván esés közben szakdt le a váltó.

Szal én a helyedben megnézném azt a láncot, hogy nem-e esés után/közben nyírodott el, esetleg egy lácbontó segítségével "spontán" kicsúszott a stift.

A tárgyaláson ezt az esetet felhoznám példának:
www.sportmotor.hu/motoros_foru...
7444-es hozzászólás.
"lánc beékelődött elől... totál..."

Ha békelődik, a kerék meg forogna, akkor elszakad esés közben. ennyi.
Egyébként vagyígy vagyúgy minden 25/125ös valahol valamikor okirat hamisítás eredménye. szantem valamikor mindeggyik kifog bukni valamilyen formában.