Énvoltam a hülye hogy csírának adtam el, de a privát véleményem hogy belehet tiplizni a yamaha szalonba lelehet csengetni 1.5 millát kapsz egy új verdát eggyév garit és jólét. egy 22ezer kmes motor láncának minden joga megvan hogy elszakadjon. Motorosok között az ilyen nem téme, mindenki vigye el a saját szarját.
Ja, és én a helyedben ezekkel nem egyezkednék, ugyanis ha viszsadsz nekik mindent, akkor még EGYÁLTALÁN NEM BIZTOS, HOGY NEM PERELNEK. Ezeknek nincs semmi erkölcsük, tehát nem lehet velük egyezkedni.
Ezen mi a szar a kétes??
Nem te estél, hanem a hülyegyerek.
amúgy a másik: miért nem adhatok én el akár egy 600as gixert egy 15éves gyereknek? Attól, hogy nincs rá jogsija még lehet a tulajdona. Nem??? Hazaviszem neki a motort, és betolom neki a garázsba, és közlöm vele, hogyha lessz rá jogsija, akkor mehet vele. Aztán csessze meg, ha megy vele, és elesik.
Tényállásom: A motort papíron eladtam egy 15évesnek, 50esként vettem adtam, vankét saját tanum hogy ellenőriztem a jogsiját a gyereknek. Igaziból egy számítógépre cseréltük de ez jogilag rendben volt.
Viszont a csávó annya a gépet nemigen tudja igazolni mivel egy itteni nagyonnagy cég vezérigazgatójától... hagyjuk. Ja és a rendőrség nem vitte el a helyszínről a mocit hanem ők és azóta is ott van szóval mitakarnak a szakértőkkel???? Aztmondták ha visszagyjuk a számítógépet (150ezer) nálunkmaradhat a monitor (60ezer) és megkapjuk a kettétört motort (30emax...) akkor nemtesznek feljelentést és elálnak a további anyagi követelések a gyerek kezelése meg mittomén......... deha perelünk az kb 2év mire vége és kétes hogy ki nyer pf..........
sokan igy gondolják mostanság ha gondja van 1böl mentegetözik/fenyeget...stb...korrekt arcok(az okos szülökröl már ne is beszéljünk )kis segfejek mind,ha már hülyék voltak vigyék is el a balhét.....Na ezért is nem számitok be 125/50 motort(ha tovább adom biztos valami idiotát fogok ki...)pedig sokan hivnak számoljam be a motorjukat a TZR-be
Basszus, ha ezt velem csinálta volna biztos elküldtem volna a halál faszára! A pereskedéssel meg semmire sem megy, úgy is ő fog cumizni........
Mennyi marha van a világon!
hjaa bazz nemvoltam....... áá eladtam a 25/50et vasárnap aztán hétfő este a gyerek rommátörte a gépetis meg magát. (állítólag kettétört a deltabox) Az annya most perelni akar, úgyhogy már ügyvédem is van... Elég pofátlanok lettek pedig amikor benvoltam 3X megnézni a gyereket a kórházban normálisak voltak. Én 50esként vettem 50esként adtam el meggyőződtem hogy van rá jogsija ennyi... nem a KPMnél dolgozok hogy megállapítsam mekkora. Kiskorút veszélyeztettem? Kényszerítettem én hogy 110el mennyen kanyarban? jabocs a segédmotorkerékpár csak 45 el mehet.. Amikor megvette nemvolt furcsa hogy lehet 25ös? vagy megnőtt mióta eladtam? Mértnem vizsgáltatta be akkor, ahelyett hogy ment vele.
Ha feszegetik a bevizsgálást ő fog rábaszni, meg esetleg az aki valamikor mint sok sok motornál "meghamisította" a papírokat anno. 300ezer javítási költséget akarnak meg a korházi számla füzetését meg kártérítést De az ügyvédem aztmondta hogy szerinte ezek az emberek műanyag nyusziban laknak. És ellesznek igazítva....
Hát már elég szezon vége van tényleg! Múlt héten motorral mentem suliba, és a szar is majdnem belém fagyott! Én már csak melegebb időben tolom elő mostmár, mint ma délután!
én mindig azt mondom most ennyiért elviszem az biztos, ha kerülgetni/nézegetni akarja akkor tegye azt ott szoktam hagyni a telszámot ha meggondolta hivjon...(mindjárt szezon vége lemennek az árak..)
Ja, repedések, karcok előfördulnak! Az hogy a plexi el volt törve szerintem nem akkora probléma! A fék már annál inkább! Nekem is a piros plexim eltört amikor egyszer szarul támasztottam le! Még szerencs h nem a gyári volt rajta! Megragasttottam, nem is igazán látszik! Ne add fel, gondolhattad hogy nem az első moci amit megnézel az tökéletes lesz! Az én mocimban még nem is volt hátul betét cserélve! Az első gazdija sem használta, meg én sem! Vannak eladó betéteim....
van még 1-2 gép fent rendszámos 3 kilóban meg 3,4 be majd azokat hlnap felhívom de á...teljesen igazad van hogy nem tökeletesek én se úgy mentem oda hogy na így meg úgy...gyerek azt mondja fix 290...mondom akkorez itt fog megrhadni faterom má nevetett a röhögéstől mikor a csavart meglátta hátul...:Dszal ez á...és érted ezt képről egyáltalán nem lehetett látni...na mind1 ez van majd írok hogy hogy lesz tovább.
az tény gány az gány...de szerintem 10xéves motornál persze lesz törött/repedt ..idom.Sajna ezért van az hogy a tök szép irreállisan drága(mert legyünk öszinték drágák a 125ccm sek)Én proba után alkudtam volna (minden motoromnál ezt tettem )....erre mondják ne várj csodát
ez a motor az enyém sohanem lesz baszki nincs egy ép elem a motoron, a hátsó fékbetét baszki csavarral van batéve és egy anya rajta mikor ezt megláttam azt mondta na csoki mentem felse ültem rá...plexi megtörve...stb...szal egy rakás szar, röviden ennyi
Nem te estél, hanem a hülyegyerek.
amúgy a másik: miért nem adhatok én el akár egy 600as gixert egy 15éves gyereknek? Attól, hogy nincs rá jogsija még lehet a tulajdona. Nem??? Hazaviszem neki a motort, és betolom neki a garázsba, és közlöm vele, hogyha lessz rá jogsija, akkor mehet vele. Aztán csessze meg, ha megy vele, és elesik.
Viszont a csávó annya a gépet nemigen tudja igazolni mivel egy itteni nagyonnagy cég vezérigazgatójától... hagyjuk. Ja és a rendőrség nem vitte el a helyszínről a mocit hanem ők és azóta is ott van szóval mitakarnak a szakértőkkel???? Aztmondták ha visszagyjuk a számítógépet (150ezer) nálunkmaradhat a monitor (60ezer) és megkapjuk a kettétört motort (30emax...) akkor nemtesznek feljelentést és elálnak a további anyagi követelések a gyerek kezelése meg mittomén......... deha perelünk az kb 2év mire vége és kétes hogy ki nyer pf..........
Ősei ott voltak a vételnél? Vagy valaki tanú?
Mennyi marha van a világon!
Ha feszegetik a bevizsgálást ő fog rábaszni, meg esetleg az aki valamikor mint sok sok motornál "meghamisította" a papírokat anno. 300ezer javítási költséget akarnak meg a korházi számla füzetését meg kártérítést De az ügyvédem aztmondta hogy szerinte ezek az emberek műanyag nyusziban laknak. És ellesznek igazítva....