Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125/50 legalizálláshoz www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
a www.nagyvas.hu ....van sok fajta és utánvét is kérheted(meg az uj )
majosházi bontóban egy ezres asszem ha van
képek? egyéb infó a vasról, mint, hogy hiányzik az index?
szevasztok kellene nekem egy job oldali index menyibelehet szerszni ?? kössz elöre is
nekem van
a 3ma felülcsöve k. jól néz ki...csak ahhoz meg alkatrész nincs de valamit valamiért.
kiváncsi vagy már mi ......én is
Mikor lessz este?
Én igazából 125/50ről akarok bármi legálisabbra váltani.
Egy műszakivizsgával meg lehet oldani, hogy 25kW-ott írjanak az új forgalmiba...bár az is pénz, és még olyan hely is kell hozzá...
meg a képet
este küldöm az infokat
na de vigyázz az már megy a leggyengébb is 50le....(ha csak nincs okos papirja az nagy A..)...képet lássunk rola......
(Ja van MSN-em)
Én ezzel szolgálhatok: 50es papír, kissé kopottas lánc, az eslő sárvédő sufniutángyártottáltalam , motorikusan zsír(most cseréltem le benne az összel lötyit: motul transoil szintetikus, repsolt moto sintetico 2T, fagyálló), gumik újak, fékpofákon még van anyag bőven.

Neked mid van konkrétabban
Mit jelent az a javítgatnivaló, és hogy áll a papírokkal?
cserébe valami 25ösért
És mennyiért adod ezt a javítgatnivalót?
Remélem jól le van pukkanva, mert nem kapok sokat a mostani mocimért...
hali sáncok, Bekerült az udvarba egy 90/250 es trézer, van javítgatni való rajta de aki akar váltani 25/50ről
mivel nekem nincs jogsim az szóljon. Mostmá trézer flottám van
hi én is kint voltam láttam is egy kék tzr-est a hősök terénél épp álltam az ut szélén.
Ha kék, és horpadt a tankja, akkor én voltam. Amúgy láttam én is több rendszám nélküli TZR-t, meg még egy rakat 125/50est.
csá all
ma találkoztam fadd-on egy 125ös tzr-sel
rendszám nélküli volt
nem innen volt vki?
Hát ja! Még nem próbáltam, tapasztalatom nincs felőle, de nem is lesz.......
ez van..kinek mi a tapasztalata/érzése...
2 haverom is használ Heidenaut (NSR, Bandit)! És ők beszéltek le róla! Ők is csak azért vetteék mert nem volt több lóvéjuk! Meg hát szayerg sem a levegőbe beszél.....
ennyire nem megyek bele a gumi kérdésbe...nekem+barátaimnak bejött a heidenau(125-250ccm motornál)
Nálunk most épül a big "híres"HANKOOK gumigyár
Ha ondoljátok le fog esni egykét darab a kamionról:D
Mondjuk bottal nem érnék ahoz a gumihoz